V5-3: 1-2-5-7-3-4-6

V5-4: 9-2-11-13-6-10-7-5-3-12-1-8-4

V5-5: 8-4-2-10-3-5-1-6-7-9

V5 Analysen

V5 spillet har flere afdelinger der er meget åbne. Derfor vælger jeg heller ikke en blank på dagen. Rene Kjær ligner i mine øjne nøglekusken med 3 vindertip i dette V5 spil.

V5-1: V5 spillet indledes med et løb, hvor nummer 5 Cash Heavy bør veksle dette tilbud til sejr. Har gået 2 gode løb i træk efter en lille løbspause. I sin sidste start blev den en smule bremset af en galopperende hest i fremstød på den sidste langside. Førte ind på opløbet, men kræfterne slap op de sidste 100 meter. Nu er konkurrencen anderledes lettere end i sin sidste start, hvor heste som Gnags, Gibson S H og Next Is Now var foran i mål. Jeg vælger dog at double V5 forslaget med program nummer 1 Staro Quentin, som kan føre løbet længe – måske helt til målstregen. Var uheldig i sin sidste start efter en lang rejse i tredje spor. Hvis Axel Jacobsen får sat den rigtige pace undervejs, og tillægshestene lurer lidt på hinanden, så kan Staro Quentin sagtens stå som vinder af dette løb. Resten af feltet ser jeg ikke løbe med den helt store vinderchance. 3 Gazella K kan måske være farlig at undvære på bonen, da bombekusken Casper M. Nielsen har storform for tiden. Men jeg vælger at stå lidt ”tyndt” her i første V5 afdeling og gemmer krydserne til de sidste afdelinger.

V5-2: Et lille felt med kun seks heste til start. Meget kan blive afgjort i starten, hvis Riley S W kan komme til spids fra et godt startspor 2. I sin sidste start hang den på en træt hest i slutfasen, og måtte nøjes med en lille præmie. Rene Kjær skal køre Riley S W for første gang. Måske han kan tænde yderligere op i Riley S W. Stald KTAS har en lækker hest i nummer 6 Funny Boy. Er kommet op i en hård klasse, så sejrene kommer ikke længere på samlebånd. Har også den sidste periode været en smule uheldig med startspor og løbsafviklingen undervejs. Virker set udefra i bedre form end resultatlisten, og skal afgjort med på V5 bonen. I et lille felt ender det sandsynligvis i et løb udvendigt på den førende hest. Virker dog både stærk og speedy, så det klarer den sikkert også som i tidligere tilfælde. Marc Bæk Nielsen tager næppe med den lange tur fra Ålborg til Lunden med kun en enkelt hest uden han tror på chance og kører sådan til 5 Honor. Men den gav ikke den bedste formbesked i sin sidste start på Åby, hvor den var ude i et stayerløb. Fik et perfekt løb i tredje par indvendigt, og kom perfekt ud i andet spor med 400 meter til mål. Men den holdt desværre mest kun farten i opløbet. Men var dog væsentligt bedre i sin forrige start i Ålborg efter et lignede løb undervejs. Men sad fast med alle kræfter sparet. Kan tage spids, men er nok bedst med et rygløb, så den skal nok køres lidt på chancen i et lille felt. I en rimelig konkurrence tager jeg Honor med bonen, da den trods alt på sine bedste dage viser vindermentalitet.  4 Eureka Downs viste topform for Ken Ecce i sin sidste start, og har på denne præstation fået vindertippet i programmet. Jeg fravælger den dog på V5 bonen, da den har svært ved at afgøre til sejr i mine øjne. Flere gange har den ”bremset” en sejr væk de sidste 100 meter af løbet trods perfekte rejser undervejs. Virker ikke som en ”nægter”, men løber også i en hård konkurrence. Ligner dog en sikker 2-3 hest i løbet.

V5-3: Vidste man om nummer 2 Every Day var fejlfri, så var man ikke i tvivl om hvem der er vinderen i dette løb. Den har overlegen fart for klassen. For en lille måned gjorde den comeback efter en lille løbspause på knap 3 mdr. Den kom aldrig ind i løbet efter en langsom start, og galopperede som en slået hest på den sidste langside. Every Day er måske her mere en outsider fremfor et vindertip. Det gives i stedet for til 1 Fighter K K, som har vist topform de sidste 2 starter med i sejr på Fyn og en tredjeplads i Skive. I begge tilfælde mødte den flere klasseheste, som ville have pyntet i dette her løb. Fighter K K er født i spids, og kan Rene Kjær stjæle de første 1200-1300 meter af løbet er kan den blive svær at slå. Viste i sin sidste start, at den klarer distancen uden problemer. Fra toptillæg får jeg også plads til 5 Twilligt D og 7 Chablis på V5 bonen. Chablis kommer sandsynligvis til at gøre ”grovjobbet” udvendigt på den førende. Twilligt D skal gemmes i ryg frem til opløbet før den er som bedst.

V5-4: Dagens sjette løb er et meget spillevenligt amatørløb, hvor der er masser af heste i løbet, som kan løbe med frem om de bedste placeringer. Mit vindertip giver jeg til nummer 9 Bellissa Gry. Det er en hest, som jeg har fuldt tæt de sidste 2 starter, da den har haft nogle tilbud, hvor den også har startet i amatørløb. I sin forrige start på Fyn blev den generet en smule i slutfasen af vinderen Fast Shadow. Men i sin sidste start på Lunden kunne den vinde en let sejr efter et godt rygløb frem til opløbet efter en god slutspeed. Kusken Oliver Kristoffersen kører stærkt for tiden, og Bellissa Gry skal være første hest på kuponen. Derefter er værste modbud 2 Baronessen som vokser en klasse i spidsen for altid offensive Katrine Mikkelsen i sulkyen. Der er måske kun 3-4 heste i løbet som jeg ikke ser løbe med en rimelig vinderchance. Jeg anbefaler at man tager det antal heste på bonen, som økonomien tillader. Løber spidshestene en høj 16 tid undervejs oppe foran, så får tillægshestene det svært med at løbe frem til sejr. Men bliver der kun løbet en 18 tid undervejs kommer de selvfølgelig lettere ind i legen. Jeg får kun råd til fire heste på kuponen, da forslaget trods alt skal holdes indenfor en rimelig pris. Fra spidsvolten sidder 3 af de bedste amatørkuske i løbet fra dårlige startspor bag programnummerne 5,6 og 7. De er måske et OBS værd trods deres heste enten møder skærpet modstand eller ikke viser aktuel god form. På mit anpartsspil på Derby 25 vil jeg højst sandsynligt tilføje flere heste på kuponen, hvis puljen tillader dette.

V5-5: Trods startspor otte, så giver jeg endnu et vindertip til Rene Kjær i dette løb. 8 Hunter K K vandt sin sidste start i Århus ret enkelt efter den tidligt havde overtaget spidsen. Rammer den andet-tredje par udvendigt undervejs, så bliver den ikke let at slå på dagen. 4 Golden Barca Day viste klar fremgang i dens sidste start, hvor den trods et udvendigt løb kunne presse Gubbe Game i slutfasen af løbet, og tage en fin andenplads. 2 Hannibal Ice, 10 Harald Derm, 3 Gangster Simoni og 5 G Work Your Magic har alle vist form, som giver dem en plads på V5 bonen. G Work Your Magic var der fine forventninger op til sin sidste start på Falster. Pressede længe på Hesten Min inden den kunne overtage spidsen. Skulle hjælpes en smule i de flade sving. Kræfterne slap op ind på opløbet, men den holdt farten godkendt. Vil derfor højst sandsynligt være endnu bedre på Lunden. Var slået af Galliano og Hattrick Didamgård. Disse 2 heste ville pynte i dette felt. Kan være den sjove til V5 bonen.

Spil med på Steffen Møllergård’s V5 spil her.