V4 Lunch – Skive 19/2-2024

V4 Tips

V4 Travtips til Skive.

Spilstop kl.12:20 (mandag)

V4 Spil

Mandagens V4 Forslag

Til Skive - 19/2-2024

Mandagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 5 Eclisse Bi

V4-2: 4 Vince Q.C.

V4-3: 2,4,6,7

V4-4: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11

Det viste forslag koster kr. 88,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

OBS! Steffen har lavet et andelsspil alligevel – du finder det via linket her. 🙂

Stor V4 gevinst eller et rap over fingrene

En del travspillere vil måske nok låse V4 gåden på mandagens V4 Lunch i Skive med først 2 gange Birger Jørgensen blank – 2 til 4 heste i tredje afdeling og så lukke den sidste V4 afdeling. Sådan forventer jeg også det bliver på mandag. Derfor laver jeg ikke noget anpartsspil denne mandag, da man lige så godt selv kan spille kuponen, hvis man er enig i mine tanker om V4 spillet. Ellers håber jeg, at analysn kan give inspiration til ens eget spil.

Der findes selvfølgelig de spillere, som går efter den store gevinst og spiller en større V4 bon. Men de kan hurtigt få et ”rap over fingrene” med en V4 gevinst omkring de 100 kroner.

V4-1 – 1 løb. 2060 meter autostart.

V4 seedning: A: 5 B: 1,3,2,7,4,8,6,9

Første V4 afdeling ligner alt andet lige en klar sejr til 5 Eclisse Bi, som virker til at være en ”overhest” i sin klasse her i Danmark. Har startet to gange, hvor den har sejret begge gange. Første gang var et billigt nulløb, hvor den var eneste fejlfrie hest sammen med Ice Ice Baby. Starten efter havde den 20 meters tillæg. Men allerede ud af første sving sad den i spids, og den holdt hjem til en ny sejr selvom den fik hårdt pres af Inverness Downs og Justgivemeareason i slutfasen, som begge er ret gode heste i denne her klasse. Det er nu første gang i autostart, og Eclisse Bi møder  heste med langt flere starter bag sig. Men jeg ser den som en overhest, som kun taber løbet hvis den får en galop eller bliver ramt af sygdom. Den skal selvfølgelig mindst cutte et par sekunder af sin rekord, men det er jeg også sikker på den klarer. Eneste reelle modbud, ser jeg i 1 Houston T T til at være. Den har tre starter bag sig. Forrige gang var den anden bag Anders Pedersens Just Magic. Sidste gang i Skive blev den årets første vinder med en flot spidssejr. Lå hele tiden 20 meter foran feltet og kunne vinde en sikker sejr. Feltet var dog også lidt la la i sin kvalitet, og nu møder den for alvor hårdere modstand i form af ikke mindst favoritten. Jeg er selvfølgelig spændt på Jan Dahlsgaards taktiske valg. Slipper han spidsen til Eclisse Bi, så er der jo altid det åbne spor i opløbet. Forsvarer han spidsen, så vil det selvfølgelig åbne løbet mere op. De forsigtige spillere tager begge heste på kuponen. Jeg tager stilling og forventer en sejr til Birger Jørgensen. Til at tage den sidste trioplacering ser jeg først og fremmest 3 Jackpot, som har vist god fart i sine starter, men den har også været for ustabil. 2 Eric Banker er Flemming Jensen inde på, at den er en smule langsomt udviklet, og den behøver nogle flere starter før den bliver bedre end det den har vist tidligere. 4 Joe er vel mest en triochance pga. dens gode kusk Martin Andreasen. 7 Ida Toft hoppede nok sejren væk i sin sidste start. Men den har været for ustabil til, at jeg tror på den som vinderchance.

V4-2 – 2 løb. 2060 meter autostart.

V4 seedning: A: 4 B: 5,6,2,3,1

Birger Jørgensen er klar favorit i første V4 afdeling. Det bliver han også her med 4 Vince Q C. Den har ikke startet siden juleaften i Ålborg på den dårligste travbane jeg nogensinde har set. Den fik et fint løb i andet par udvendigt, men med en omgang til mål gik den frem udvendigt på den førende Highlight D. Trak fra denne på den bagerste langside. Holdt hjem til sejr selvom den måtte løbe i mudderet i de inderste spor i opløbet. Stærk præstation. Her ligner det spids og slut. Men den er ikke afhængig af dette for at vinde løbet. Skulle have startet i Ålborg d. 15 januar, men blev slettet pga. en sårskade. Det tillægger jeg ingen betydning for sejrschancen her, men mindre selvfølgelig Flemming Jensen siger noget andet. 5 Heimdahl starter jo på uge efter uge. Sidste start i mandags i Ålborg lod Jeppe Juel lokke sig udvendigt på den førende Fighter K J med en omgang til mål, og det gav vel sejren til Giovanna. Mon ikke Jeppe Juel her søger ryggen på Vince Q C og søger det åbne spor i opløbet. Jeg har efterhånden længe troet på Heimdahl skulle vinde løb. Men den har gjort den tillid lidt til skamme efterhånden. 6 Hyde Park blev kørt ultra hårdt af Jan Dahlgaard i dens forrige start, men alligevel fik den sin optimale femteplads. Fik sejren i sin sidste start, da Halo Moko blev disket for pasgang i slutfasen af løbet. Gik dog ikke noget fantastisk løb. Men den kæmper her med 2 Decini Langborg og 3 Go To Win The Game om topplaceringerne sammen med Heimdahl.

V4-3 – 3 løb. 2060 meter autostart.            

V4 seedning: A: 4,6,2 B: 7,1,5,8,3

Her kommer dagens klart bedste sportslige løb uden tvivl. Otte fine heste møder hinanden, men jeg ser fire heste skille sig markant ud i forhold til resten af feltet. Og det bliver de fire heste, som finder vej til mit V4 forslag. Vindertippet giver jeg klart til Rolf Jørgensens 4 Daniel Autriche som den 8 januar vandt en imponerende sejr efter en lang løbspause og et hårdt løb undervejs. Men alligevel kunne den vinde foran Galant Lund, Fighter K J og Hugo Boss Shadow. Det bliver hesten de andre skal slå. Alternativ V4 blankmulighed. Men da jeg trods alt søger en bare rimelig V4 gevinst, så tilføjer jeg tre heste på min V4 bon. De hårdeste modbud er 6 Generalen og 2 Hugo Boss Shadow. Generalen kom en smule ud af kurs sidste efterår efter en utrolig flot første halvdel af året. Den har ikke startet siden november måned. Men det tager jeg ikke så tungt her. Flemming Jensen starter ikke en hest som Generalen, uden den er klar til at være en god topchance i sin egen klasse. Hugo Boss Shadow fandt for alvor melodien i efteråret med toppræstationer trods flere hårde løb. Den får også en spændende sæson i år, og jeg regner den også som en vinderchance i dette her løb. Staldform er noget af det jeg kigger meget på, når jeg vurderer hestenes chancer op imod hinanden. Harboe leverede et fantomløb i dens sidste start på Fyn. Den er staldkammerat med 7 Hero Boom Bay, som er en langt bedre hest end dens resultatrække. Dens chance i løbet er, at favoritterne kører livet af hinanden, og så kan Hero Boom Bay sagtens runde dem til en sejr i opløbet. 1 Go On A P kan godt løbe i trioen fra et godt startspor. Men næppe mere end dette. 5 Fighter K J er klart bedst på sprint. Her møder den klart bedre heste end normalt, og jeg forventer ikke Christian Lindhardt kører så offensivt her efter flere hårde løb på det seneste.

V4-4 – 4 løb. 2060 meter autostart.            

V4 seedning: A:4,11,2,1,6 B:5,7,8,10,9,3

V4 finalen har samlet 11 heste, som virker meget jævne og ens i niveau. Derfor trykker jeg også på ”alle knappen” i håb om en lavprocenter vinder dette løb. Men selvom jeg vælger dette, så vil jeg fremhæve de heste, som jeg tror mest på i dette løb. 4 Joey Gardenia giver jeg vindertippet selvom det er en hest jeg ikke kan blive helt klog på. Den er nok bedre end jeg hele tiden har troet den er. Men har hængt med i mange af sine tidligere starter. Men den er blevet bedre nu. Den vandt for tre starter siden en flot sejr efter et hårdt løb i dødens position. Starten efter i Århus galopperede den tidligt i løbet, og kom stærk tilbage igen. I dens sidste start på Fyn var både vejret og banen elendig. Så lægger ikke det store i resultatet. Den tog spids i løbet, og den var ultra kort slået af Jasp og It’s Quite Easy med alle tre heste i en målfotoafgørelse. Udgangshesten i løbet. 11 Heidi er en fartfyldt hoppe. Men den mangler vel lige det sidste? Men modstanden her i dette løb er bestemt til at tale med. 2 Cash Express vandt sin første DK-start, og jeg troede den skulle stable sejre på samlebånd. Men har efterfølgende vist sig som lidt af en nægter, som ikke er så vild med at løbe først over målstregen. Så jeg er lidt overrasket over at Team World Wide Trot har beholdt denne, når man har sendt vinderheste som Jon’s Fella og Gambino til Norge. 1 Lola Meadow er hurtig fra start, og den søger nok ryggen på spidshesten. Vinder nok kun løbet, hvis det køres ned i halsen på den. Men i denne konkurrence skal den regnes tidligt. 6 Hyrdehøj Easter har ikke vundet i sine 32 starter. Men jeg føler den kommer tættere og tættere på. Men den skal nok også som Lola Meadow har det en smule serveret for det sker. Resten af feltet har alle på hver deres måde gjort det fint, og jeg bliver ikke overrasket, hvis en af dem vinder løbet.

Ny Trav Podcast

En ny trav Podcast ser dagens lys. Her kan du opleve den pulserende verden af hestevæddeløb gennem interviews, ekspertkommentarer og underholdende diskussioner. 

Kan følges via b.la. Spotify og Apple Podcast – Læs mere på Rentrav.dk.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere