GS75 Östersund – 17/3-2024

GS75 Tips

GS75 Travtips til Östersund

Spilstop kl.15:00

Spil med i Travtips.dk’s andelsspil via linket herunder. Kun 30 andele til salg.

GS75

GS75 Forslag

Til Östersund - 17/3-2024

GS75 Forslag

GS75-1: 7,11
GS75-2: 2,3
GS75-3: 5,7,8
GS75-4: 1,4,5
GS75-5: 1 Cherokee Face
GS75-6: 2,3,4,6,8,13
GS75-7: 1,2,3,6

864 Rækker x 1 kr = 864 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil.

Spil med på vores GS75 andelsspil via linket her.

 andelsspillet sætter vi det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget og set de sidste opvarmninger og staldnyt. Husk på, at det viste forslag er lavet allerede torsdag formiddag, så der kan sagtens være ændringer i forhold til det der bliver spillet. 

Kort GS75 gennemgang

GS75-1 – 2140m Auto – 11 Lykke Pelle kommer med to andenpladser i hård konkurrence, sporet kunne så klart have været bedre, men hesten besidder en fin spurt, og får kusken bare hesten nogenlunde igennem fra bagsporet, kan det sagtens række hele vejen. Førstehest. 3 Napoleon er bedre end nogensinde, og kan åbne fra start, det lyder til de vil prøve at gå i spidsen hele vejen. Kun 1%. Kan være et kæmpeskræl. 7 Pannemanne skal regnes tidligt, dog er der risiko for at havne forkert på det fra start pga. sporet langt ude på vingen.

GS75-2 – 2140m Auto – Lærlingeløb, men hvor flere af kuskene er rigtig gode, og to af de bedre kuske kører også favoritterne fra de bedste spor. 2 H.P.Roadrunner er hurtig fra start og er nok spidshesten, hvos Olle Wärjesten prikker starten. Kan holde hele vejen, med mindre der køres dødskørsel imellem denne og 3 Give Me Five N.O., som er værste modbud med Zeb Jonassen, både i spidskampen og sejren. Disse to skiller sig lidt ud i mængden her.

GS75-3 – (2140m) Volt – Tredje afdeling af GS75 må siges at være et lav klasse koldblodsløb over flere volter. Det dufter af skræl, og skulle jeg vælge et par stykker, så vil jeg i første omgang gå med Ulf Ohlsson’s køretur med 7 Sohlanna, der har vist fin kontinuerlig form henover vinteren, dog uden at vinde, men mod denne lavere konkurrence i dag, kan sejren endelig komme. Kun 7% på nuværende. 8 Sol Bris skal også med, da denne måske er feltets bedste hest, og som normalt også altid gør pæne løb.

GS75-4 – 2140m Auto – 4 Just More Fun og 5 West Wind er begge hurtige fra start, og jeg er sikker på en af dem vil være spidshesten ind i første sving, derfra vil det så klart være hesten at slå. Fra indersporet skal 1 Mellby Interest ikke glemmes, kan de bare komme fint fra start og ikke blive lukket inde, så de får chancen til slut, så er den nok også at finde på målfotoet.

GS75-5 – 2140m Auto – Her holder jeg 1 Cherokee Face som førstehest og vel dagens bedste blankbud. Kommer ud efter pause, og alt efter hvad formen siger, så er modstanden ikke det værste og bør derfor have en god chance. Hesten er normalt starthurtig, og bør have god mulighed for at holde spidsen og køres der. Kan være spids og slut. Værste modbud må være formhesten 2 Dibaba N.O. som spurtede stærk sidst, havner den bare ikke i dødens her, så skal den nok give en kamp til stregen.

GS75-6 – (2140m) Volt – Et af omgangen mest åbne afdelinger, hvor 6 Tekno Filur skal regnes tidligt fra spidsen, som den nok bør have god chance for at nå fra sit springspor. 2 Kruson skal også tælles tidligt, og er nok hesten som sidder i vinderhullet. Synes generelt at hesten på første volte står godt inde i løbet. Og tager man flere med, så glem ikke 3 Färsta Ted, 4 Prinsen af Sola, 8 Vessle Moen fra midter-volten, som kommer uden sko foran, hvilket er et plus. Samt fra sidste tillægsvolte 13 Blixen, som måske er feltets bedste hest.

GS75-7 – 1640m Auto – Meget afgøres i starten her, da det er sprint. 1 For You, 2 In Face Smart og 3 Atlas A’Lir er alle starthurtige, dog med lille fordel sidstnævnte, som jeg dermed holder som knap førstehest. Spidshesten vil være den der skal slå af de andre. 6 Didicoy skulle komme ud uden sko til denne start, hvilket er et stort plus, og er lidt glemt af de tidligere spillere (kun 6%), dette er en fejl, da det er en af de bedre i feltet, hvis formen bare er lidt bedre til denne start.

V4 Spil

V4 Lunch

På mandag er der endnu engang dansk V4 Lunch, og du kan finde Steffen Møllergårds grundige analyse her på siden under vores V4 travtips.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere