GS75 Örebro – 28/1-2024

GS75 Tips

GS75 Travtips til Örebro m/ JACKPOT!

Spilstop kl.15:00

Spil med på vores GS75 andelsspil via bet25. Spil med via linket herunder. 

GS75

Søndagens GS75 Forslag

Til Örebro - 28/1-2024

GS75 Forslag

GS75-1: 4,5,7,8,9
GS75-2: 1,2,3,4,7,8,10,11
GS75-3: 9,10,11,12
GS75-4: 7 Lexington Zon
GS75-5: 2,6,7,9,10,11,12
GS75-6: 3 Hopus Castelle
GS75-7: 4,5,11

3360 Rækker x 1 kr = 3.360 kr.

Det viste forslag/udkast er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Søndagens GS75 omgang bliver kørt på Örebrotravet.

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. I sidste uge gik alle favoritter dog hjem, derfor er der en fin jackpot denne uge. Jackpotkronerne bliver modsat andre V-spil fordelt 40-20-40 til henholdvist 7,6 og 5 rigtige, dvs. Så der er ekstra kroner i alle gevinstpuljer.

Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil. Spil med på vores andelsspil via linket her.

Det viste forslag er ikke nødvendigvis det der spilles, da dette allerede er lavet torsdag, ligesom budget (antal andele solgt) kan gøre systemet større eller mindre. Vi spiller ofte også mere end én kupon.

GS75 Örebro Tips – 28/1-2024

En lunken Grand Slam 75 omgang på kvalitet fra Örebrotravet, som nok står lidt i skyggen af Prix d’Amérique der køre samme dag. Men modsat sidste uges GS75, da er der ikke rigtigt nogle store favoritter, og kun en fåtal af “favorit-heste”, som er streget over 20% – Mange afdelinger er dermed meget åbne – Så det ser virkelig lovende ud for høj uddeling på spillerfronten. 

Lad os komme igang.. 🙂

GS75-1 (2140m) Volt

Et hoppeløb åbner søndagens GS75 omgang, og på første volte finder vi 4 Angel Of Mercy, der altid har en fin spurt at tilgå. 5 Gabi Goes to Paris har også okay kapacitet, men har dog ikke vist det store i efteråret og vintren med sko på, men den har dog kapacitet til at overraske på en god dag. Men førstehest må blive 8 Feline Burgerheide, der næsten altid går fine løb, og tillægshestene har stor fordel af det lille felt, og bør tidligt være oppe. Derfor skal 7 Mill Cava og 9 Precious Thing begge med på kuponen.

GS75-2 2100m Auto

Endnu et hoppeløb, dog nu med autostart. Dette felt holder virkelig ikke høj klasse, og her kan man med fordel lige tjekke trænerkommentarer og opvarmninger inden man sætter systemet op, da det er lidt et “tryk på alle” knappen afdeling. 

GS75-3 (2140m) Volt Monté

Nu til et Monté løb, hvor jeg holder tillægshestene som de bedste bud på en vinder. Førstehesten må blibe 11 What A Deal, der kommer med form og slog senest flere af konkurrenterne, men jeg synes dog at man skal tage resten af tillægshestene med ved gardering, dvs. 9, 10 og 12. På første volte kommer 4 Dynamic Dancer ud i det jeg kan se som den første Monté start, og denne kan måske overraske med det rette løb, hvis såfrem den holder sig i trav – Den er kun spillet til 1%. 5 Northinglike Malena, har sommetider vist lidt glimt af fin kapacitet, men den har bare ikke vist det i et stykke tid. De sidste to er bare outsidere, og skal kun med ved gardering af tillægshestene, der alle har mere erfarne Monté ryttere på – og dette skal jo tages i høj betragtning.

GS75-4 1640m Volt
Et åbent sprinterløb med tillæg, hvor hestene max. må have 999 startpoint, dvs. ingen af disse heste har det der ligner en staket med sejre i sin række. Bedste bud på en sejr her er vel 7 Lexington Zon, der kommer fra en sejr, og som en af de eneste her har vist det der ligner lidt form. Fra springsporet, da burde spidsen være indenfor rækkevidde, da den er over middel fra start, og på den korte distance, da bør Victor Rosleff køre hesten der, så er det bare om det holder hele vejen hjem, muligt blankbud. På tillæg står der dog nogle heste, som har meget høj kapacitet (som de dog ikke har vist i et stykke tid), men en hest som f.eks. 15 Nina Ginto fra springsporet til de nuværende 2% er alt for lidt, og 11 Souvenir D’Inverne kan jeg heller ikke gå udenom. Men et åbent løb der nok kræver lidt streger foruden disse for at være med videre. Men den der tør, bare går med 7 Lexington Zon og håber på spids og slut. 
GS75-5 2100m Auto
Endnu et lavklasse løb, hvor lidt af hvert kan ske. På fremspor er det fremt 2, 6 og 7 der skal med på kuponene, mens vi tager alle bagspors hestene med, dvs. 9,10,11 og 12. Så bør man være med videre. 😉
GS75-6 1609m Auto
Et sprinterløb, hvor jeg på nuværende holder 3 Hopus Castelle som førstehesten, og muligt blankbud. Hesten er en klassisk sprinter, og gør det bedste på denne distance. Ligesom den kommer med påvist form modsat nogle andre her i løbet. Kan den komme i spids her, hvilket jeg tror den gør, da den er starthurtig – så bør det række langt. Garderer man, da er det mere åbent. Værst imod i spidskampen kan være 5 Teton Lindraj og 6 Andante T.M., der begge også kan åbne fra start, og begge skal regnes ved gardering ligesom 8, 9 og 11, der dog behøver lidt tempo for at komme ind i kampen.
GS75-7 2609m Auto
Synes i afslutningen at tre heste skiller sig ud, og her ser jeg i første omgang bort fra den nuværende favorit 6 Ben Hogan. For det første står han lidt ude på vingen og kan risikere at skulle bakkes ned, og så går den bare ikke super godt med sko på hovene kontra uden sko. Nej, min førstehest bliver istedet 5 Gasparito, der bl.a. har en indbyrde score på 4-0 over Ben Hogan. Tror også dette er spidshesten i løbet. Andenhest bliver 11 The Pirate, der bør kunne få et løb på rulle bagfra og spurte til sidst, samt 4 Cheeky Doc. Synes disse tre står ud fra mængden, og vil man have en til på for “sikkerheds” skyld, så tag 5 Ben Hogan med hvis nu den skulle få et sukkerløb med drys på toppen.
 
Bemær, at dette forslag/tips blev lavet allerede torsdag middag, så det skal derfor tages med et forbehold for bl.a. udgåede heste mm. Det viste forslag på siden er ikke nødvendigvis det der spilles, da budget (antal andele solgt) kan gøre systemet større eller mindre. Vi spiller ofte også mere end én kupon.
prix-d-amerique-2024

Prix d’Amérique

Søndag d. 28. januar er der Prix d’Amérique, og Travklubben vil da køre et V4 andelsspil til Vincennes, når der åbnes for spil. Hold øje med Bet25 Heste for nye andelsspil.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere