V75 Snak

V75 Snak

På lørdagens V75 på Bergsåker venter der en rekordstor jackpot – hvilket også skyldes en af de største V75 overraskelser i spillets historie.

Vi på Travtips.dk har allerede nu åbnet et V75 Andelsspil til Bergsåker, og vi har sat ekstra andele til salg, så vi kan lave et ekstra stærkt system.

V75 Tips

V75 Jackpot og overraskelser

Enorm V75 Jackpot i sigte på Bergsåker

Denne lørdag byder på en spektakulær jackpot under V75-løbene afholdt på Bergsåker. For anden uge i træk rulles en kolossal sum penge over til puljen for 7 rigtige, hvilket denne gang beløber sig til intet mindre end 26.988.496 danske kroner oveni. Med en forventet spilleindsats, der kan overstige 100 millioner kroner, ligger der et løfte om betydelige gevinster til de heldige (og dygtige) med 7 rigtige.

V75 Megaskrællen

I hvad der kan betegnes som en af V75-historiens mest uventede øjeblikke, overraskede “V75 Sjokket” i den femte afdeling. Trods blot 0,39% af kuponerne havde satset på 3 Knock Boots Mearas, sikrede kusken Svend Dyhrberg og træner Tony Jönsson sig sejren med et odds på 71.

Endelig havde vi heldet med os på V75. Dette er højdepunktet i min karriere,” udtalte en overvældet Tony Jönsson efter triumfen.

Rundens favorit, 5 Billionaire Face med Claes Sjöström ved tøjlerne, så ud til at have sejren i sigte indtil de sidste 100 meter, hvor hesten uventet tabte pusten. I stedet stjal megaskrællen, støttet af kun 0,39% af spillerne, spotlightet og sejren på Åby’s open-stretch.

“En hest spillet af mindre end en procent, en 71-odds’er og en hest, der aldrig har vundet et løb før,” bemærkede en forbløffet Göran Borgås, mens Per Skoglund tilføjede, “0,39 procent, det er virkelig en enorm overraskelse.

Selvom favoritten sluttede som nummer to, mener ekspert Micke Nybrink, at der var mere at ønske: “Det er svært at godkende et nederlag på den måde.”

Hos Travtips.dk indrømmer vi, at dette resultat kom som en overraskelse, og specielt da vi havde set (i vores badekarskørsel) 1 Take Your Time åbne og tage ryggen på favoritten, og måske snyde denne på open-strech, samt at kapable 10 I Am Don Max ville komme igennem fint med hurtige startrygge – Men begge heste gallopperede fra start – og så røg det badekarsscenarie – Hvilket åbnede op for overraskelsen. Overvejer nu at anvende “alle”-knappen til næste uges spil, i håbet om at fange en anden usandsynlig vinder på vores system. Med planer om at øge antallet af andele, sigter vi mod at udvide vores system, forudsat at vi kan sælge nok V75 andele – kan købes her via Bet25.

Lørdagens V75 omgang fra Åbytravet har endnu en gang bevist, at i travsporten er intet givet på forhånd, selvom man har analyseret alle løb grundigt.

V75 Bergsåker 17/2-2024 – Tidlige V75 mandagstanker

Travtanker af Steen M. Nielsen, Travtips.dk

V75-1 – 2140m Volt – Et åbent Klass-II løb åbner lørdagens V75, hvor startmetoden er volt, hvilket ikke gør det nemmere. Spændende kusk ændring er der på 4 Lightzon, der får volt eksperten og året tredje mest vindende kusk og nyslået V75 Champion Erik Adielsson op i sulkyen, hvilket er et stort plus. 6 Ever Loving står perfekt inde på pengene her, og gjorde næst senest et flot løb på en god tid, og får endnu engang Ulf Ohlsson op i sulkyen og fra springsporet bør det række langt her. 11 Flying Eagle med Magnus A. Djuse skal også tælles med tidligt her, dette er altså en hest med høj kapacitet og nu med et løb i kroppen og en sejr i bagagen, tror jeg den er at finde på målfotoet her også. Dette er en hest, der står billigt inden i forhold til sin kapacitet, og vandt bl.a. på 11,6a over 1640m sidste år. Hvilket er tider ingen andre i feltet kan prale af.

V75-2 – (2140m) Volt – For at gøre det endnu mere spændende, da er anden afdeling et koldblods hoppeløb over flere tillægsvolte. Og her skriger det på forhånd af garderingstreger og mulige skræl. Jeg kan ikke komme ind på alle heste her, men en hest som 2 Teknolina har tidligere vist fine tider og stået på samme volte som dem 20m. bag, og har faktisk gået godt på isen i de seneste tre starter, så formen er god. 8 Dån Klara og 6 Ethel er vel de bedste fra 20m. tillæg. Synes måske dem på 40m og 60m. står hårdt inde, da de vel skal ud og løbe 1.26 fart eller hurtigere – og det har ingen af dem vist i et stykke tid. Men helt at udelukke fra systemet kan være farligt.

V75-3 – 2640m Auto – Guldivisions-løb, hvor jeg bare kan sige 3 High On Pepper. Denne klassehest har her fået et fint spor, og bør sidde i andet-sporet direkte, sikkert 2-3 udvendigt – og mon ikke Jorma Kontio kører fremad tidligt, hvis farten ikke er høj nok. Distancen er vel bare endnu et plus, da den er stærk og går hele vejen ind – At den går hele vejen ind, og har en god afslutning så vi senest, da den gik hurtigst af alle på dagen, da den afsluttede i 1.07,8 min/km. Den møder ganske vist en 6 Phoenix Photo, der vel tidligt vil sidde i spidsen her og kan give favoritten en kamp til stregen hvis den får lov at diktere tempoet fremme, men denne havde nok haft fordel af en kortere distance, men er vel stadig det bedste modbud i dette felt.

V75-4 – (2140m) Volt – Nu til skræl-løbet Diamantstoet. Det er (sådan føles det) altid her at det reelt kan skrælle til, og ofte gør det. Og det vil ikke være forkert at trykke på “Alle” knappen her, da de fleste faktisk kan vinde her. 6 Exactement vandt senest på fin vis efter at have fået åbningen fra vinderhullet. Her kan det nemt blive spids igen fra springsporet, hvoraf de bør køre der indtil en mere betroet måske kan overtage, og får de åbningen igen kan sejren komme endnu engang. 11 Honesty vandt jo senest på flotteste vis til skrælodds på 60 x pengene (på V86), og er ikke væk her med en lignende præstation. 13 Jade Sisu viste senest flot form direkte efter ophold, og bør sidde perfekt her fra sit springspor på tillæg, Lugauer har desuden god form på staldens heste. Er vel min førstehest her, hvis jeg skulle vælge en.

V75-5 – 2140m Auto – Et Silverdivisions-løb med kun 9 heste, men stadig et åbent løb, hvor 4 Kayla Westwood står bedst inde på pengene, som eneste hoppe i løbet, og med sin faste makker Magnus A. Djuse i sulkyen skal denne tælles tidligt her også. Brormand Mats E. Djuse er kusk på 5 Xanthis Hilton, og dette er bestemt en af dem som skal regnes her også, da jeg tror denne er spidshesten, og det kan være så enkelt som spids og slut. 7 L.A. Boko kommer desuden med fin form, men hvor ender den fra spor 7 – kommer de fint ned i køen, så kan det række langt. Disse tre heste skiller sig ud her, og man når nok langt med at strege dem.

V75-6 – 1640m Auto – Dagens eneste sprinterløb på V75 kommer her i sjette afdeling. Jeg holder 3 Judge Dredd Sisu som kneben spidsfavorit, da jeg tror den er en anelse hurtigere end de indvendige, og bør holde de udvendige. Spændende ændringer er der dog på 4 Never To Young, der første gang får en amerikansk sulky på, og dette kan måske gøre en forskel på i startmomentet og slut. Bør i hvert fald sidder fint. 1 og 2, er vel ligeværdige hurtige, men er vel bedst favorit til vinderhullet. 5 Benchmark skal bestemt ikke glemmes ved gardering, har god kapacitet. 7 Extremely Sweet er vel den hurtigste af dem længere ude på vingen, og bør have mulighed for at komme ned i andet-sporet og få et godt løb. Bliver der tempotorsk i den fremme, så se op for bagspors hestene.

V75-7 – 2140m Auto – Her tror jeg faktisk bare, at der er én hest man skal se op for. Kan du gætte hvilken, hvis jeg siger det var den hest der gik hurtigst til slut af alle i Breeders Crown for hingste/vallakker sidste år og havde den bedste km./tid i forhold til meter den reelt gik, sammen med Bedazzled Socks. Den hest jeg taler om er 3 It’s PeppertimeLæs mere om det her. Hesten er ikke specielt starthurtig, men har dog vist en smule starthurtighed i glimt. Her står den mildest talt billigt inde i forhold til den kapacitet jeg ved hesten har. Den har haft umulige bagspor i de seneste løb, og har her endeligt fået et fint fremspor, hvor den kan gå ned i andet-sporet direkte. Kan de bare prikke starten nogenlunde, og køre fremad, har jeg en god tro på at denne bare vinder dette, da det er den bedste hest her. Ja, dette er mine første mandagstanker for omgangen.

V75 Forslag og Fiduser fra M&A’s JP Fiduser

I løbet af torsdag eftermiddag/aften vil du også kunne finde Michael Andersen’s (fra M&A’s JP Fiduser) udkast og fiduser til den store V75 Jackpot omgang, og få hans syn på løbene. Så husk at hold øje med dette – og køb en andel til M&A’s JP Fiduser’s V75 spil når denne åbnes.

V75 Gevinst

V75 & V86

Senest da Travklubben kørte et V75 spil, (25. november) – Ja da blev det til samlet over 50.000 kr. i gevinst. 

Travklubben prøver nu igen på V75, da der er Dobbelt Jackpot – og har i den anledning lidt flere andele til salg. 

Husk også at spil med på ugens V86 Fra Jägersro & Solvalla, hvor der stadig er andele til salg (har været udsolgt tidligt i de seneste uger).

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere