V4 Lunch Ålborg – 29/1-2024

V4 Tips

V4 Lunch Travtips til Ålborg

Spilstop kl.12:20 (mandag).

Spil med på Møllergårds andelsspil via linket herunder:

V4 Spil

Mandagens V4 Forslag

Til Ålborg - 29/1-2024

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 1,2,3,4,7,8

V4-2: 1,3,4,5,9

V4-3: 3,6,7,9

V4-4: 1,2,8,9,10

Det viste forslag koster kr. 1.200,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

V4 Lunch Aalborg

Prisen på det viste forslag er 1200 kroner. Det kan komme ændringer på mit andelsspil, hvis der udgår heste eller, når der kommer informationer fra de aktive.
En hest som Godric med programnummer 2 i V4-3 vil jeg følge tæt op til løbet om den kan være aktuel for spillet denne mandag.

Men ellers er det fire flotte felter for årstiden, og her er der ikke nogen oplagte V4 blanke. Så krydret med en god V4 omsætning på +750.000 kroner bør der vente spillerne en god gevinst i spillet. Derfor er jeg heller ikke så bange for, at spille en bon til fx 1200 kroner.

V4-1 – 1 løb. 2140 meter autostart.

V4 seedning: A: 3,8 B: 2,1,4,7,11 C: 5,6,10,9

Vindertip: V4 spillet indledes med et løb for den næstlaveste klasse. De løb kan til tider være noget af en rebus for spillerne. Men jeg føler her, at Mads Henriksen har fået en god køretur med 3 Eric Banker, som kommer til start med en frisk sejr. Den havde ikke imponeret det store i starterne op til, men den var anderledes bedre sidste start. Men der var også en smule held med i spillet. Efter lidt skiftende positioner den første omgang kunne den med en omgang til mål overtage spidsen, da de to forreste heste galopperede sig væk. Holdt hjem til en sikker sejr, og skal her være udgangshesten i et åbent løb, hvor mange nok vil gardere løbet mest muligt.

Outsiderbud: I et åbent løb er der selvfølgelig flere outsiderbud. Jeg synes en hest som 8 Julius her skal regnes meget tidligt i løbet. Den har ”kun” vundet en enkelt gang i sine 5 starter. Men den har også mødt ret gode heste de første starter. Ikke mindst Jeppe bliver også en kommende klassehest. Var i sin sidste start ude i et sprinterløb, hvor den sad på spidsen fra start. Staldkammeraten Idolez Moi trykkede hårdt på de sidste 500 meter. Jeppe Juel forlangte ikke alt af sin hest i opløbet (nok pga. de nye drivningsregler), men holdt farten stærkt alligevel i opløbet. Dårligt startspor her, men Julius er stort talent, som bliver meget spændende at følge denne her sæson. Ligner her et løb i andet/tredje par udvendigt. Når den letter anker på den bagerste langside, så runder den mange i opløbet – måske dem alle.

Skraldbud: Et ”skraldbud” er en hest, som vil ligge lavt i den forventede procent, som her i V4 spillet. Men hvor man som spiller vurderer at den reelle sejrschance en del bedre i procent. Men jeg har den regel, at det er en hest man kun tilfører, hvis man cirka tager halvdelen af feltet med på kuponen. For det er måske en hest, som måske kun får en enkelt sejr eller to i løbet af sæsonens fx 30 starter. Der skal man som spiller være vågen, og klar den dag det sker. De fleste gange er det en hest, hvor løbet skal køres ned i halsen på den. Og sker dette, så er den og kusken klar til at slå til. Der er nogle starter, hvor det er mere sandsynligt end andre. Her på Ålborg banen vinder en del lavprocenter, da hestene her sammen med Skive Trav, har en højere kvalitet end i resten af landet. Eller sagt på en anden måde, så er en 2 procenter langt bedre i Ålborg end den er på fx Lunden. Her i dette kan der være heste, som er aktuelle på denne her plads. 1 Ihop med Kasper Foget er et godt bud, da Foget trods alt vinder langt flere løb end Pauli Andersen har gjort de sidste par år. Det kan være forskellen på at den kan løbe med sejren. Men valget er i stedet for faldet på 7 Jaguar Dream, som altid er hårdt spillet og nævnt som en god chance når den starter. Men det har den ikke rigtigt levet op til længe. Men her møder den trods alt ret billig konkurrence. Det var ikke fordi den imponerede på nogen måde i sin sidste start, hvor den var favorit i amatørløb. Den fik et fint løb i ryg på den førende Jacana, men der var ikke noget sparet i opløbet. Så jeg nævner den her mest fordi, at man bør forvente at den kan mere end det den viser. Og sker dette, så kan den nemt overraske spillerne her.

V4-2 – 2 løb.

V4 seedning: A: 9,1 B: 4,5,3,2,6,7 C: 10,8

Vindertip: Kenneth Andersen har virkeligt fået sat flot skik på 9 Haps, og den bliver virkelig spændende at følge fremover. I de fire starter den har haft siden dens skadespause er den ikke blevet dårligere end anden. Mest imponeret blev jeg over den på Fyn d. 1 dec., hvor den trods et løb i dødens spor kunne gå forbi Hardcore Diamond, som senere på måneden vandt et V75 løb i Skive. Faremomentet kan selvfølgelig blive startspor 9 bag bilen. Men som den er gående pt. så er jeg ikke i tvivl om, at den skal have vindertippet.

Outsiderbud: Her i dette løb er der bestemt flere gode outsiderbud. 1 Handsome Diamond tog en flot sejr sidste gang i Skive efter klog kørsel af Jonni Olsen, hvor han hurtigt slap spidsen til Jons Fella, og fik et skønt løb i ryg på den iltre hest resten af løbet. 4 Hillsborough kørte Anders Pedersen væk i dens sidste start i Skive, ved at gå i angreb med 1200 meter til mål. Hang næsten resten af løbet i tredje spor, men kunne alligevel tage en andenplads bag Joey Gardenia. Havde vundet det løb med lidt mere is i maven på kusken. 5 Pure Cartier var noget af en snakhest, da den gjorde sin første start i Danmark d. 15 januar i Ålborg. Men den gik et roligt løb nede i feltet. Blev sendt i angreb med 500 meter til mål. Men løb kort ud i galop. Spillerne fik ved denne start ingen indikation af den aktuelle form. Men den får højst sandsynligt et sikkerhedskryds fra min side denne mandag. Med mindre selvfølgelig Team Jensen taler chancen ned inden starten går.

Skraldbud: Et skraldbud her i dette løb kan sagtens være 3 Heartbeat P H, som tidligere har vundet for Michael Lønborg. Synes den gik et fint løb sidste gang i Skive. Den måtte trække feltet frem til udbryderne Jons Fella og Handsome Diamond. Resten af løbet gik i dødens spor, og alligevel holdt den farten godt i opløbet selvom den selvfølgelig var træt der, som resten af feltet også var det. Her kan den måske bedre lade de andre heste gøre det grove job, og lukrere på det i slutfasen. Vil været gået frem med det løb i kroppen. Tilføjes kuponen, hvis man her vælger den helt brede gardering af løbet.

V4-3 – 3 løb.

V4 seedning:  A: 6,3 B: 7,9,10,2,1,8 C: 4,5       

Vindertip: Siden 6 Reginald Dwight kom til Danmark har den stort alle sine starter været staldskrig/topchance og fået mange andre gode prædikater sat på sig. Men det er utroligt nok ikke sket endnu, selvom den første danske sejr har været tæt på flere gange. Har dog mange gange også mødt stenhård modstand, så det er ikke fordi det er en ”nægter”, at sejren ikke er kommet endnu. Nok mere fordi den er blevet kørt ultra hårdt i næsten alle dens starter herhjemme. Gives vindertippet, da den har et godt startspor, og mon ikke Christian Lindhardt her satser alt på spidsen selvom Gambino også flere gange har vist sig meget starthurtig. I sin sidste start på WinterBurst dagen i Skive kørte han nok for offensivt med Reginald Dwight, da den efter 700 meter blev sendt afsted i tredje spor og til spids med en omgang til mål. Det hårde løb satte sig i stængerne, da den løb ind på opløbet, og den endte udenfor præmierækken. Her forventer jeg, at han ikke får kørt den første omgang så hårdt selvom den skal måske ud i en spidskamp med Gambino. Får Reginald Dwight spidsen fra start, og får lov til at dæmpe tempoet, så er det hesten de andre skal slå i mine øjne.

Outsiderbud: 3 Gambino er den notoriske outsider. En hest man næsten er tvunget til at tilføje på sin V4 bon. Selvom man aldrig ved hvordan den er på dagen før starten går. Er handlet til Frank Kjelde, som i hvert fald indtil videre har ladet den blive i træning ved Michael Lønborg. Startede sidste mandag i Århus, hvor jeg egentlig synes den gik et flot løb. Tog spidsen fra start, men fik med det samme stenhårdt tryk af Livi Pasadena H M resten af løbet. På den baggrund så holdt den farten stærkt i opløbet, og den var ikke stort slået. Er gået frem med det løb i kroppen, og fremstår denne her mandag, som en større vinderchance nu end ved starten i Århus selvom den møder bedre heste nu.

Skraldbud: En hest som 7 Halo Moko er i absolut topform, og vil på sin styrke kunne have stor fordel af, hvis de første 1000 meter af løbet bliver kørt i toptempo. Det kræver nok, at Anders P kan vente med, at gå i angreb med 500-600 meter til mål. Han har i flere starter sat sig tidligt frem udvendigt på den førende hest. Så er det altid svært, at holde rygkørte heste bag i opløbet. Vil her nok blive en del glemt i V4 spillet, da de nordiske spillere normalt går hårdere til de velkendte kuske som Birger Jørgensen, Michael Lønborg og Jeppe Juel her i dette løb. I det hele taget vil 9 Heimdahl og 10 Giovanna også have stor fordel af overpace den første omgang. Så her kan vinderen af løbet meget let findes alt efter, hvad udgangstempoet er fra start.

V4-4 – 4 løb.

V4 seedning: A: 2,9,10 B: 8,1,5,6 C: 3,7,4

Vindertip: 2 Geo troede jeg stenhårdt på sidste start i Skive. Tog som forventet også spidsen fra sit inderspor. Men derefter fik den først hårdt tryk af ”nulbonen” Hyde Park og derefter af Muscle Crown, så den måtte slippe spidsen med en omgang til mål. Her ligner det spids eller et løb i ryg på Fighter K J. Så der bør være sikret et godt løb fremme i feltet. Er bedst på sprint, men klarer også normaldistancen uden problemer. Mest sandsynligt er det, at Kasper K. Andersen slipper spidsen, da Christian Lindhardt sjældent slipper spidsen, hvis han har sat for at køre der inden løbet går. Men kommer hullet i opløbet, så kan den speede forbi alle i opløbet. Tager Geo og Fighter K J sig en hidsig duel om spidsen, så kan det for alvor åbne løbet op for hestene med de højeste programnummere.

Outsiderbud: Dem er der flere af. Fælles for 10 Funny Boy, 9 Galant Lund og 8 Gautut Gardenia er at de har fået de dårlige startspor. Men omvendt møder de også lettere modstand end ved tidligere starter. Funny Boy har gjort 2 starter i regi Flemming Jensen, hvor den i første start var tæt på Festival Of Speed (20 meters tillæg) i mål. Starten efter var den ude i en ligafinale på Fyn, hvor den sad som bagerste hest i feltet, og aldrig kom ind i løbet. Kasper Foget har her fået en god køretur. Galant Lund er bedst fra spids, da den nu har gået op i klasserne efter dens utallige sejre. Har dog også tidligere kunnet gå bagfra og dødens spor. Gautut Gardenia har ikke vist noget ekstra efter den er kommet i træning ved Flemming Jensen. Men har den en dag på toppen så kan den uden problemer knække spidshesten fra udvendig position, og gå frem til sejr. 5 Hero Boom Bay kan bedre end det viste, men jeg synes den hænger for meget med for tiden.

Skraldbud: i forrige løb gav jeg vindertippet til Christian Lindhardt. Jeg tror også her, at han kan tage en fremskudt placering med 1 Fighter K J. Den kommer til start her med en frisk spidssejr. Så det kan virke underligt, at man fremhæver den som et skraldbud. Men konkurrencen stiger markant her i dette løb.  Det er også sjældent, at Christian Lindhart er ret meget afkrydset i V-spil med nordisk spil. Men selvom den møder bedre heste her, så har flere af de hårdeste modbud her dårlige startspor. Og da Fighter K J med sin starthurtighed er sikret et løb i enten spids eller et løb i ryg på den førende hest, som så sandsynligvis vil være Geo. Så den kan sagtens ende i trioen, og hvis alt stemmer på dagen, så også løbe med sejren.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere