GS75 Axevalla – 11/2-2024

GS75 Tips

GS75 Travtips til Axevalla.

Spilstop kl.15:00

Spil med på vores GS75 andelsspil via bet25. Spil med via linket herunder. 

GS75

Søndagens GS75 Forslag

Til Axevalla - 11/2-2024

GS75 Forslag

GS75-1: 2,3,7,9,12
GS75-2: 1,2,6,9,11,12
GS75-3: 4,6,7,10
GS75-4: 3,5,8
GS75-5: 2,4,6,7
GS75-6: 4 Deon W.
GS75-7: 1,3,6

4320 Rækker x 1 kr. = 4.320 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Søndagens GS75 omgang bliver kørt på Axevalla, der har Sveriges længste opløb.

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. 

Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil. Spil med på vores GS75 andelsspil via linket her.

Det viste forslag er ikke nødvendigvis det der spilles, da dette allerede er lavet torsdag, ligesom budget (antal andele solgt) kan gøre systemet større eller mindre. Vi spiller ofte også mere end én kupon.

Kort GS75 gennemgang
Vi gennemgår kun enkelte heste og lidt fiduser i hver afdeling. Som stregprocenten ser ud her torsdag formiddag, da kan det give en høj uddeling – da mange objekter er spillet til alt for lave procenter.
 
GS75-19 Bingo Pop er bedste hest i dette felt, dog kommer den nu ud efter en længere pause, og vi kender ikke dens nuværende forfatning, men på gamle meritter da skal den tælles tidligt her (vi må se hvad træneren siger inden løbstart).. 2 Jebo Smart, ser ud til at blive glem af de tidligere spillere (kun 4%), dette er en fejl – men vi takker, da den nemt kan vinde dette løb.
 
GS75-26 Just Enough D.K. bør køres til spidsen her, og derfra er det hesten at slå. Fra tillæg er det værste modbud 9 Zmarta Tim, og på de mindre bon’er, da kan denne lås række langt.
 
GS75-36 Nyatrix har gode fartressourcer, og gik bl.a. 11,7/600 senest, problemet er bare at den har tendens til galop, men holder den travet – da er den at finde på målfoto’et. Kan være et sjovt blankbud til kun 5%. Se også op for 4 Conrads Tyra, der har gået fine tider for dette selskab, og bør få en god rejse herfra – Kun 4% på nuværende.
 
GS75-4 – Her holder jeg 3 Charliebrown Effe som førstehest, kan den få en god start og måske hurtigt komme op og overtage spidsen fra sit tillæg er meget vundet. Er dog ikke vant til voltstart, så vi må se hvad trænere siger vedr. dette. Men det lange opløb, og stærke heste som 5 Digital Summit og 8 Bransbury Jukebox skal bestemt ikke glemmes. Disse tre skiller sig ud.
 
GS75-5 – Et ungdomsløb, hvor jeg synes fire heste skiller sig ud, det er 2,4,6 og 7.
 
GS75-6 – Det kunne se oplagt ud for 4 Deon W. her, da spidsen er indenfor rækkevidde, og det kan være spids og slut, hvis formen er på top, og Carl Johan Jepson kan gemme lidt speed til det lange opløb. Værst imod er 6 Ben Hogan.
 
GS75-7 – Hvis Victor Rosleff kan prikke starten og holde spidsen er meget vundet med sin køretur 1 Honey Dun Girl, men uanset er de sikret en fin tur, og skal regnes her. 6 Gelato Pellini er pt. favorit, hvilket jeg godt kan “købe” og den kan også være et blankbud, da chancen for sejr må ses som fine, men vi synes dog der er flere gode modbud. Se også op for 3 Ace Of Marke, og garderer man yderligere, så er 10 og 11 selvskrevne på kuponen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere