V4 Ålborg – 4/3-2024

V4 Tips

V4 Travtips til Ålborg

Spilstop kl.12:20 (mandag)

Spil med på Møllergårds andelsspil via linket herunder:

V4 Spil

Mandagens V4 Forslag

Til Ålborg 4/3-2024

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 6 Whoops Hanover

V4-2: 2,4,8

V4-3: 3,4,7

V4-4: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12

Det viste forslag koster kr. 216,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Mandagens V4 Lunch byder blandt andet på et gensyn i sulkyen til Bo Westergaard, som har 3 køreture på dagen. Bla. med en ny US-traver, som her gør sin første danske start i første afdeling af V4.

V4 Seedning:

V4-1: A: 6 B: 10,5,7,4,3,1,8,2 C: 9

V4-2: A: 8,2 B: 4,5,3,6,1 C: 7

V4-3: A: 4,7 B: 3,6,8,5,2,1 C: 9

V4-4: A: 6,7,9,8,11,12 B: 10,1,5,4,3,2

V4-1 – 1 løb.

6 Whoops Hanover er 3-års hoppe, som Bo Westergaard har handlet i USA sidste efterår for 20.000 dollars. Den har startet 3 gange i USA, hvor den har gået 13 og 14 tider, hvor den som bedst har været femte i mål. Så regn disse tider som medløb, da jeg ikke har kunnet finde dens amerikanske starter på nettet. De tider kan selvfølgelig heller ikke omregnes 1:1 til danske forhold. Men selv et nogle sekunder langsommere vil normalt række meget langt denne mandag. Da modstanden helt bestemt er til at tale med for Whoops Hanover, så jeg er ikke i tvivl om den skal have vindertippet. Dette selvom det er en ubekendt hest for spillerne. Jeg kan heller ikke forestille mig, at Bo Westergaard sender sådan en hest til start før den er helt klar til at kunne vinde et væddeløb i Danmark. Men det er selvfølgelig en hest, som man skal søge så mange informationer på som muligt på i dagene op til løbet. Jeg vælger den også som V4 blank på mit forslag. Men jeg er selvfølgelig også klar til at sadle om, hvis jeg ikke bliver overbevist af trænerens udmeldinger. Modbud er der et par stykker af. Først og fremmest i form af 10 Inger Støjberg, som har haft to starter efter den er kommet tilbage efter sin skadespause sidste efterår. Se bort fra starten juleaften, da banen var meget dårlig på dagen. I dens sidste start galopperede den ind første sving, men kom op til feltet igen, og Inger Støjberg var ikke stort slået på dens femteplads. Den kan bedre end det viste de sidste par starter. Den viste nemlig fin fart før dens skadespause. Er den fejlfri, så bør den løbe med i trioen. Kaj Jensen vinder efterhånden meget sjældent væddeløb. Han kører heller ikke så mange løb længere. Men han har kørt nogle gode løb med 7 Inger, som har startet 2 gange, hvor den begge gange har været i trioen efter indvendige løb undervejs, hvor den har vist gode afslutninger i slutfasen. Kan trænge sig på kuponen, hvis man ønsker en gardering af favoritten. 4 Ice Ice Baby træner ifølge Jeppe Juel godt, og han forstår ikke helt den galopperer så meget i væddeløb. Jeg har svært ved, at tro det store på den, men jeg har selvfølgelig respekt for trænerens vurdering af den. Den har hoppet totalt umotiveret i alle dens starter på nær en enkelt, hvor den var anden i mål bag Eclisse Bi. Jeg vælger, at seede den en smule lavt. 5 Gismo May kommer efter en lang løbspause siden september måned. Kan være meget sjov med Michael Lønborg i sulkyen. Og fra et godt startspor kan den være hårdeste konkurrent til favoritten i kampen om sejren. Men skal også følges meget tæt på dagen inden man udfylder sin V4 bon for Arne Normann er en dygtig amatørtræner. Kent Friborg gør også her comeback i sulkyen med 3 Junker Hydrup efter sin sygdomsperiode. Men den har vel for alvor ikke vist nok til, at man kan tro på den her i dette løb. Her skal man som spiller gøre op med sig selv, hvor meget man tør stole på Bo Westergaards nye US-traver. Her er modstanden til Whoops Hanover mit bedste argument for mit blankbud.

V4-2 – 2 løb.

Selvom 8 Eberhard Truppo er havnet helt ude på vingen i dette sprinterløb, så tøver jeg ikke med, at give vindertippet til den. Den har taget to sejre i sine sidste tre starter, hvor den mistede en klar andenplads bag Idolez Moi i sin sidste start. Har haft en løbspause på knap 2 måneder, men det tvivler jeg på har sat den nævneværdigt ned i form. Men efter tre starter på dårlige baner på kort tid har det sikkert krævet en ”opfriskning” og en træningsperiode, så den nu står med friske stænger igen. Her ligner det et løb i andet/tredje par udvendigt undervejs. Så kan den sagtens speede forbi de andre i opløbet. Knud Mønster er kusk på dagen, men han er en god gæstekusk, så det bør ikke give nogle udfordringer. 2 Keep Cool Cash bliver ret spædende at følge her i dette løb. Det er en topafstammet 3-års hoppe, som startede to gange i fjor. I begge løb vidste den ret stærke afslutninger i opløbet. Ikke mindst i sin sidste start på Lunden efter en tidlig galop. Den er helt sikkert en hest som Team Bo W har store forventninger til i sæsonens årgangsløb selvom den ikke har tjent mange penge endnu. ”Halve chancer” er der ikke mindst i form af 4 Jack Of Hearts D C, som ligner spidshesten i løbet. Anders Pedersens heste har de sidste måneder vist rigtig god form, så den kan også være et V4 kryds værd. Men efter et par udelukkelser pga. drivning, så kan jeg have mine tvivl om kusken forlanger alt fra den her. Men som udgangspunkt tager jeg den med på min V4 kupon. Så er der 3 Herbie Gin har ikke vist det store, men er sammen med 5 Jackpot kandidater til den en trioplacering. Jackpot gik tog en optimal tredjeplads i sin sidste start bag Houston T T og Eclisse Bi. Dens træner Pia Kruse er god til, at få nyt liv i heste andre har opgivet. Det er Hyde Park og Cato gode eksempler på. Herbie Gin har vist ved enkelte lejligheder, at den er bedre end det viste.

V4-3 – 3 løb.

4 Bottnas Lady var i sin sidste start totalt overset af spillerne op i til løbet. Men den blev kraftigt meldt op som et blankbud på Bet 25 Live inden V5 spillet skulle skydes i gang. Og eksperten der fik helt ret i sine betragtninger, da den vandt en totalt overlegen sejr foran Inverness Downs og Ihop. Med sådan en præstation på nethinden, så tøver jeg ikke med at give den vindertippet. Outsidere er der dog flere af. 7 Ibrahim har gjort det flot i sine syv starter. Den gik sit klart bedste løb i sin sidste start på Åby, hvor den var utrolig tæt på sejren. Efter et løb i ryg på spidshesten gik den en stærk afslutning i det åbne spor. Og på tv lignede det, at Ibrahim var vinderen af løbet. Men målfotoet viste fordel til den udvendige hest. 3 Julius H viste klar fremgang i sin sidste start, hvor Knud Mønster kørte et helt perfekt løb. Så derfor har han naturligt nok fået genvalg, og jeg ser den ikke langt fra staldkammeraten Ibrahim i niveau. 6 Gigant Toft vandt en overraskede spidssejr i sin sidste start. Men med til historien var at stort set samtlige modstandere galopperede i løbet. Men den kan være farlig at afskrive her. Tror man som spiller en hest som 5 Hill Torp kan tage spidsen i løbet, så må man bestemt tage den med i sine overvejelser. For den vokser mange klasser i den position. Det viste den i sin forrige start i Århus, hvor den var meget tæt på sejren som feltets mindst spillede hest. Gav sig fra spids i sin sidste start i Skive, men der fik den også hårdt pres undervejs. Men den kæmpede flot til midten af opløbet, og den gik et bedre løb end dens resultat, da kusken ikke forlangte noget af den, da den var slået. Her kræver det, at den får lov til at dæmpe tempoet undervejs, hvis den løbe med helt frem. 2 Itsi Bitzy Cash har man sikkert årgangs forhåbninger med i denne sæson. Har dog præstereret en smule uens. Men har vist fin fart i flere af dens starter. 8 Jacks Cross kan jeg ikke rigtig blive klog på. For jeg er ikke i tvivl om dens gode kapacitet. Men jeg synes den viser det for sjældent. Men jeg synes faktisk den gik fine sidste 600 meter i sin sidste start på Lunden efter en langsom indledning på løbet. Notorisk outsider. Bottnas Lady og Ibrahim er næsten selvskrevne på ens V4 bon i mine øjne. Jeg kan dog se op til fem heste mere, som kan skabe overraskelsen på dagen med optimale løb undervejs. Julius H virker som det bedste outsiderbud, hvis jeg skal vælge imellem de fem heste. Det bliver mine tre heste på V4 forslaget indtil der kommer nyt fra de aktive i løbet.

V4-4 – 4 løb.

Et amatørformløb med 12 heste afslutter V4 spillet. Sådan et løb kan altid kræve en del garderinger, og ikke mindst dette løb ser ultra svært ud. Mange vil helt sikkert kunne blive fristet af at trykke på ”alle knappen”.  Det gør jeg også på mit V4 forslag. Synes de sidste måneder har vist flere amatørheste med en smule dunkel form, da man pga. vejret ikke har haft de bedste træningsbetingelser. Så ens budget må afgøre, hvor mange heste man kommer på kuponen. 6 Gentina har en god kusk i Matias Jensen, men med lukket spor i volten skal den nok have held med positionerne undervejs. Men Mathias Jensen har taget to sejre og en andenplads de sidste tre gange han har kørt den. Forsigtigt vindertip. 7 Eyecandy har også vist god form på det seneste, men den har også lukket spor i volten fra start. Så de to heste kan risikere, at tillægshestene indhenter dem tidligt i løbet. Fra tillæg er 8 Escape A P, 9 Daniella Gardenia og 11 Bastian T godt inde i dette her løb. Hvem af disse som ender længst fremme afhænger af tempoet undervejs fra spidsvolten, og hvem der får de bedste rygløb frem til opløbet. 12 Fakir de Beauvalet har 40 meters tillæg, og den skal runde mange heste. Men den stærke franske hest har styrken netop til at kunne gøre dette. Hestene fra de gode spor i spidsvolten viser måske ikke lige pt. den bedste form. Så derfor giver det god mening, at man lukker den sidste V4 afdeling.

Tilbagebetalingsprocent på mit andelsspil i 2024. (28/2)

 * Antal spil: 11

 * Ramte spil: 8

 * Ramte spil med overskud:5

 * Spillet for: 14104

 * Vundet i alt: 11984

 * Tilbage til spillerne i procent: 84.97

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere