GS75 Romme – 21/1-2024

GS75 Tips

V75 Travtips til Romme

Spilstop kl.15:00

Spil med på vores GS75 andelsspil via bet25. Spil med via linket herunder. Kun 50 andele til salg:

GS75

Søndagens GS75 Forslag

Til Romme - 21/1-2024

Dagens GS75 Forslag

GS75-1: 5 Red Hot Roadster
GS75-2: 1,4,8,10,11,13
GS75-3: 1,2,5,6,7,8,10,11
GS75-4: 4,5
GS75-5: 6,7
GS75-6: 4,8,10
GS75-7: 4,5,8,9,10,11

3456 Rækker x 1 kr = 3.456 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Søndagens GS75 omgang bliver kørt på Romme travet.

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. 

Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil. Spil med på vores andelsspil via linket her.

Tænk på at

Disse tanker og spiltips allerede er lavet torsdag, så de skal tages med lidt forbehold for ændringer grundet udgåede heste osv. Søndagens omgang ser ud til at have flere lavprocenteren, der har betydeligt større chance for at vinde en procenterne antyder, og vi satser på stor uddeling. Husk at køb en andel her.
 
GS75-1 er en spårtrappa (amerikanerløb), og her bliver 5 Red Hot Roadster hesten at slå, da den med stor sandsynlighed sidder i spidsen tidligt ind i første sving. Muligt blankbud på en GS75, der mangler de helt klare favoritter.
 
GS75-2 er et hoppeløb over sprintdistance, og rammer 1 Panacotta Doc starten og ikke gallopperer (har galloperet i ca. 35% af sine starter), så kan det være så enkelt som spids og slut, men det er ikke en hest jeg stoler på, og bredere gardering kan tilrådes her.
 
GS75-3 er en meget åben koldblods afdeling, som kan kræve en del streger, men førstehest er i min bog 1 Bordvinn S.K., dette er baseret på, at den bør have chancen for at holde spidsen, gør den det, så er meget vundet, og da kunne det være en sjov blank til pt. kun 6%. Men gardering tilrådes dog.
 
GS75-4 i min bog er et løb imellem to heste, da 4 Express Cash står godt til på første volte og har vist dokumenteret vinterform, samt 5 Metteo De Veluwe på tillæg – der er en hest der elsker den længre distance. Synes disse to står ud i mængden her, og begge kommer med pvist form, modsat andre.
 
GS75-5 er en spårtrappa, hvor stregprocenten pt. er delt imellem mange heste, men i min optik er der ingen tvivl om at to heste skiller sig ud på kapaciteten her, og det drejer sig om 6 Kite Runner og 7 Joe The Juice Sisu, sidstnævnte kommer ud efter pause, men på kapacitet er denne i min bog den bedste i feltet, dog kan den have svært at holde travet, men jeg tvivler dog på at de vil tage den ud her på vinteren hvis ikke den har vist noget godt i træningen. De to heste står kun på 15% og 12% af stregerne, så det ser spilmæssigt fornuftigt ud med denne stærke lås.
 
GS75-6 er endnu en spårtrappa over kort distance med fuldt felt med tolv heste. Min førstehest er 8 Kentucky Derby, der normalt er kvik fra start, og bør i min bog køres fremad direkte, da flere af de indvendige bør synes at ryggen på denne vil være et godt oplæg. Bemærk, at de seneste galopper skyldes påkørsel, og den blev generet til galop. 10 Kate River har også et par fine startrygge at følge, og bør få en god køretur i andetsporet, for så at spurte på opløbet.
 
GS75-7 afsluttes med et fint løb, hvor jeg har 5 Gianluca D.K. som min knebne førstehest, da jeg ser denne have en mulighed for at tage spidsen, men er ikke afhængig af denne. Men 4,8,9,10 og 11 skal også med.
V4 Spil

V4 Århus

Steffen Møllergård kører bl.a. et V4 spil til Århus på mandag, husk at køb en andel til andelsspillet inden det er for sent. Du finder Møllergårds tips til omgangen under V4 her på siden.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere