V5 Skive – 18/11-2022

V5 Tips

Fredagstrav i Skive med V5. 

Spil med i Basse’s V5 spil herunder. 

100 kr. pr. andel. Kun 20 andele i alt.

 

V5 Spil

V5 Tips til Skive

Leveret til dig af Basse Finn Skov Nielsen - Kendt fra bl.a. Wimmer Spil & Jackpot Dysten

V5 Skive kl.16.07 med deadline kl.15.07 ved ikke udsolgt til dagens spil. Spil med på Basses V5 Andelsspil her.

I Skive starter 1. løb kl.15.45 og med mange heste til start denne dag og bare i V5 er der 53 heste meldt til start og det giver Ca.10 heste i hver afd.

Jeg tror det kan give lidt penge derfor spiller jeg uden en blank.

1 afd. – Mit første valg er Hugo Cæsar som har gået flere gode løb, den frække kommer fra spor 10 Hugo Boss SHADOW som jeg tror går en stor 4 års sæson i møde. Honey Gardenia meldt jeg op i sidste uge.

2 afd. – Mit første valg bliver Glide By So Easy som har et godt spor, men Houston Spring er en hest som jeg tror meget på efter 2 gode løb. Men nr. 9 skal også med, måske HURRICANE P.

3 afd. – Mit første valg er Gaston, men fra svær spor derfor skal Guardian Angel med. Ginal har skuffet mig efter hoppederby, som tog hårdt på hende, et løb som nok ikke skulle have været kørt under de forhold. Er hun tilbageværende toppen kan hun slå dem alle.

4  afd. – Skal det give lidt penge skal Hunter Dragon løbe først over mål, så derfor skal Casino Royal med da den er hurtigt fra start og jeg ser sprint som en fordel, har Flemming fået Our Pleasure i Jensen form så er han altid farlig.

5 afd. – Ever so Clever har gået flere gode løb for Mads, men nu er bossen tilbage. Grady Boom Bay har gået i årgangs løb nu i kassen. Formidable Vincent   Skal med fra godt spor.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere