V5 Charlottenlund – 6/1-2023

V5 Tips til Lunden

V5 Travtips & Analyse til Lunden – 6/1-2023

V5 Spil

V5 Forslag & Analyse

Til Lunden 6/1-2023 - Tips leveret af Steffen Møllergård

V5 Forslag

V5-1: 3-8-4-7
V5-2: 8-5-4-2
V5-3: 7-1
V5-4: 6 Inca Mearas
V5-5: 7-5-3-2-9-6-1-4-10-8

Pris: 320 kroner.

V5 Seedning

V5-1: 3-8-4-7-1-6-9-10-2-5
V5-2: 8-5-4-2-3-7-6-1
V5-3: 7-1-6-4-3-8-2-5
V5-4: 6-1-4-5-3-2-7
V5-5: 7-5-3-2-9-6-1-4-10-8

V5 Analyse

V5-1: Når man kigger på startlisten til dagens løb på Lunden, så kan man godt se, at man er i januar måned. Kvaliteten af løbene er meget tvivlsom, men derfor kan man som spiller jo godt søge efter den store gevinst. V5 spillet indledes med et vindertip i 3 Harald Derm. Den fik endelig en sejr i sin sidste start. Tog let spidsen i løbet. Fik lov til at dæmpe tempoet undervejs, så derfor havde den ingen problemer med at afvise staldkammeraten Hamish i opløbet. Skal have det serveret en smule for at den er forrest på målstregen. Men her ligner det et løb efter samme recept som sidste start. 8 Heston er havnet helt ude på vingen. Men møder trods alt billigere modstand i dette løb end den har gjort hjemme i Jylland. I sin sidste start juleaften i Skive tog den spids i en hidsig åbning efter 500 meters kørsel. Lå hårdt på der fremme i spidsen, og derfor var det ikke den store overraskelse at den på de sidste meter af løbet måtte lade Fighter K J gå forbi. Men en forbedret præstation i forhold til tidligere starter, og frem for alt så den mere stabil ud. En som kommer på kuponen, som et sikkerhedskryds er 4 Galliano. For mig er der slet ikke nogen tvivl om, at det er feltets klart bedste hest. Men ejeren Leif Larsen har sat sig selv i sulkyen. Derfor kan den kun sættes som en outsider i dette her løb. Havde Rene Jonassen været kusk på Galliano så havde den været et hedt blankbud i V5 spillet. Der er fin fart i 7 Shadow Brodde, og derfor kommer den på V5 bonen selvom den ikke har vist det store i sine to december starter. I sin sidste start kunne den ikke tage nævneværdige meter ind i opløbet, da alle heste havde kræfter sparet i en hastig afslutning på løbet. 6 Good Luck og 9 Kensington traver ikke altid optimalt, men på deres bedste dage kan de bedre end det resultatrækken indikerer. 1 Hazy Brogård har længe været en snakhest, men har ikke rigtigt vist det store de sidste mange starter.

V5-2: 8 Hobitten Shadow er klart feltets mindst rutinerede hest med kun 2 starter bag sig. Men en sejr og en tredjeplads på Kalmar har givet den knap 23.000 kroner på kontoen. Første start gav sejr efter den kunne overtage spidsen med en omgang til mål, og da modbuddet hoppede en andenplads væk endte det med en overlegen sejr. Starten ni dage efter endte med en tredjeplads efter et løb udvendigt på vinderen af løbet. Løb over målstregen få cm efter andenhesten i mål. Preben Sövik vinder ikke så mange løb på Lunden, hvis han i det hele taget har taget nogle som kusk. Men han vandt da sidste år 14 sejrer i 126 starter. 5 Golden Barca Day tror jeg er en hest, som med mere rutine kan blive en meget nyttig hest for Max Nielsen. Er ikke så hurtig fra start, og nok afhængig af overpace, hvis den skal vinde løbet. I sin sidste start sad den som sidste hest i feltet. Tempoet var lavt undervejs af den førende Harald Derm, så derfor kunne den ikke trods det at den afsluttede bedst alle i opløbet tage mange meter ind for de forreste heste. Dog var den på femtepladsen ikke langt fra tredjepladsen i mål. Selvom den ikke tjente mange penge i løbet, så var det et lærerigt løb, som kan komme den til gode i dens næste starter. 4 Gangster Simoni kommer til start efter en måneds løbspause. Sidste start endte den tidligt udvendigt på den førende vinder Moses Di Quattro. Pressende hele tiden tempoet op, og på den baggrund var tredjepladsen klart godkendt. Mere stærk end speedy som type, men virker også som hest, som har en god fremtid foran sig. Med de tre heste nævnt, så bør vinderen være fundet. 2 Midas Di Quattro samler på andenpladser med fem af dem i ti starter. Har aldrig sejret, men præstationen i dens sidste start viste, at den første sejr er lige rundt om hjørnet. Tog en ny andenplads i sin sidste start. Der kom den i en god afslutning de sidste 500 meter efter en indvendig rejse. Var der meget tæt på at besejre Femme Fatale. Bedst af resten virker 3 Highway Flamingo og 7 Magic Luck men de har mest hængt med i deres tidligere starter. 6 Elsa Park er hurtig fra start, men har ikke startet siden maj måned i fjor, så den har næppe form til at holde hele vejen hjem.

V5-3: Vindertippet i anden afdeling af V5 gives til 7 Frodo Cash. I sidste start på Jägersro var den ude på sprint. Sad et stykke nede i feltet, som en af den sidste heste i fjerde par udvendigt. Angreb i fjerde spor med 500 meter til mål. Afsluttede bedst af alle i opløbet, og var meget tæt på vinderen i mål på fjerdepladsen. En præstation på sammen niveau denne fredag, så kan den sagtens slå en fejlfri Every Day. Resultatrækken på 1 Every Day siger enten vind eller forsvind! Hesten har en overlegen fart for klassen, men kan også være væk med galop når som helst undervejs i løbet. Sidste start i Ålborg var den meget tidligt væk med galop kort efter starten gik. Forrige start på Lunden var den totalt overlegen. Så det er en hest, som godt kan give spillerne grå hår i hovedet. Tilbage på Lunden, og et godt spor i volten, så bør den i det mindste komme fejlfrit afsted. Her i dette løb er de gode fra tillæg, og da Max Nielsen sandsynligvis tager en start på sikkerheden, så kommer de bedste heste hurtigt op til Every Day. Kommer den til spids inden dette sker, så stiger chancerne for sejr betragteligt. Jeg dobler V5 forslaget med Every Day, og satser på, at enten Steen Juul eller Max Nielsen vinder løbet. 6 Champions Peak havde jeg vindertippet med Steen Juul i sulkyen. Med Christian Clausen i vognen ligner den mest en pladschance i løbet. Den har dog absolut topform, og sejren sidste start på Fyn var af bedste mærke, da den måtte gå det meste af en omgang udvendigt på den førende Hector Boko. Fik hårdt pres da den var kommet til spids. Men holdt kort men sikkert hjem til sejr på en vanskelig bane. 4 Cash Valley og 3 Follow Me Now ligner også for mig mest triochancer i dette her løb. Sidstnævnte gjorde det dog rigtigt flot sidste vinter, og måske den igen i år kan lave en lignende kampagne? Programnummerne 2-5 og 8 kommer fra diverse amatørløb. Konkurrencen i dette løb stiger betragteligt, og de søger i første omgang en god præmie i løbet, og bliver nok også kørt sådan.

V5-4: 6 Inca Mearas bliver mit bedste bud på en blank i V5 spillet. Hoppen er lynhurtig fra start, og vokser mange klasser i fronten, da den ikke kan lide at skidt i hovedet. På 18-19 måneder har den gået fra 0 kroner til over 150.000 kroner indtjent via gode placeringer i klassen både i Danmark og Sverige. Hvilket er ret flot, og ikke noget mange heste kan gøre den efter. I sin sidste start i Ålborg endte den i tredje par indvendigt. Hang på lidt trætte heste i opløbet, så se bare bort fra denne start. Var ude i en hidsig duel om spidsen med EL Capitan. Samme fart her fra start, så sidder den i spids meget kort efter bilen slipper feltet. For at vinde løbet skal Inca Mearas sidde i spids. Har tidligere ikke gået det store fra ryg. Så hvis man ikke tror på dette, så skal man ikke blanke den. 1 Falco Simoni hårdeste modbud til Inca Mearas om sejren. Har gjort det flot længe. Har nok dog her nok ikke fordel af indersporet, da den ikke er så hurtig fra start. Men i et lille felt, så skal Axel Jacobsen nok løse dette. I sidste start galopperede Falco Simoni, da kusken Steffen Christensen kørte op i Cash Heavy, da tempoet blev taget ud af løbet. 4 Diesel tog lidt overraskende spids i sin sidste start. Holdt længe godt ved, men havde intet modsvar imod Cash Heavy, som kom som skudt ud af en kanon i opløbet. 5 Zodiacale er på sine bedste dage rigtig god, og får den et godt rygløb, og tempoet er højt oppe foran i feltet, så løber den forbi mange i opløbet. Her i dette løb tænker jeg dog respekten i resten af feltet er stor for Steen Juuls hest, så den får nok lov til at bestemme tempoet undervejs. 3 Cash Wave kom i et godt angreb med 500 meter til mål i sin sidste start. Farten ebbede dog noget ud op imod målstregen, og måtte nøjes med en tredjeplads. Er dog sikkert gået frem med det løb i kroppen, og kan være en farlig outsider i dette her løb.

V5-5: Her er det lykkedes, at samle ti heste i et løb, hvor ingen af hestene viser den helt store form. Og ingen af hestene har en sejr i deres sidste fem starter. Nu har jeg sparet på krydserne i de fire første V5 afdelinger. Så derfor har jeg råd til, at lukke den sidste V5 afdeling med alle ti heste, og så håbe at hesten med den laveste procent løber først over målstregen. Det er jo ikke meget ekspert i, så derfor vil jeg nævne her de heste jeg tror mest på i løbet. Her har jeg også kigget meget på kusken i løbet, da hestene er meget jævne. Vindertippet gives meget forsigtigt til 7 Mustang Hackstable som altid er garant for en okay præstation, og selvom den ikke har vundet i en længere periode, så virker den i bedst form at de starterne heste i løbet. Kan den sidde på hug frem til opløbet, så kan den sagtens runde forbi til sejren. 5 Final Countdown viste intet i sin sidste start, men kan normalt meget bedre, og i dette løb møder den dog en meget billigere konkurrence end normalt. 3 Breakingthelaw Ås gjorde comeback kort før jul efter en længere løbspause i et lidt svagt løb på Jägersro. Fik der et hårdt løb i dødens spor, og var forståeligt nok meget træt de sidste 100 meter af løbet. Vil dog være gået frem med det løb i kroppen, og skal nok regnes tidligt i dette her løb fra et godt startspor. 2 Gold Ripasso hænger mest med i sine starter, men det er jo fællestegnet for hele feltet. Viste dog en okay finish efter et indvendigt løb i sin sidste start på Fyn. 9 Ellerslie Downs er en hest, som ikke er meget for at løbe først overmålstregen. Men får den løbet serveret frem til opløbet, så har den en god slutspeed. 6 Clara B går næsten altid gode løb for Max Nielsen, og i et svagt felt kan den sagtens løbe med helt frem i kampen om sejren. I det hele taget kan vinderen i dette løb sagtens ende op med, at være den kusk som får kørt løbet mest optimalt for sin hest.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere