V4 Lunden – 8/4-2023

V4 Tips

V4 Travtips til Lunden.

Spilstop kl.12:01

V4 Spil

Dagens V4 Forslag

Til Lunden - 8/4-2023 - Af Steffen Møllergård

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 4 Hamish

V4-2: 2,4,5,7,8

V4-3: 3,8

V4-4: 1,2,6,7,8

Det viste forslag koster kr. 100,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Nu er vi nået til april måned. Den er kendt for, at temperaturen skifter fra frost om morgenen, og måske helt op til 15-18 grader om eftermiddagen. Det giver desværre mange heste med halsproblemer, og derfor mange uventede negative præstationer. Så derfor er det vigtigt, at man som spiller holder øje med staldform på de enkelte trænere. Har en træner en hest eller to, som nærmest løber baglæns de sidste 500 meter om fredagen, så har vedkommende det sandsynligvis også om søndagen. Så der man skal være klar til at skifte strategi, hvis man mistænker nogen stald for at være ramt af dette på løbsdagen. Så spot lige så meget for de negative som de positive præstationer i den kommende periode.

V4 Analyse

V4-1:  V4 spillet indledes med en kæmpefavorit i 4 Hamish. Den gik sit livs løb i sin sidste start, hvor den gik de sidste 1200 meter af løbet udvendigt på Love Lii. Trykkede denne flad og på de sidste meter kunne den kort men sikkert gå forbi til en flot sejr. Frem for alt så den meget bedre ud i stilen end i tidligere starter. En lignede præstation her bør give en ny sejr. Det ender nok med et nyt udvendigt løb på spidshesten, hvis den ikke bliver sluppet til spids tidligt i løbet trods de 20 meters tillæg. Klar fordel i at ligge alene i volten. Værste konkurrent til Hamish bliver 3 Imola, som har to starter bag sig. Første gang var den efter et spidsløb anden bag Impressive Hancock. Var måske en smule stum de sidste 100 meter af løbet, men godkendt præstation. Sidste start på Jægersro var den tredje i mål efter et indvendigt løb. Gik ikke det store i et lidt svagt felt, men nu har den to løb i kroppen, og kan derfor være yderligere forbedret til denne her start. Spørgsmålet er nok om kusken kører alt for at få spidsen, men den får et fint løb fremme i feltet fra denne startposition. 1 Great Gardenia har gået to fine løb i træk. Forrige start var den anden bag den umulige at slå Jigger/Steen Juul, og i sin sidste start fjerde, hvor den mødte tre meget fine ungheste i Parameter, Indeed og Tatiana Gilbak. Men er normal højest en god triochance trods et perfekt startspor. Det samme kan man sige om 6 Ghita Nørby, 5 Easiersaidthandone og 2 Gino. De to førstnævnte kan næppe give 20 meters tillæg til Hamish. Og Gino søger på papiret den bedst mulige præmie. Reelt tror jeg ikke på, at noget heste i løbet kan slå Hamish. Der vil selvfølgelig være de spillere, som håber på et favoritkiks af Hamish og lukker første afdeling af V4 med seks heste. Men på papiret ligner det en forholdsvis lav gevinst i denne V4 omgang. Derfor skal man passe på med, at bruge flere krydser end højest nødvendigt. Flere af hestene i løbet er nok også ”tigget” med for at få løbet op at stå.

Løbets seedning: 4-3-1-6-5-2

V4-2: I dette her løb skal man nok kigge først på de heste med de højeste startnumre, da hestene har indtjent alt fra 31.000 til 85.000 kroner. Vindertippet gives til 7 Go To Win The Game. Den vandt en flot sejr på Fyn i sin forrige start. På ren styrke gik den let forbi spidshesten Elly Torp efter en god afslutning de sidste 500 meter af løbet. Sidste start i Ålborg blev den meget mytisk trukket ud af løbet efter 500 meter. Siden den allerede er meldt til start igen, så var der næppe noget galt med hesten denne dag, men nok mere problemer med udstyret. Skal normalt vinde dette løb, men det er ikke en type hest jeg vil blanke trods en fin sejrsprocent på 17. 8 Empoli var godkendt anden bag Bosse Game i sin sidste start. Efter et hav af omstarter skulle kusken føre feltet op, da starten skulle gå. Men det kiksede totalt og den endte nede ved tillægshestene. Men alligevel kunne den true Bosse Game de sidste 150 meter i kampen om sejren, og var kun slået med en længde. Med kun to sejre i 56 starter er det jo ikke en sejrshest, men konkurrencen i dette løb er bestemt til at tale med. Kusken kører ikke altid optimalt, men måske hesten alligevel løser opgaven. 5 Diva Faust gik ikke det store i et amatørløb på Fyn i sin sæsondebut efter et indvendigt løb. Men det var et stærkt besat amatørløb, så den går i denne start klart ned i modstand. Kusken Stinne Svanhede er dygtig, og hun tager næppe den lange tur til Lunden sammen med kæresten Morten Kramer fra Fyn uden man tror på en vis chance på forhånd. Med løb i kroppen skal den regnes tidligt i dette her løb. 4 Kensington har tit store problemer med stilen undervejs. Men er til denne her start godt hjulpet af måske den bedste amatørkusk på Lunden i Steffen Christensen. Farten findes, og er den fejlfri på dagen så er den helt sikkert med på målfotoet. Sidste kryds på forslaget bliver 2 Hotspurs. Den har ikke startet længe. Ved det er en hest man tidligere har haft årgangsambitioner med. Så selvom den kan mangle løbet i kroppen, så er modstanden ikke bedre her end den er med på målfotoet, hvis den stadigvæk indeholder den klasse som ejer og træneren tidligere har fortalt om. Hverken 6 Livi Noble, 1 Hanse Jersey og 3 Felix K tænker jeg på nogen måde er aktuelle for vinderspillerne, og de skal have en god dag eller andre en dårlig, hvis pladsspillerne skal hente en gevinst på dem i totoen.

Løbets seedning: 7-8-5-4-2-6-1-3

V4-3: 3 Cash Heavy vandt sin sidste start på Fyn efter en imponerende præstation. Sad som sidste hest på bagerste langside. Men i bedste ”Patch Wibb stil” rundende den feltet efter en lang rejse ude i tredje/fjerde spor. Tiden 12,7 på sprint aftvinger respekt, og den skal klart have vindertippet i dette her løb. Har dog i nogle af de sidste starter været ramt af mavesår og andre småproblemer. Men ved starten på Fyn virkede den helt på toppen igen. Men det gør lige, at jeg tilfører en hest mere på V4 kuponen. 8 Inca Mearas kan jeg rigtigt godt lide som type. Den er havnet helt ude på vingen, men kan her måske være så heldig, at den her kan overtage spidsen tidligt i løbet. Der er ikke mange startraketter med i løbet, så får Steen Juul prikket starten perfekt, så er den position bestemt mulig. I spidsen vokser den mange klasser. I sin sidste start endte den i ryg på den førende Galant Lund. Denne fik lov til at bestemme tempoet fremme i spidsen med 17 fart den første kilometer. Fik hullet ind på opløbet, men kunne ikke gøre noget ved Galant Lund. Det er dog ingen skam at tabe til den. Positivt var det, at den denne gang var god i ryg. Der har den tidligere ikke gået det store. Tror man på spids i dette løb, så trænger den bestemt på V4 bonen. Jeg låser denne V4 afdeling med programnummerne 3 og 8. 5 Emma T B har kun startet en gang i år. Var ude i et stærkt besat felt i Århus, men galopperede fra starten af. Så der fik man som spiller ingen indikation om den aktuelle form. Men på sine bedste dage, så har den høj klasse, hvilket den viste med fire sejre i fjor. Mest en triochance i dette løb. Men på en god dag er det en meget farlig outsider i løbet. 2 Klaus Hazelaar er den første hest på dagen fra den tyske træner Bjørn Spangenberg. Den er umulig, at sætte ind i den danske konkurrence. Jeg har været forbi det tyske løbsarkiv, og set dens sidste 5 starter. Den har mest været ude i meget små felter med 5-6 heste til start. Har ikke gået noget fantastisk, men har leveret nogle gode afslutninger efter defensive løbsoplæg. Der må man som spiller søge nye oplysninger på dagen ved Derby 25 Live. Ser det som en fordel af hans to køreture på dagen er med Rene Kjær i sulkyen. 7 Fazenda ser bedst ud af resten feltet. Men det er ikke en vinderhest, så den virker højest som en triochance. 4 Cash Wave havde jeg troet mere på, som en farlig outsider i løbet med en bedre og mere rutineret kusk i sulkyen.

Løbets seedning: 3-8-5-2-7-4-1-6

V4-4: V4 finalen afsluttes med et rigtigt godt løb, hvor alle heste bør løbe med en god triochance i løbet på forhånd. Jeg er dog ikke i tvivl om vindertippet skal gives til 1 Every Day. Alle kender Every Days styrker og svagheder, så det behøver jeg ikke at remse op igen. Sidste gang ude i voltestart var den i første startforsøg om smule langsom fra start, men i den gyldige start fik den spidsen med det samme – ikke mindst fordi det endte med en galop for Follow Me Now kort efter start. Indersporet kan blive en alvorlig fælde for Every Day, men mon ikke Max Nielsen får det løst på en god måde? Tvivler på nogen spidshest i løbet vil have Every Day til at sidde udvendigt på sig og blive presset flad. 6 Glad Nock har fået et skidt spor i volten. Men den kan gå fra alle positioner. Den kommer til start efter en lille løbspause siden januar måned. Har ikke sejret de sidste tre starter, men det er der gode forklaringer på. Dels har den fået to meget hårde løb i træk med udvendig position for tre starter siden (kort slået på fjerdepladsen). Forrige gang lå den 1200 meter i tredje spor, men holdt alligevel hjem til en ny fjerdeplads. Dens sidste start i Århus skal man bare se bort fra, da den hægtede hjul med en konkurrent da starten gik. Skal bestemt med på V4 kuponen. 7 Cash Walley var glemt af spillerne i sin sidste start på Fyn efter nogle rolige løb i træk efter en skadespause. Men da den kom til spids i sprinterløb, så viste den klassen ved at holde hjem til en stensikker sejr selvom Champions Peak kom tættere på til sidst. Nu er det tillæg og normaldistancen. Det taler imod en sejr, men omvendt synes jeg den er nu tæt på sit gamle niveau før skaden. 8 Cody S har været tæt på sejren flere gange i år og ved starten i december måned efter spidsløb. Men det er som om set fra rækværket/skærmen derhjemme, at kusken ikke har forlangt alt fra Cody S i opløbet. Men her ligner det et rygløb frem til opløbet, og med en god slutspeed kan den runde mange i opløbet. 2 Danger Dynamite har formen på top for den velkørende amatørkusk Martin Andreasen med to sejre de sidste tre starter. Sidste start var den fuldt godkendt på fjerdepladsen bag Galant Lund, Game On Butcher og Futteflagfis. Slår normalt ikke de overstående heste i løbet, men rammer den vinderhullet, så er det en rigtig god triochance. Kommer med på forslaget på yderste mandat, da den har mødt rigtig hård modstand i to af de sidste tre starter. 3 Desavi D er den anden tyske gæst på dagen selvom hesten er pæredansk og opdrættet af træner Kaj Jensen. Den er også svær, at sætte ind i den danske konkurrence; men den startede dog i Skive midt i februar måned uden den gik det store i den konkurrence på dagen. Også i dette her tilfælde må man søge nye oplysninger på dagen fra træneren. 4 Chef M M går fine løb for professionel kusk, men her køres den af en ung amatørkusk. Det bliver udslaget for en lav seedning i dette løb med hård modstand. 5 French Quick møder her alt for hård modstand. Gør det fint i Lundens amatørløb. Men fælles for de to sidstnævnte heste er, at de sagtens med held kan løbe med frem i trioen. Det endte så med fem heste på forslaget. Der er selvfølgelig de spillere, som blanker Every Day. Og ender det uden fejl for Every Day, så er det sandsynligvis også vinderen af løbet. Men bag denne er løbet meget åbent ved favoritkiks.

Løbets seedning: 1-6-7-8-2-3-4-5

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere