V5 Charlottenlund – 17/3-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Lunden.

V5 Start kl.16:07

Spil med sammen på V5 spillet via Derby25 via linket herunder (så længe der er andele tilbage)

V4 Spil

Dagens V5 Forslag

Til Lunden - 17/3-2023 - Tips af Steffen Møllergård

Dagens Lunch V5 Forslag

V5-1: 7 Graud Larose

V5-2: 5 Isidor Lomig

V5-3: 1,3,5,6

V5-4: 4,6,7,8

V5-5: 1,2,3,4,6

Det viste forslag koster kr. 80,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Værd at vide

Andelsspillet på Derby 25 kan ændre sig, hvis der udgår heste, eller der kommer meldinger man som spiller skal forholde sig til. Men alle trænerkommentarer bliver holdt op imod det man tidligere har set i løbsarkivet. Da det ligner en favoritomgang, så bliver der selvfølgelig tale om, at man spiller forslaget de gange puljen tillader.
 

V5 Analyse Lunden - 17/3-2023

V5-1: V5-spillet indledes med en kæmpefavorit i 7 Graud Larose. Står næppe som mere end en 12:10 favorit i totoen. Taber ikke løbet med mindre den er ramt af sygdom på dagen eller får en uheldig galop. Den har sejret efter imponerende præstationer de sidste tre DK starter. Sidste start var på Jägersro. Der fik den et smule uheldigt løb med trafikproblemer et par gange nede i feltet. Afsluttede stærkt på afstand af vinderen Mercury Boko. Kommer sikkert tidligt til spids, og derfra bliver der ingen tvivl om sejren. Selv et løb i dødens spor taler ikke imod en sejr. Værste modbud til Graud Larose bliver 2 Gold Ripasso fra et godt startspor. Den løber fint med i sine løb. Men den kæmper ikke meget de sidste 150 meter. 6 Finegartner er stærk som en bjørn, men den bremser også farten i opløbet. Absolut god vinterform, og er en rigtig god triochance i løbet. 4 Flying Dream er klart kuskeforstærket med Axel Jacobsen i sulkyen. De var et godt makkerpar i deres sidste start sammen, hvor den var anden bag Harald Derm. Gik også fint i sidste start, hvor den var ude i et amatørløb, hvor den blev kørt klogt af bornholmerkusken Niels Kristan Hansen. Kan være seedet en smule for lavt. Må absolut ikke glemmes på triobonnerne. 5 Fraja Ice og 8 Ellerslie Downs hænger mest med til en præmie for tiden.  Programnummerne 3 og 1 er end ikke vinderaktuelle i Lundens amatørløb, og virker kun som meget små triochancer.

V5-2: Steen Juul kører også i dette her løb en kæmpefavorit i den franske hest 5 Isidor Lomig. Den har været slettet en tiltænkt start midt i februar måned pga. hoste. Det må man forvente den er over nu, når den er meldt til start her igen. Den har ikke et pletfrit trav, men den hjælper sig selv rigtigt godt. Plus den har et løvehjerte og kæmper helt til målstregen. Sidste start i Århus galopperede den ind i første sving, men kom stærkt tilbage og endte udvendigt på Gaghan Frisco. Trykkede denne flad og forsvandt væk til en stensikker sejr. De spillere som spiller efter en højere gevinst skal først og fremmest kigge på 3 Staro Quentin. Den var okay tredje bag Twin Peak i sin sidste start og 6 Moses Di Quattro. Staro Quentin er seedet bedre end Moses Di Quattro pga. bedre startspor. De er begge to meget lige som runners up til Isidor Lomig. 8 Bushwhack P T var håbløst meldt i sin sidste start, men den var flot tredje bag Iura og Holiday. En lignede præstation i dette her løb gør den bestemt til en god triochance for Jeppe Juel. 4 Hope For Blue Moon hænger fint med på okay tider, men ser den kun som en mindre triochance. Resten af feltet søger en præmie, og på en god dag den sidste trioplads. Løbet kan opsummeres med at normalt tager Isidor Lomig en sejr i dette her løb. Steen Juul bliver sikkert spurgt op til løbet om dens chancer på Derby 25 Live. Han er tit en smule defensiv på netop denne hest. Men er han mere end ved tidligere starter, f.eks. hvis den i træningen har været sat tilbage pga. sine halsproblemer.  I det tilfælde kan man overveje at tilføje de tre heste, som jeg har seedet efter Isidor Lomig på kuponen. Men som udgangspunkt anbefaler jeg at stå blank på storfavoritten.  

Løbets seedning: 7-3-6-8-4-2-7-1

V5-3: Trods kun syv heste til start i dette her løb, så tegner dette løb meget spændende rent sportsligt. Jeg kan se fire vinderchancer i løbet. Vindertippet gives til Jeppe Juels 6 Galliano Peak. Den gør her en meget spændende sæsondebut efter en fireårs sæson, hvor ikke alt lykkedes og den galopperede for mange penge væk i de store årgangsløb. Med kun knap 150.000, så er den meget billigt inde på sin kapacitet. Den skal selvfølgelig følges meget tæt op til starten. Kan både vinde dette løb fra spids og ryg. En anden hest som gør sin sæsondebut er 5 Cuba. Sidste år sejrede den også direkte efter en løbspause på seks måneder i sin sæsondebut. Netop amatørtræneren Steen Haagensen sender altid en Cuba meget velforbedret til start. Meget tidligt kryds på V5 bonen. Den kan også sagtens ende i spids, men virker ikke afhængig af dette for at vinde dette løb. Spørgsmålet på denne tid af året er tit om klasse slår form eller omvendt. Ingen tvivl om de to førstnævnte heste i løbet er klassehestene. De møder dog to heste i absolut topform nemlig 3 Galant Lund og 1 Inca Mearas. I sin sidste start på Fyn var Galant Lund en smule uheldig. Den var ude i en stenhård åbning med Design Hastrup i 08 fart de første 500 meter. Endte i ryg på denne, og fik bakket sig fri ind på opløbet. Men trods en god afslutning fik den for langt frem til de forreste heste. Er i topform og er en egentlig en ret komplet væddeløbshest, som kan gå fra alle positioner. Sidste kryds på V5 kuponen bliver min følgehest Inca Mearas. Det er en hest, som også har formen på top. Hvis den skal vinde løbet, så skal den ramme spidsen. Ender den i ryg, så er det mest en ”kanin” som hænger med. Men rammer den fronten, så vokser den mange klasser i den position. Det er lidt et lognshot i god modstand, men jeg synes ikke den er helt væk i dette løb. Mange vil måske tænke om jeg ikke har glemt 2 Gin Flame på bonen. Men efter den er trænerskiftet til Pauli Andersen har den kun vundet et enkelt løb i ti starter. Og løber pt. slet ikke tider, som de bedste heste i feltet. Den var dog klart godkendt anden til Every Day sidste start på Lunden efter et defensivt løb og en optimal rejse i opløbet. Man kan selv tilføje Gin Flame sin kupon, hvis man ønsker det. Kommer ikke med på mit forslag, men måske jeg tilføjer den på mit andelsspil. 7 Falco Simoni fungerer ikke optimalt for tiden, men den er normalt bedre end det resultatrækken siger. 4 Esajas søger en præmie i dette her løb.

Løbets seedning: 6-5-3-1-2-7-4

V5-4: Jeppe Juel gives endnu et vindertip med den lækre 4 Heimdahl. Den er efter mine oplysninger desværre ikke meldt i nogle årgangsløb. Der kunne virkeligt have tjene mange penge, men nu kan den i stedet for tjene til havren på den hårde måde i de almindelige klasseløb. En hest som kan vinde fra både spids og ryg. Den er blevet markant forbedret i Jeppe Juels træning. Kan være et emme som blank på V5 kuponen. Men da jeg har sparet meget på krydserne de første tre afdelinger. Så der blev der her råd til både, 7 Florican Rold, 8 Jack Baldwin og 6 Cash Wave. Florican Rold var kort slået af Frezze i sin forrige start i Århus. I sin sidste start på Jägersro fik den en uheldig indledning i tredje spor. Hang også på trætte heste i slutfasen, men afsluttede bedst af alle i opløbet. Jack Baldwin vandt et fint løb i Skive i sin sidste start ved at udnytte det åbne spor i opløbet. Køres løbet ned i halsen på den igen kan Birger Jørgensen sagtens stå i vindercirklen efter løbet, men skal have det lidt serveret. Cash Wave virker ikke pt i dens bedste form. Men omvendt ved man også, at Jens Simonis heste tit kan stille til start som forvandlede heste. Vil være den sjove 3-4 procenter i spillet. Fælles for alle tre heste er, at de er noget uens i deres præstationer. Men på deres bedste dage har de et meget højt niveau, så kan de alle være klar til at slå til. 5 Golddigger Shadow har gået to fine løb for Maria Hansen efter den er kommet til Falster i træning ved Magnus Ladegård. Hun har kørt løbene med god tro på den. Rene Kjær kommer i sulkyen, hvilket selvfølgelig bør være en stor fordel. Men jeg ser nu mest den som en triochance i løbet. Men den skal følges tæt på løbsdagen. Måske kusken kommer med lidt guldkorn om den inden løbet? Programnummerne 3, 1 og 2 søger alle en præmie.

Løbets seedning: 4-7-8-6-5-3-1-2

V5-5: V5 finalen er måske spillets mest åbne afdeling. Vindertippet gives dog rimeligt klart til 2 Dempsey Cloc. Den har to sejrer de sidste fem starter, hvor den har vundet for både Steen Juul og dagens kusk Christian Clausen. Den vandt en ret sikker spidssejr sin forrige start. Sidste start på Fyn var den ude i et stærkt besat felt. Steen Juul kørte efter spidsen, men endte ret hurtigt i tredje par indvendigt. I den position kom hullet aldrig, og den løb over målstregen med alle kræfter sparet. Det kan komme Dempsey Cloc til gode i dette her løb. Rammer den fronten enkelt, så bliver den ikke nem at slå på dagen. 1 Follow Me Now var med i samme løb på Fyn som Dempsey Cloc i dens sidste start. Den fik til gengæld et perfekt løb i tredje par udvendigt, og frit frem ind på opløbet. Så på en god afslutning kunne den tage andenpladsen for næsen af Draco. Follow Me Now vinder ikke så ofte, men får den løbet serveret frem til opløbet, så kan den speede forbi mange i opløbet. Indersporet betyder nok, at den får et indvendigt løb og køres på chancen. Hullet bør komme i et lille felt med kun syv heste. 4 Alvin C G vandt en imponerende sejr for fire starter siden. Siden har den ikke vundet, men har trods alt mødt gode heste i alle starter. Dumme galopper har dog kostet fremskudte placeringer. Som type kan den være ret behandlingskrævende. Og det er nok grunden til de lidt uens præstationer. 3 Voltaire P Hill var som forvandlet i sin forrige start, hvor den var anden til Dempsey Cloc. Sidste start galopperede den for Ulrik Christoffersen direkte fra starten af. Så spillerne er her på bar bund om den forrige start er det aktuelle niveau til dette her løb. Det der taler for en lignede præstation er, at topkusken Jürgen Sjunnesson er tilbage i sulkyen. Kommer med på forslaget, som et sikkerhedskryds. 6 Gibson gjorde sin sæsondebut for 14 dage siden på Fyn. Galopperede fra start, og satte en del meter til. Men gjorde efterfølgende det fint til en kneben femteplads. Jeg er ikke sikker på, at den har den store vinderchance. Men omvendt kan den være yderligere forbedret til denne her start, så der kommer et nyt sikkerhedskryds. 5 Damien Shadow har ikke fungeret de sidste starter i nogle amatørløb. Denne start er Steen Juul i sulkyen. Men jeg tænker han kører et opbyggende løb, men det vil være en god ide at følge den tæt på Derby 25 Live. Så indtil jeg hører noget positivt på den op til løbsdagen, så bliver den fravalgt kuponen. 7 Scorpions’s Madness kan vel bedst betegnes som en svensk lykkeridder. Den har de sidste lange stykke tid mest startet i svenske B-løb for heste med meget få point. De løbsklip jeg har set virker den højst som en præmiechance i dette løb.

Løbets seedning: 2-1-4-3-6-5-7

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere