V65 Århus – 31/10-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Jydsk Væddeløbsbane.

Bemærk! Første V65 afdeling starter kl.14:45.

Spil med på V65 andelsspillet via linket herunder. Kun 50 kr. pr. andel:

V65

Tirsdagens V65 Forslag

Til JVB - Århus - 31/10-2023

Tirsdagens V65 Forslag

V65-1: 3,4,5,6

V65-2: 5,6,9

V65-3: 5,9

V65-4: 2,3,4,6,8,10

V65-5: 12 Borups Viking

V65-6: 1,6,9,10

Det viste spilforslag koster 576 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Bemærk, at første V65 afdeling begynder kl. 14:45!

V65 Andelsspil

Prisen på det viste V65 forslag er 576 kroner.

På mit andelspil er der afdelinger, som jeg ønsker at tilføje flere heste i, hvis puljen tillader dette. Det er en halvsvær V65 omgang. Ikke mindst fordi i halvdelen af V65 afdelingerne er hopperne rigtigt godt inde i deres løb.

Bedste Blankbud: 12 Borups Viking (V65-5 – 5. løb) alternativt 4 Twin Peak (V65-1 – 1. løb).

Bedste Outsiderbud: 6 Henri Cloc (V65-1 – 1.løb) og 1 Iura (V65-6 – 6. løb).

V65 Analyse – 31/10-2023

V65-1 (1. løb)

Bemærk, at distancen er 2300 meter autostart.

Vindertippet: Her er jeg slet ikke i tvivl om vindertippet skal gives til 4 Twin Peak. Den har vundet i alle sine 7 Århus starter i år. Og den har taget ni sejre i kun 11 starter i år. Så det er ingen tvivl om, at det er en hest med en utrolig vindermentalitet.  Den vil bare løbe først over stregen. Det beviste den ikke mindst i sin sidste start, hvor den mødte heste, som havde tjent 100.000 mere end den. Den tog med lethed spidsen fra start. Og selvom den fik hårdt tryk af Conair M hele vejen rundt, så kunne den sejre på trods det, at Conair M var kommet foran den kort i opløbet. Men Twin Peak slog til sidst kontra. Den er hurtig fra start, og bliver svær at slå i den position. Men den møder her trods alt 3 andre vinderheste i løbet. Dem tager jeg med på min V65 kupon i håb om en overraskelse fra en af disse. Men den er selvfølgelig et godt blankbud i V65 spillet for de spillere, som der ønsker en eller flere blanke på dagen. Sejrschancen havde dog været større på 1800 meter end dagens distance i mine øjne. 

Outsiderne: 3 Cardolan Byd gjorde første danske start for lidt mere end 14 dage siden i Århus. Den var op til dette løb noget af en ”snakhest”, og den blev ganske hårdt spillet selvom den kom til start efter en længere løbspause på 10 mdr. Den var ude i et amatørløb, men det fortalte intet om dens niveau, og det lignede at den var klar på langt større opgaver end dette. Efter en lidt rolig start kunne den overtage spidsen med en omgang til mål. Selvom den fik hårdt tryk af den tyske hest Iura de sidste 600 meter, så havde den ikke problemer med at holde hjem til en sikker sejr, hvor det lignede, at den havde kræfter sparet, da den løb over målstregen. Med det løb i kroppen, så vil den være forbedret til denne her start. Og den er helt sikkert et V65 kryds værd. 5 Kamaraad Hollandia køres denne her start af Jeppe Juel. Den er jo meget starthurtig, men det ligner måske ikke lige spids i dette her løb på papiret. Den er bedst fra spids, og det nedsætter chancen for en sejr, hvis den ender i en rygposition i dette løb. Den vandt sin forrige start i Ålborg efter spidsen hele vejen rundt. I sin sidste start på Lunden gik den et godkendt løb efter den kom ud i andet spor med 900 meter til mål. Men i min verden skulle den måske være løbet forbi vinderen Hopefuldiamond før jeg ville være imponeret. Men Kamaraad Hollandia løber altid med frem om de bedste placeringer, og vælger man at gardere Twin Peak, så er det en af de første heste man tager med på sin kupon. Jeg kunne ønske, at kusken satsede ALT på spidsen i løbet. Der kunne nøglen til sejren ligge for den. 6 Henri Cloc vandt endelig en sejr i sin sidste start efter spids hele vejen rundt. Det var dog et løb for heste under 500 point. Henri Cloc er en langt bedre hest end det dens resultater har vist. Den har hoppet alt for mange penge væk. I denne her konkurrence er det måske lidt et luksuskryds. Men er den fejlfri på dagen, så kan den overraske spillerne i spillet. Vil have fordel af overpace de første 1000 meter. Med de fire heste på kuponen, så bør vinderen være nævnt.

V65-2 (2. løb)

Vindertippet: Tilbage med træneren i sulkyen, så gives vindertippet til 9 Fox On The Run S. Se bort fra dens sidste start, hvor den blev kørt af Marita Berg. Efter en rolig start forsøgte den fremstød i tredje spor rundt sidste sving, men ind på opløbet brød den et spor ud og tabte travet kort efter med galop til følge. I dens klasse i Århus skal den altid regnes tidligt. Også her i dette løb trods et dårligt startspor i anden række bag bilen. Måske et lidt våget vindertip, men den kan gå stærke sidste 600 meter i sporene, hvis den er tilbage som bedst i dette her løb.

Outsiderne: Vindertippet kunne også været gået til 6 Ginger Peachy. Den havde en klar formtop i sommers som bla. gav en sejr i Preben Munchs Mindeløb. Derefter var der to starter, hvor den ikke var som bedst. Men i sin sidste start var den anden bag DJ O’kay efter et indvendigt løb undervejs. Fik hullet ind på opløbet, og den spurtede stærkt frem til en fin andenplads. Men med de 100.000 kroner den tjente i Preben Munchs Mindeløb er den kommet op i en helt ny klasse. Så man må ikke forvente sejrene kommer på samlebånd længere på samme måde. 5 Futteflagfis går næsten altid gode løb i Århus. Den stiller til start i dette løb med en frisk sejr på en 12 tid i Ålborg. Fik et perfekt løb i andet par udvendigt. Da hestene kom ind på opløbet sprang den frem til en kort men sikker sejr foran Gnags. Den har altid sine bedste perioder i løbet af året i de kolde måneder. Så se op for den i de næste måneder. Den er næsten et tvunget kryds på ens V65 bon. 8 Florican Rold og 7 Frezze troede jeg en del på i deres sidste start. Men Florican Rold viste vel, at den skal have det serveret en smule før den løber med helt frem. For Frezze er der kommet grus i maskineriet efter en flot periode. Galopperede fra start sidst. De to sidstnævnte heste kommer ikke med på mit forslag. Men de er kraftige kandidater i mit andelspil, hvis puljen i dette spil er høj nok trods deres dårlige startspor. De er dog også begge en smule hårdt inde i dette løb. 2 Chantal Jet er den ukendte for spillerne. Den har ikke startet siden februar måned og den skal vel ses på dagen før den er aktuel for spillerne. 1 Fighter K K og til dels 3 Freiherr Faust har tidligere på året gået gode løb, men begge heste virker ikke til at være i deres bedste form pt. Freiherr Faust har dog måske manglet lidt løbsheld i de sidste par starter. Den kunne måske være spidshesten i løbet, som kan give den en trioplacering i løbet. Og den kunne måske være seedet et par pladser højere oppe.

V65-3. (3. løb)

Bemærk, distancen er 2300 autostart.

Vindertippet: Gives til 5 In The Shadow som har forbedret sig en del de sidste fem starter. Har i august/september måned taget 3 sejre på overlegen vis. Derefter var den ude i en kriteriumsprøve, hvor den efter et løb i andet par udvendigt tog en fin fjerdeplads. I Kriterium Consolation endte den udvendigt på Ikon Vang. Det hårde løb magtede den ikke på dagen, og var meget træt rundt sidste sving. Den har hurtigt tjent sine penge, og møder hårdere konkurrenter end ved dens 3 sejre. Så derfor synes jeg ikke det er en oplagt V65 blank. Er også en smule i tvivl om den magter distancen på 2300 meter, og til det kan man konstatere, at den har intet gået i sine 3 tidligere Århus starter. Havde i de tre starter en smule problemer i svingene. Men det at den er blevet langt bedre efter de starter kan forsvare vindertippet.

Outsiderne: 9 Jackie O H S har været fejlfri i dens sidste to starter, og det har været lige med flotte sejre. Er også helt perfekt meldt i løbet, og havde den ikke haft anden række bag bilen, så havde den også fået vindertippet. De to heste er et must på ens V65 bon. Derudover er der flere heste, som er ”halve chancer” i dette her løb. De kan alle trænge sig på ens V65 bon. Jeg vil med distancen i løbet give disse heste denne her seedning. 3 Cash Express, 4 Here’s Johnny, 8 Hold My Beer, 7 Hej Bork. Cash Express var jeg ret imponeret af, da den vandt den danske start for Morten Juul. Men i de fire efterfølgende starter har den været meldt knapt så optimalt. Det er heller ikke tilfældet i dag. Men distancen kan være en fordel for den. 7 Jet Flevo, har løbet tæt på dagens distance flere gange i Tyskland. Det er dog her den ukendte hest og kusk for spillerne. Mest pga. distancen har jeg seedet 2 Hunter K K en smule lavt. I sin sidste start kiksede den starten fælt, og den satte mange meter til. Men på en god afslutning kunne den tage tredjepladsen. Kan ikke udnytte sit gode spor til at få en god placering fra starten af. Men har i mange starter gået gode afslutninger, så det kan sagtens være en triohest. Puljen på mit andelspil afgør, hvor mange af hestene, som kommer med på bonen.

V65-4 (4. løb)

Vindertippet: En hest som 6 Hunky har jeg siden den vandt et løb i Ålborg i april måned fuldt tæt. Den har i nogle starter efter dette løb været meget ilter. Det var dog meget bedre i sin sidste start. Det var efter en løbspause på 3 mdr. Nok derfor Henrik Lønborg slap spidsen efter 500 meter til Giantstone. Hang derefter okay med til en tredjeplads. Nu har den løbet i kroppen, og vil nok være yderligere forbedret til denne her start. Er hurtig fra start, og mon ikke Henrik Lønborg sætter sig på spidsen, hvis han ønsker dette. Forsigtigt vindertip.

Outsiderne: 10 Amazing Grace E P har gået 3 flotte løb i sin karriere, som har givet to sejre. I sin sidste start på Fyn endte den som tredje i en tæt afgørelse med Hercules Act og Happy Ice. Den mangler jo helt klart rutine i forhold i konkurrenterne. Men det bliver en tophest den norske Orlando Vici hoppe. Tror ikke Bo Westergaard forlanger alt fra den i dette løb. Det handler nok mest om, at den skal lære noget til næste sæson. Men den skal klart med på V65 kuponen. 2 Illuminte The Sky har endnu ikke vundet løb selvom det har været tæt på flere gange. Kommer efter lidt løbspause, og møder nok forbedret frem til start i forhold til sin sidste start på Lunden. Dog skal man lægge mærke til, at den er tilmeldt pointberegningen til Dansk Avlsløb i Ålborg på fredag. Bliver den startmeldt mandag, når denne analyse er sendt afsted, så må man forvente, at den bliver kørt roligt rundt denne tirsdag. 3 Jaguar Dream har denne gang Michael Lønborg i sulkyen. Det kan måske være dette, som lige presser det sidste ud af Jaguar Dream. Den har ikke løbet helt ud i afslutningen af dens tidligere starter. Ikke mindst de sidste 100 meter af et væddeløb er den ikke som bedst. En hest som 4 Pure Tactic tager man som spiller vel kun seriøst, fordi man ved den har koster mere end en svensk bondegård, og træneren Gordon Dahl ikke har opgivet den endnu. Set fra sidelinien, så virker den ikke nem at køre, og den har store problemer med sit temperament. Kommer efter lidt løbspause, og kan være forbedret til denne her start. Jeg er ikke i tvivl om, at den har farten til at vinde løbet. Måske nogle udstyrsændringer kan hjælpe den bedre undervejs. Håber der inden løbet kommer udtagelser fra Gordon Dahl inden løbet. 8 Noor Flevo kan være den helt sjove i dette her løb. Den vandt sin sidste start, hvor den efter et løb i ryg på den førende Jon’s Fella kunne speede fordi denne på de sidste meter af løbet. Her ligner det endnu et rygløb, og har den samme slutspeed som i dens sidste start, så kan den godt løbe forbi mange til slut. Et løb som jeg synes kræver en ret bred gardering, da det vel kun egentligt er Amazing Grace E P, som har vist den helt store vindermentalitet mere en gang.

V65-5 (5. løb)

Vindertippet: Her kommer min blanke på dagen. Det bliver 12 Borups Viking, der her i dette amatørløb går markant ned i konkurrence end ved dens tidligere starter. Den har så også fået en af landets bedste amatørkuske i Martin Andreasen i sulkyen. Det taler bestemt også for en sejr til Borups Viking. Den er en meget stærk type, og det ligner her, at den fra sit tillæg langsomt kommer frem udvendigt på den førende hest den sidste omgang. Mange heste vil nok her søge til inderbanen. Derfra skal den kunne knække denne og forsvinde væk til en sikker sejr. I sin sidste start endte den udvendigt på den førende El Capitan. Kunne der ikke gøre det færdigt, og måtte lade Alvin C G og Major Tallmadge gå forbi. Men den gik et klart godkendt løb. På dagens distance 2340 meter snorestart skal den være bedre end resten af feltet. Den bliver blank på mit V65 forslag og andelspil.

Outsiderne: Dem kan der være flere af. 10 Major Tallmadge var faktisk foran Borups Viking i mål i dens sidste start. Det skete efter et helt optimalt kørt løb af Jeppe Juel. Nanna Nielsen er en meget talentfuld kusk. Det viste hun i sin sidste køretur på Fyn med Every Day. 7 Mylie Scott slog for tre starter siden på Fyn bla. Girl Happy E P og Gibson S H. Men har i de sidste to starter galopperet sig væk. Kusken Emma Stolle synes jeg bliver bedre og bedre. Hvilket hun viste med 4 sejre samme dag i Tyskland den 15. oktober. Men selvom Nanna Nielsen og Emma Stolle er gode kuske, så kan det blive afgørende, at de ikke har mange Århus starter bag sig. Det kan være en svær bane at køre på, og der har Martin Andreasen en klar fordel, i forhold til de to kuske. Har 6 Baunely’s Diamant en plusdag, så kan den for velkørende Kim Madsen ende langt fremme. Kan være den sjove hest for plads/trio/tvilling/komb spillerne.11 Coco Line burde være langt bedre end de viste resultater. Men den bliver fravalgt indtil man har set mere fra den. Den fik startforbud efter sin sidste start på Fyn efter en svag præstation.  2 Herbie er bedst i Århus. Men det er meget længe siden den har vist noget, som bør gøre den aktuel for spillerne her.

V65-6 (6. løb)

Vindertippet. 6 Victoria L L har ikke startet siden juli måned, så spørgsmålet er selvfølgelig hvor god formen er på dagen, og hvordan den bliver kørt. Men jeg synes den er feltets bedste hest på papiret. Det er en komplet hest, som både kan gå fra spids og ryg. Men af favoritterne er det den som har et af de bedste startspor. Den skal følges tæt på dagen op til løbet. Men jeg giver den et forsigtigt vindertip i dette løb.

Outsiderne. Efter 10 Going Joe er kommet i træning hos Michael Lønborg har den taget 4 sejre i kun 5 starter. Alle disse fire sejre er alle taget efter spids hele vejen. Det bliver ikke muligt fra dette startspor bag bilen. Så derfor skal den her arbejde ude i sporene før den kan løbe med sejren. Men bestemt en hest, som man skal tilføje sin V65 bon. 9 Isidor Lomig har på det seneste haft en god periode. Den vandt sin sidste start i Jägersro efter spids hele vejen rundt. I sin forrige start i Århus havde den også bagspor. Var mange længder efter Gaghan Frisco og Hold My Beer ind på opløbet. Men den afsluttede bedst af alle i opløbet, og kunne tage en godkendt tredjeplads. 1 Iura er hurtig fra start, og den har fået et godt startspor, hvor den er sikret et løb fremme i feltet uanset om det bliver spids eller ryg på den førende. Jeg synes den gik et topløb i dens forrige start, hvor den endte udvendigt på den førende Cardolan Byd. Den holdt farten stærkt i opløbet. Et løb i spidsen, så bliver den ikke nem, at løbe forbi i opløbet. Er helt perfekt meldt i dette her løb. Eneste minus for den er måske de tætte starter den har haft de seneste måneder. 7 Gaghan Frisco vandt i sin forrige start en af sine sjældne sejre. Det skete efter et løb i ryg på den førende undervejs. Hullet kom på bestilling ind på opløbet. Derfra kunne den speede frem til en fin sejr. Den er ret hårdt inde i dette her løb. Og den ligner vel mest en pladschance? Jeg tvivler meget på, at den kan tage spidsen fra indvendige Iura og Victoria L L, så mon ikke Henrik Lønborg kører mere defensivt i dette her løb.  2 Julia Doctor er en vel mest en pladschance. Det samme må man sige om 4 Gipsy Wee som ikke har vundet væddeløb de sidste to sæsoner. Er dog godt inde i løbet på sin præmiesum sammen med 3 Holly Torp.

 

V86

Spil med på V86

På onsdag kører vi også et V86 andelsspil, som deles mellem Bergsåker og Solvalla. Håber du vil være med. Du kan allerede nu købe en andel dertil:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere