Asaa Hestevæddeløb søndag 7. juli 2024

Asaa Hestevæddeløb

Søndag d. 7. juli inviterer Asaa Borgerforening igen til en spændende eftermiddag med fest, farver og fart
over feltet ved det traditionsrige Asaa Hestevæddeløb.

Hestevaeddeloeb-2023_08
Foto: Niels Peter Mortensen

Asaa Hestevæddeløb

Byder velkommen til en dag fyldt med spænding og familievenlige aktiviteter.

Søndag d. 7. juli inviterer Asaa Borgerforening igen til en spændende eftermiddag med fest, farver og fart over feltet ved det traditionsrige Asaa Hestevæddeløb. I år er det firmaet Equsana – Land og Fritid der
er hovedsponsor for væddeløbet.

Hestevæddeløb med professionelle trænere og smukke buketter

Hele 13 løb er der på programmet: 4 travløb, 2 montéløb, 1 galopløb for rideheste, 2 galopløb for specialracer, 1 montéløb for specialracer, 1 ponygalopløb og 2 ponytrav/montéløb. 

I år er der et ekstra krydderi på væddeløbsbanen i form af to professionelle trænere, der gæster Asaa. Det drejer sig om hhv. Morten Friis og Kasper Foget, som begge kører hele tre løb hver. 

Bering House of Flowers kommer desuden igen i år og laver de smukkeste vinderbuketter.

bering house of flowers
Foto: Fra Fellens Blomster

Totalisatorspil og hoppeland for hele familien

I det hele taget er der tale om et meget bredt felt af hesteejere, som vil være til stede i Asaa denne dag – hele 39 forskellige postnumre er repræsenteret, lige fra Hørsholm og Korsør på Sjælland, via Vejle og Thisted, til Frederikshavn.

Totalisator-systemet giver mulighed for at spille på alle typer af spil ved boderne. Asaa Hestevæddeløb udmærker sig ved at være eneste sted i landet, hvor der én gang årligt er tilladelse til hestevæddeløb med totalisatorspil.

Som altid er det muligt at fornøje sig med totalisatorspil, lækker mad og kølige drikke på en forhåbentlig solbeskinnet væddeløbsbane. Imellem løbene kan børn og voksne bruge ventetiden i det store hoppeland.

Arrangementet løber af stablen søndag 7. juli kl. 12.45, hvor bysbarnet Mogens Dalsgaard – den verdenskendte klassiske pianist – officielt åbner løbet. Portene åbnes allerede kl.10.30, mens første løb er kl.13:00.

Adresse: Vodbindervej 25, 9340 Asaa

Hestevaeddeloeb-2024

Asaa Hestevæddeløb er en årlig tradition i det nordjyske, der er kendt for at skabe en festlig og spændingsfyldt atmosfære. Det er en begivenhed, som alle bør opleve mindst én gang.

Hestevæddeløbet er ikke kun en sports-konkurrence, men mest af alt en social begivenhed, hvor lokalsamfundet og besøgende samles for at nyde en dag fyldt med fart, spænding og underholdning.

For familier er det et ideelt stop, hvis man ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen og opleve noget anderledes og hyggeligt i børnenes sommerferie. Med mulighed for at se imponerende heste, nyde lækker mad og deltage i sjove aktiviteter, er Asaa Hestevæddeløb en oplevelse, der vil skabe varige minder for både børn og voksne.

Asaa Hestevæddeløb

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere