V4 Boden – 5/1-2023

V4 Tips

V4 Travtips til Boden.

V4 Spil

Dagens V4 Forslag

Til Boden - 5/1-2023

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 7,9,12

V4-2: 3,4,6,10,11,12

V4-3: 1,12

V4-4: 6 Nolimitjimmit

Det viste forslag koster kr. 72,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Der køres på isbane i Boden.
 
V4-1 – 7 Oak L.A. mødte flere af de samme konkurrenter senest og vandt nemt. Er dog ikke altid helt stabil. Og jeg holder 12 Club Nord Pro som en værdig konkurrent fra bagspor, der nu kommer ud efter pause. Ligesom vi garderer med 9 Utter Southwind, der blev toér efter favoritten sidst og nu har fået et par løb i kroppen og formen burde være fremflyttet yderligere.

V4-2 – 3 Troll Odin er starthurtig, og kommer med et par solide præstationer efter at have været væk fra travovalen i 4 år! Formen burde nu være fremflyttet yderligere. 4 Tåga Storm havde kræfter tilbage over mål senest, bliver farlig fejlfri. Det samme gælder 6 M.P.Vega.

V4-3 – 1 A Girl Has No Name er vel bedste hest her, men kommer ud efter pause, ligesom den ikke er sikker på at holde spidsen i starten. Har dog hjemmebane på Boden, så burde være tilvænnet isbanen. Vi garderer dog med den finske gæst 12 Torrent D’Inverne.

V4-4 – 6 Nolimitjimmit møder nu igen mere overkommelig modstand end senest og burde herfra have en god mulighed for spids. Hesten elsker desuden vinteren og isbanen. Garderer man da, er det vel 2 Royal Navy Neo, der kommer ud efter regi bytte – kapacitet er der masser af, men formen?

Trotter - Horses - Evolution

Sjove t-shirts

Hos Chandize.dk finder du t-shirts, krus og meget andet til de heste-interesseret, om det er til babyen, barnet eller de voksne.

Har du f.eks. selv en andelshest, spilklub eller vil du bare være kreativ selv. Så kan du også selv lave dine egne trøjer/krus/t-shirts.

Perfekt som gaven til dem der er vilde med heste.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere