GS75 Gävle – 18/2-2024

GS75 Tips

GS75 Travtips til Gävle.

Spilstop kl.15:00

Spil med på vores GS75 andelsspil via bet25. Spil med via linket herunder. 

GS75

Søndagens GS75 Forslag

Til Gävle - 18/2-2024

GS75 Forslag

GS75-1: 8 Starstrucked
GS75-2: 1,4,8,9,12
GS75-3: 2,4
GS75-4: 4 Quantity Of Time
GS75-5: 4,5,6,11
GS75-6: 4,6
GS75-7: 2,3,7,8,10

400 Rækker x 1 kr. = 400 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Søndagens GS75 omgang bliver kørt på Gävle.

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. 

Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil. Spil med på vores GS75 andelsspil via linket her.

Det viste forslag er ikke nødvendigvis det der spilles, da dette allerede er lavet torsdag, ligesom budget (antal andele solgt) kan gøre systemet større eller mindre. Vi spiller ofte også mere end én kupon.

Kort GS75 Gennemgang – Tanker til omgangen

Af Steen M. Nielsen, Travtips.dk

GS75-1 (3140m) Volt – Vi starter her med et stayerløb, hvor klassen på hestene ikke er så høj og flere heste ikke har viste den bedste form. Tror ikke på ret stor chance for de to heste der står på første volte. På 20m. tillæg vil jeg nævne 4 David Frontline, der trods alt har et løb i kroppen og gik fornuftigt senest. Nu bør formen være bedre til dette løb. På 40m. tillæg vil jeg nævne 8 Starstrucked. der vel er den med bedst kapacitet i feltet og som altid går godt på distancen. Skal stå klar først på ranken og mulig blank forslag i dette beskedne selskab. 11 Madewithlove er yngste deltager i feltet, men har vist fin kapacitet, og står her på ensomt springspor og bør straks kunne komme ned og få en fin rejse, og skal derfor ikke afskrives helt.

GS75-2 2140m Auto – Endnu et løb med lav klasse, hvor hestene ikke må have tjent over 125 tusind. Her holder jeg 9 River Hill og 12 Global Easy Rider, som de bedste heste i feltet, om de så vinder er en anden sag, da sporene kan gøre det svært. På fremspor er det vel mest 1 Black Muscles4 Some Picture og 8 Make It man skal se op for.

GS75-3 2140m Auto – En meget åben afdeling. Lige nu er stregfavorit (22%) 1 Mezcal Teovici, og på papiret forstår jeg det godt, da det vel er den der har vist fin fart. Men den har dog været håbløs usikker, og er heller ikke hurtig fra start, så meget taler for en favorit i fare her, og jeg anbefaler faktisk man lader være med at strege den til nuværende procenter. Pt. er der ingen andre heste der er streget til over 14% – og det siger meget godt om jævnbyrdigheden i feltet her. Her kan det nemt enden med at en 5% vinder. Skal jeg nævne nogle som jeg tænker det er værd at se op for, så er det 4 Not For Sale, der senest gik en flot ophentning efter indledende galop. Holder den travet i dag, så kan det sagtens blive til sejr (kun 9%) – Jeg holder denne som førstehest – og ved gardering – så er det nok på med penslen, men husk da 2 My Star Is Born, der er hurtig fra start og vil få et godt løb uanset, enten i spids eller vinderhullet.

GS75-4 2140m Auto – Her ser det fornuftigt ud for 4 Quantity Of Time, da denne er relativt starthurtig, da bør den have en god chance for at komme til spids tidligt her, og derfra være hesten at slå og muligt blankbud. Ved gardering, da er 6 Precious Thing altid at regne med, denne hest går godt med alle oplæg, og har altid en polet til slut. 7 Hunting Widow har ikke vist alverden den seneste tid, men kapacitet er der massere af, og nu med et løb i kroppen efter pause, bør formen være bedre til denne start. 5 Önas Py har for det meste gået i Monté for nyligt, og synes den er lidt overstreget til hele 27% på nuværende. Glem ikke 2 Heavenly May ved gardering. Hesten er stærk og relativ hurtig fra start, og får enten ryggen på min favorit, eller måske endda køres i spidsen hvis favoritten svigter. Til 3% er den uanset glemt af de tidlige spillerne.

GS75-5 2140m Auto – Ikke en GS75 omgangen uden et koldblodsløb, og her stikker to heste lidt ud af mænden, ikke sagt at det kun er disse der kan vinde, men det er nok dem med største vinderchancer. 4 Basisten kommer fra en frisk sejr i Dubbelcupen (samme type løb), hvor den blev kørt fremad med det samme fra spor syv, og gik ned i andetsporet i ryg, og vandt knebent. Sporet blev lidt bedre i dag, og spidsen kan være indenfor rækkevidde. 11 Järvsö Jop er en anden meget kapabel hest, mens sporet trækker selvfølgelig ned. Men kommer de bare nogenlunde igennem, er der god kapacitet – og kan sagtens vinde. 5 Sebastian Ill og 6 Hulten Sixten bør også tælles med tidligt her.

GS75-6 1640m Auto – En relativt åbent sprinterløb. Nuværende favorit er 1 Maverick Meerkat, men jeg køber ikke den store favoritværdighed på hele 27%. Distancen er forkert for denne hest, desuden kommer den fra to galopper, og de går tilbage til almindelig vogn. Jeg tror den hurtigt kan ende nede som 3-4 indvendigt, med mindre den kan komme ud – og så er det løb kørt over den korte distance. Der er ikke de store startkanoner med, og som jeg læser løbet, så står spidskampen imellem 4 Splendid O. og 6 Andante T.M., sidstnævnte burde nok have haft mere tryk over opløbet sidst for at få fuldt godkendt efter en fin rejse i vinderhullet, men sluttede dog treer i et godt felt, og begge er mine udgangsheste her.

GS75-7 2140m Auto – Dagens vel bedste løb målt på kapacitet kommer her i Grand Slam afslutningen. Nogle af hestene her gør sæson-debut bl.a. 2 Balotelli Face, 8 Soul Tan og 10 Capital Gain C.C., mens andre kommer med formen på top, såsom 7 Red Hot Roadster. Her bør man nok lige få læst op på træner/stald kommentarer på dem som sæsonstarter, har de fået nogle hurtige banejobs, eller hård træning og er tunge i benene og derfor skal have et par løb i kroppen inden formen er der. Dette kan have stor indvirken på hvilke heste man skal have med her. Men som udgangspunkt tager vi 2, 3, 7, 8 og 10 med. Som udgangspunkt, da bør 1 Blue Star Cantab have fin mulighed for at tage spidsen, men på den længere distance i dag, tænker jeg den overlader denne til en mere betroet.

Ny Trav Podcast

En ny trav Podcast ser dagens lys. Her kan du opleve den pulserende verden af hestevæddeløb gennem interviews, ekspertkommentarer og underholdende diskussioner.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere