V86 Xpress – Solvalla & Bjerke – 8/3-2023

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Bjerke

Spilstop kl.20:30

V86

Dagens V86 Forslag

Til Solvalla & Bjerke - 8/3-2023

Dagens V86 Forslag

V86-1:  5 Fine Wine Fashion
V86-2:  3,4,5,8,9,10,11
V86-3:  4 Horg Mia
V86-4:  1,6,8,11,12
V86-5:  4,6,7,8
V86-6:  5 Southwind Boko
V86-7:  6 Pure Atlas
V86-8:  2,4,5,6,7,9,10,11

1120 Rækker x 0,25 kr =  280 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Solvalla i Sverige og Bjerke i Norge.

Dagens Bedste Banker Forslag

5 Fine Wine Fashion (V86-1) er startet med to sejre i træk i sit nye Frode Hamre regi. Hun bliver storfavorit, men det skal den også være. Hun er hurtig fra start, og flere af konkurrenterne vil gerne have rygløb, og de burde sætte sig i spidsen omgående, og derfra tror jeg ikke hun taber dette mod denne lumre modstand. Frode Hamre tror også på god sejrschance, og ser dette som hans bedste chance på dagen.

4 Horg Mia (V86-3) – Hesten kommer nu ud efter pause, og har trænet godt henover vinteren. Vi synes at favoritten 3 Tusse Gut, er spillet noget i overkanten, og fremhæver derfor denne istedet, som en alternativ banker. Hesten kommer ud med samme udrustning som før pause, og planen er at ligge sig ned i et fint slagspor, for så at sprinte det sidste stykke. I et ellers åbent løb, da føler vi at denne er spændende. – Garderer man løbet, så se under vores luringer.

5 Southwind Boko (V86-6) kommer ud efter pause. Men dette er en Nurmos hest, dvs. de leverer altid direkte efter pause. Tror den sidder tidligt i spidsen, da 3 Estella Godiva, nok er først til planken, men gerne vil have et rygløb, hvoraf Southwind Boko overtager. Fra spids tror vi ikke hun taber dette. Kommer uden sko og amerikanervogn.

6 Pure Atlas (V86-7) debuterede i Frode Hamres regi senest, men tog et par galopskridt med 1200m tilbage, da han gik ind på andenpladsen, men tog endnu en ødelæggende galop med 800m tilbage. Fangede dog det lille felt og sluttede fint til tredjepladsen. Han har skyhøj kapacitet i forhold til denne dagens modstand, men er ikke til at stole på. Frode Hamre udtaler dog, at hesten irriterede sig på udrustningen, og der vil være nogle ændringer til denne start. Går den fejlfrit her, så vinder den, selv den tunge vej.

En af dagens luringer

9 Börke Loke (V86-3) – Er helt tabt af spillerne denne gang. Gik senest en flot sidste omgang og så sejrsfarlig ud rundt i sidste sving, men havde lidt problemer med stilen over opløbet og blev sidenhen disket for pasgang. Formen er dog god, og han har en rigtig god fart. Bliver der lidt tempo på dette felt, og han holder stilen, så bider hans spurt godt fra sig over opløbet. KUN 3% – Tror også meget på 10 Wik Victor her, som måske nok vil kunne smyge sig bedre med fra dette spor, til kun 8% er den given – Men som sagt så tro vi nok mest på en anden, som kan være en alternativ banker og luring i 4 Horg Mia (se under Bedste banker forslag).

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere