V5 Skive – 28/10-2022

V5 Tips

V5 Travtips til Skive 28/10-2022.

Fredags hygge med spil til Skive med mange gode opgør. Spil med i Wimmer spil og Nyheder’s andelsspil til Skive herunder.

V5 Spil

V5 Forslag

Til Skive - Leveret til dig af Basse Finn Skov Nielsen fra Wimmer Spil & Nyheder

Mulig Blank

V5-5 – Golden C N Står nu med godt start spor, jeg tror hun er sikker her, men der er mange mod bud, men de står fra bagspor.

Tidlig med

V5-1 – 5 Fabrizio har starte flere gange i nogle amatørløb, og nu er Bent igen i vogn. Jeg syntes det er en top chance her.

V5-4 – 6 Another Way to Pay ser jeg med en stor chance, syntes den er en stor chance, men det er Monté og vinder den ikke så skal der mange med. 2-4-5-7-10

Fiduser

V5-2– 3 Fanny Østervang har jeg haft kigget på igennem noget tid. Jeg tror den er ved at være der igen, startede sidste gang i Tyskland. Jeg tror på en stor chance i dette lille felt.

V5-3 – 6 Heti fra bedre spor, kunne være den sjove nu , hvor Halløjsa Vang og Helena D D ikke er til start, måtte trække bag om på sidste bagside, da der hopper en hest, taber ca. 30 meter på det, men får langt fra, slutter godt af i 4 spor.

V5-2 – 2 Famous Dream Syntes jeg går nogle gode løb, er meldt op før mig, den gik i dødens sidste gang og gange før hoppet den ved indgangen til opløbet.

V5-4 – 2 Danny Tamsen en hest som jeg syntes ligger godt til i Monté, så tror den har en stor chance her hvis den er fejl fri.

Wimmers corner
Stem på din favorit

Stem & Spil V75

Vi spiller sammen – Stem på din favorit eller luring i hver afdeling til V75 Romme 29/10-2022.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere