V4 Ålborg – 23/2-2024

V4 Tips

V4 Travtips til Ålborg.

Spilstop kl.16:47

Spil med på Møllergårds andelsspil via linket herunder:

V4 Spil

Fredagens V4 Forslag

Til Ålborg - 23/2-2024

Fredagens V4 Forslag

V4-1: 7 Muscle Crown

V4-2: 1,3,4,5,6

V4-3: 2,6,7,8,10

V4-4: 1,2,3,5,6,7

Det viste forslag koster kr. 300,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Muscle Crown kan være den blanke

Ålborg Væddeløbsbane byder på et V4 spil, hvor jeg ser Muscle Crown som den blanke på dagen. Om den bliver blank på mit andelsspil afgøres af, hvad Team Flemming Jensen kan berette på dagen på Bet 25 Live. Men jeg ser den klart som feltets bedste hest.

V4 seedning:

V4-1: A: 7,9,1 B: 2,3,4,8,6 C: 5

V4-2: A: 1,3,4,5,6 B: 2,9,7,8 C: 10

V4-3: A: 6,2,7 B: 10,8,5,3,4 C: 1,9

V4-4: A: 6,5 B: 3,7,1,2 C: 8,4

V4 Analysen

V4-1 – 1 løb. 2140 meter autostart.

Dem som læser mine analyser uge efter uge har sikkert bemærket, at jeg kun anbefaler og spiller blanke i mit andelsspil med mindre både hesten og kusken slår positivt ud på de fleste parametre. Men jeg ser 7 Muscle Crown som en markant bedre hest end resten af feltet. Derfor tøver jeg heller ikke med, at anbefale Muscle Crown som V4 spillets bedste bud på en blank. Den er måske sin egen værste fjende. Men jeg synes, at Mads Henriksen har et godt tag på den lidt vanskelige hest. Her ligner det, at kusken tager en start på sikkerhed. Når feltet har sat sig, så søger Mads Henriksen nok frem og vil sætte sig på spidsen. Kommer den til spids, så kan jeg kun se sort uheld stoppe den til at tage sejren. Muscle Crown kommer til start med en sejr for en månedstid siden i Skive, hvor Birger Jørgensen var kusk på dagen. Den kunne overtage spidsen efter 800 meters kørsel. Selvom den havde et par enkelte passager med dårligt trav rundt sidste sving, så fik Birger Jørgensen reddet den flot fra galop. Hertz kom tæt på i opløbet, men sejren var mere sikker end den så ud på tv, da Muscle Crown holdt farten stærkt. De spillere, som ønsker at gardere favoritten har to gode muligheder i form af 9 Gibson S H og 1 Hillary Kyvsgård. Men fælles for begge heste er vel de skuffede en smule i deres sæsondebut. Gibson S H galopperede direkte fra start, og den kom aldrig ind i løbet igen. Men den kan selvfølgelig meget bedre. Men her i dette løb er den ikke spidsaktuel, hvor jeg synes den tidligere har gået sine bedste løb. Hillary Kyvsgård blev kørt meget defensivt i sin sæsondebut efter en længere løbspause. Men den viste dog en god afslutning i opløbet, og den vil være forbedret her i dette her løb. Nu er vinderen normalt nævnt, da resten af feltet ikke har den store klasse eller rettere sagt den store vindermentalitet. Bedst af resten virker 2 Honey Lovely S B og 3 Gizmo Hyrdehøj. Men de er vel mest aktuel for den sidste trioplads som bedst.

V4-2 – 5 løb. 2140 meter snorestart.

Femte løb er et amatørløb, hvor mange heste og kuske kan byde sig til i kampen om sejren. Jeg tror mest på 1 Jacana, som var uheldig i sin seneste start i januar. Førte løbet, men kunne ikke holde sit spor i opløbet og søgte indvendigt, hvor den så tabte en del fart i sneen, som lå tæt på banen. Det kostede nok sejren for dens del. 3 Heartbeat P H kommer til start med en frisk spidssejr på Fyn, hvor den stod alene fra spidsvolten. Her tager den næppe spidsen fra Jacana, men et løb i ryg på denne bør også være lige med en topchance i dette her løb. Fra tillæg har både 4 Danilo Fønix, 5 Gambler og 6 Genoa vist god form på det seneste. Afgørende for hvem af dem som kan løbe med sejren, afgøres af tempoet derfremme i spidsen, og hvem der får det bedste rygløb frem til opløbet. Fra tillæg virker Danilo Fønix bedst. Kommer med to sejre i amatørløb og en 15 tid i klassen de sidste tre starter. Lucas Kirk kører også godt for tiden. Det rækker langt her. Gambler har på det seneste været forsøgt i klassen uden den på nogen måde der er faldet igennem. Det kan komme den til gavn her i dette løb. Men går vel sine bedste løb i spids? Genoa er næsten altid med i trioen, og i sin sidste start var den ret tæt på Danilo Fønix i mål. Det bliver som udgangspunkt de fem heste jeg går med på min V4 bon med mindre der kommer noget nyt fra de aktive på dagen.

V4-3 – 6 løb. 2140 meter autostart.

Her kommer dagens bedste og sportslige løb i mine øjne. Et løb, som derfor kan kræve en del garderinger, og man nok må tage nogle hårde fravalg så prisen på bonen ikke løber løbsk. Vindertippet giver jeg til 6 Futteflagfis, hvor man som spiller skal se bort fra dens sidste to starter. Forrige start galopperede den i første sving, da nummerskiltet rev sig løs. Og dens start var et montéløb. Men næsten uanset hvilket løb den får denne her fredag, så er den med på målfotoet. Kusken Morten Friis har også haft en god periode på det seneste. Det tæller også sådan en dag, hvor løbet er tæt. 2 Harboe gik et fantomløb sidste gang på Fyn, og kan den levere samme niveau denne her fredag, så taler den bestemt med om sejren. Her skal man dog som spiller lægge mærke til, at den sjældent har gået 2 gode løb i træk. Fint startspor, men den kan næppe være med i spidskampen. 7 Pure Atlas kommer til start efter en lang løbspause siden september måned i fjor. Den har vist også som jeg kusker det været ude og nu inde i Flemming Jensens træning siden sidste start. Så det er en hest man må søge oplysninger om på dagen. Men på dens klasse er den bestemt et V4 kryds værd. Det samme kan man sige om 10 Honor. Den kommer også til start efter en løbspause siden november måned. Den bliver også fulgt tæt på dagen, mht. hvad Marc Bæk Nielsen kan berette. Sporet i anden række bag bilen ser jeg kun som en fordel for dens del, da jeg synes den har gået sine bedste løb fra ryg. 8 Fritjof S H går også gode rygløb. Den fik overstået sin sæsondebut på fornem vis med en andenplads bag Enforalle P. Måtte gå det meste af løbet udvendigt på denne, men alligevel kunne den presse den om sejren, da de kom ind på opløbet. Men et bedre startspor havde den været seedet højere oppe, men den bør regnes som et sikkert V4 kryds. Der blev ikke plads til 5 Funny Boy som var noget tam i sin sidste start. Dog burde den kunne noget bedre end det. Ej heller 3 Freddy Boy og 4 Denimcowboy trods deres gode startspor. Men jeg synes ikke de har vist nok i deres seneste starter til at kunne gøre sig gældende her. Det er selvfølgelig altid farligt, at gå fortrinsvis med de højeste startnummerer hvor flere kommer efter pause imod dem fra de gode startspor. Men omvendt kommer vi ind i en periode nu, hvor klasse slår form modsat, hvordan det er om vinteren. (som vi heldigvis snart er på vej ud af).

V4-4 – 7 løb. 2140 meter autostart.

V4 finalen virker også som en ret svær opgave for spillerne. Heste som 3 Pure Cartier og 7 Godric vil helt sikkert sammen med 6 Baccis, som nok bliver favorit i løbet, tiltrække sig mest opmærksomhed fra spillerne. Men de 2 første har skuffet markant i sine få danske starter. Man tager dem vel kun med på V4 bonen, da man må mene, at de burde kunne bedre end det de har leveret. Baccis er heller ikke noget sikkert kort. Men den kommer til start med en sejr og en andenplads bag Gambino de sidste to starter. Så den er helt sikkert hesten i løbet med den bedste form. 5 Hyrdehøj Hurricane var fjerde i sin sidste start efter et løb undervejs i vinderhullet. Det var heste som Huxie Sensei og Jeantoutstart som var foran i mål. Men sådanne heste er ikke med i dette løb. Så jeg ser den som hårdeste konkurrent til Baccis. Men den skal nok have det serveret en smule før den løber først over målstregen. 1 Highstone og 2 Montgomery M ser jeg som ”halve vinderchancer” i løbet. De har ikke imponeret på det seneste. Men omvendt virker løbet så åbent, at de fra gode startspor godt kan overraske i spillet. Jeg ser kun bort fra de to Pauli Andersen trænende heste i form af 4 Fiona Ice og 8 Fraja Ice. De virker begge to helt formforladte.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere