V4 Lunch Skive – 30/1-2023

V4 Tips

V4 Travtips til Skive.

Spilstop kl.12:20

Sidste gang V4 Lunchen var i Danmark (Aalborg) viste vi jo igen vejen til de 4 rigtige. Vi prøver endnu engang – spil med i vores andelsspil herunder.

V4 Spil

Dagens V4 Forslag

Til Skive - 30/1-2023 - Spilstop kl.12:20

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 2,3,4,7,8

V4-2: 2,3,5,7,8,9,10

V4-3: 5 Golden Rain

V4-4: 3,4,5,6,7,8

Det viste forslag koster kr. 420,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Skive har et Open-strech spor på på opløbet. Opløbet måler 260m. Alle løb på dagens V4 er Amerikanerløb (Spårtrappa).
 
4 Golden Star K.J. (V4-1) virker til for alvor at have fundet vinter formen, og vandt bl.a. finalen i hoppeløbsserien Julestjernen i Aalborg d.29 dec., trods at den gik i dødens, og senest vandt den let her på Skive travbane. Denne skal stå først på systemet.
 
9 Huxi L C (V4-2) skal stå klart først på ranken her, og kan bestemt være en alternativ blank. i et løb af lavere klasse. Men vi vil gerne se den leverer varen mere end én gang – og tager os derfor en håndfuld heste med og håber på en skarallerbang!
 
5 Golden rain (V4-3) er retmæssig favorit. Hesten skal heller ikke belemres med den seneste galop, da den blev forstyrret til galop i sidste sving under en V75 WinterBurst afdeling. Jeg tror på offensiv styreng denne gang fra Flemming. Hesten er hærdet i stærk svensk modstand, og den møder ingen af den modstand i dag.
 
Flemming Jensen aflutter også V4 med en okay vinderchance med 5 Generalen (V4-4), men vinderchancen er dog slet ikke på samme niveau som i forrige løb. Vi supplerer derfor systemet med mindst 4-5 heste mere, da der ikke er meget der skiller hestene, og vi håber på en skræl mere.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere