V65 Lunch Solvalla – 13/10-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Solvalla. Spilstop kl.12:45.

Spil med os i jagten på V65 gevinster via link herunder. Kun 20 andele i alt.

V65

Fredagens V65 Forslag

Til Solvalla 13/10-2023

Fredagens V65 Lunch Forslag

V65-1: 1,2,3,6,9

V65-2: 1,10

V65-3: 2,3,6,7,9,10,11,12

V65-4: 1,5,7,11

V65-5: 4 Kayleigh

V65-6: 2,3,10

Det viste forslag koster 960 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. 

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Spil med på vores V65 andelsspil via linket HER. Husk sidste chance for køb af andel til V65 Lunch er kl.12:30 fredag.

Den blanke, outsideren og skrællen

Blankbuddet: 4 Kayleigh (V65-5) er en fin amerikansk import, der har gjort det godt i hård konkurrence. Senest gik den flot fra bagsporet, og blev kørt lidt passivt indtil 1000 før mål hvor den gik i tredje og fjerdespor ind i sidste sving. Spurtede forbi de fleste ind til en tredjeplads, og viste flot trav, og så bestemt ikke slutkørt ud over mål. Her har den vundet sporlodtrækningen og når det værste modbud 8 Larah Westwood, har fået spor 8, så ser det fornuftigt ud. Kayleigh bør sidde i spidsen tidligt, hvorfra det må være spil mod et mål.

Outsideren: 5 Global De One (V65-4) (23%) har gjort flere fine indsatser på det seneste, og bør kunne komme ned i andetsporet eller sågar spidsen – og da få det skræddersyet. Vandt senest via en god spurt, og den står til 23% mod favorittens 51%. Favoritten 1 Global Caps, kan risikere at sidde fast på indersporet – og finder de ikke ud, så er det game over. En anden outsider/Skræl i samme løb kan være 7 Mellby Kavat. Denne vandt senest en flot sejr – står til kun 2% – og dette er bestemt ikke retvisende i forhold til vinderchancerne.

Skrællen: 3 Linares (V65-3) er normalt hurtig fra start, og hvis Anders Svanstedt rammer starten, så bør den kunne få spids eller en god rejse. Viser den samme form som på Färjestadt tilbage i maj, da den vandt fra spids på 2140m på den flotte tid 12.9. Kun 5%

Procenterne er ved udgivelsen – torsdag kl.10.

Værd at vide

Dagens V65 Lunch køres fra Solvalla, her indbydes der til flotte løb med bl.a. Trottex auktionsløb for 2-åringerne og Oaks og Kriterie Consolidation for at nævne nogle af løbene.

På onsdagens V86, må det siges, at vi både var tæt på en god gevinst og så alligevel så langt fra. Vi måtte nøjes med 5 rigtige. 

Der var ingen der havde de 8 rigtige, og 7 og 6 rigtige gav rigtige flotte præmier. 5.3 mio. kr. til 7 rigtige og 18.840 kr. til 6 rigtige.

På vores andelsspil, da havde vi luret at par af de mindre overraskelser. Desværre var marginalerne ikke med os. 2 Dån Klara (V86-3) førte an ind mod opløbet, men da vattet blev trukket gallopperede den nok sejren væk, da den ellers havde fået et optimalt løb. 14 Declan (V86-6) havde også sejren indenfor rækkevidde (8%), via en stærk spurt, men blev dog overspurtet af en smygkørt raket 4 Reckless Tile, der gik tværs af banen fra indersporet – hatten af for det, men – øv. I sidste afdeling havde vi (ligesom størstedelen af spillerkollektivet) blankspillet 1 Poleposition, som vel burde have vundet dette, efter at have ført løbet fra start til næsten slut – men blev dog overspurtet af en velgående 11 Dareios Di Poggio.

En god ting, er nu – At der til næste onsdag er en dobbelt Jackpot på V86 – Da der jo ikke blev ramt 8-rigtige. Og den spiller vi jo med i. Vi opretter nok et andelsspil til omgangen på mandag.

Travtips Logo

God Weekend

Spil med på vores forskellige spil til weekenden. Bl.a. Travtips.dk’s spil til V75 og GS75, samt Møllergårds V5 til Århus fredag. Så er der lidt spænding til alle dage:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere