V5 Århus – 13/10-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Århus og Jydsk Væddeløbsbane.

V5 Spilstop fredag kl.16:07

Spil med på andelsspillet via linket herunder:

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Århus - JVB - 13/10-2023

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 1,2,4,8,9

V5-2: 1,4,6,8

V5-3: 1,3,4,5

V5-4: 1,3,4,6,7,8

V5-5: 1,2,5,8

Det viste forslag koster kr. 1920,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Mulighed for god udbetaling

Sidste uges V5 forslag fra Fyens Væddeløbsbane blev forrentet med 144%. Denne V5 omgang fra Århus er en af de svære for spillerne. Masser af vinderheste møder hinanden denne dag. Det bør være en garanti for en god udbetaling i V5 spillet, hvor der ikke er nogen oplagt blank mulighed. Selv hvis man spiller en større V5 bon, så må man skære gode heste fra som har en reel vinderchance.

Skulle jeg nævne alle heste med vinderchance i V5 spillet, så ville det blive en roman på 8 bind. Så denne fredag gør jeg det lidt anderledes. Der skrives om Vindertippet, modbuddet og outsideren i hver V5 afdeling.

V5 Analysen

V5-1 (2 løb.)

Vindertippet: Åbent løb. Men hesten med størst fart virker til, at være 8 Jackie O H S. Den gør her sin tredje start i regi Lillian Uglebjerg. Den hoppede en topplacering væk kort før mål i den første start på Lunden. Sidste start i Århus var den fejlfri, og så havde den ikke så store problemer med at vinde sit løb. Sejren var kort, men jeg synes den var mere sikker end den så ud. Giantstone havde store problemer med aktionen, og Rene Kjær koncentrerede sig bare om at holde sin hest fokuseret. Så meget fin ud i stilen modsat på Lunden. Havde Flemming Jensen presset sin hest et milligram mere, så havde den ikke holdt sig i trav. Det er selvfølgelig ikke til at vide om Jackie O H S har lagt sine galopnykker helt fra sig, og startsporet i volten fra tillæg er også skidt. Så man må gardere dette løb rimelig bredt.

Modbuddet: En anden hest med et tvivlsomt startspor i volten er 9 Gaghan Frisco, som tog en af de sjældne sejre i sin sidste start. Dog løber den næsten altid med i pengene, og den har god fordel af Århus banen. Der blev den savet til spids fra ydersporet, men slap spidsen 500 meter til Hold My Beer. Hullet kom på bestilling ind på opløbet, og den kunne speede forbi til en kort men sikker sejr. Både vindertippet Jackie O H S og Gaghan Frisco vil være afhængig af trækhjælp de sidste 600 meter før de løber med sejren, men det ligner også et løb, hvor de to spidsheste skal hentes på den sidste langside.

Outsideren: En kusk som Kent Friborg går tit under radaren for spillerne. Men ikke mindst i Århus skal man se op for hans heste, som ikke møder samme hårde modstand, som de gør hjemme i Ålborg. Han kører i dette her løb 2 Kamilla Doctor som starter i spidsvolten sammen med en anden outsider fra Steen Juul med 1 Image Osted Antik. Sidder den i spidsen fra starten af, så bliver den ikke nem for de andre at løbe forbi i opløbet. Den har en sejr og en andenplads i de sidste tre starter. I sin sidste start hoppede den ind i første sving. Viste god fart efterfølgende, men kræfterne slap helt okay op i opløbet. I sin forrige start var den kort slået af Senator Flax efter et løb i spidsen. Image Osted Antik skal også være en god chance fra spidsvolten. Gik et fint løb i sin sidste start, men den burde vel havde løbet klart forbi Jack og Josefine K med det løb den fik.

V5-2 (3 løb.)

Vindertippet: Gives på et perfekt startspor til 1 Raket Brodde. Den er piv hurtig fra starten af, og den sidder næsten med garanti i spidsen ud af første sving. Den går her markant ned i modstand i forhold til, hvad den har mødt de sidste par starter. Fx for tre starter siden var den ude i Rex The Great løbet imod bla. Get A Wish og Emoji. Sidste start i Ålborg var den meldt lidt dumt med tillæg og snorestart. Den hoppede direkte ud af volten. Så denne start skal man som spiller bare se bort fra. Klart vindertip i mine øjne, og de spillere som søger/ønsker en V5 blank kan Raket Brodde være et godt bud.

Modbuddet: 8 Charlie Game kender alle spillere klassen på. Den er stærk som en bjørn, og kan den sidde i ryg frem til opløbet, så kan den på styrken løbe forbi mange måske alle? De 1800 meter er ikke en ulempe, da der altid kommer tempo på i disse løb i denne her klasse undervejs. Sidste start var den ude i et stayerløb, hvor Muscle Crown indledte løbet meget langsomt de første to omgange. Så Rene Kjær kørte med 900 meter til mål frem for, at overtage spidsen i et snuptag. Det viste sig efterfølgende, at være helt forkert da speeden ebbede ud midt på opløbet. Min påstand er, at havde den siddet i ryg frem til opløbet, så havde den også vundet det løb.

Outsideren: Bliver en hest, som man altid skal regne med i Århus. Det er 4 Diamant Østervang. Det er en hest lidt som Charlie Game, der skal sidde i ryg frem til opløbet. Den er dog klart mere speedy end stærk. Den har mødt stenhård modstand de sidste starter i form af Eddie The Eagle, Even Steven og Staro Obrigado. Får den et perfekt løb i andet/tredje par udvendigt, så er den med på målfotoet. 6 Arm Bri var fin i sin sidste start, som noget uventet var et stayerløb. Har det dog en smule svært i den klasse den efterhånden er oppe op i. Den har fået vindertippet i programmet. Det er jeg ikke enig i. Det er højst en outsider, som kommer med på min V5 bon på yderste mandat.

V5-3 (4 løb.)

Vindertippet: Ikke mindste pga. et godt startspor 1 gives vindertippet til 1 Hardcore Diamond. Den indledte karrierej flot med en sejr i dens første tre starter i 2022. Så må der været kommet grus i maskineriet siden den kun har startet to gange i år. I juli måned var den til start i Ålborg. I et oppullet løb lå den placeret i tredje par udvendigt. Den sad en smule fast på den bageste langside, men gik fine sidste 300 meter, hvor stilen dog var lidt udfordret. Dens sidste start var en derbyprøve, hvor konkurrencen dog selvfølgelig var for hård. I sin egen klasse skal den regnes meget tidligt i dette her løb. Spørgsmålet er selvfølgelig hvilke taktiske overvejelser Henrik Lønborg tager fra start med første gang i Århus og meget lidt rutine. Vinderhullet er heller ikke dårligt i Århus, da hullet næsten altid kommer i opløbet op ad bakken.

Modbuddet: 3 Hold My Beer er frem for alt blevet meget stabil, og så er dens resultater også kommet med to sejre og to andenpladser de sidste fem starter. I sin sidste start kunne den overtage spidsen efter 500 meter i højt tempo. Da Gaghan Frisco fik hullet ind på opløbet, så måtte den kort før målstregen se sig besejret. Måske Jeppe Rask igen går efter spidsen, og ender det med spids, så bliver den ikke nem at besejre for resten af feltet.

Outsideren. 4 Herbert L M er den notoriske outsider. Den har skyhøj fart, men har også let til galop. Starter mest hjemme i Ålborg, men den har tidligere besøgt Århus med to trioplaceringer til følge, hvor den var fejlfri i den ene start af de to. Mon ikke Mike Kristensen tager en rolig start fra spor 4 i volten på sikkerhed. Jeg tror meget på, at vinderen af dette løb skal findes fra spidsvolten, hvis kuskene sætter et hårdt tempo fra starten af, for det er nogle med hårde heste som starter fra tillæg. 9 C R Krones ser jeg bort fra, da dens træner har udtalt, at den i de kommende starter skulle køres meget opbyggende, da der er kommet grus i maskineriet efter dens flotte start på Fyn. Den bedste hest fra tillæg kan så måske være 5 Gaston som er perfekt meldt i dette her løb. Og med Birger Jørgensen i sulkyen kan den være farlig at udelukke. Dog kan det være hesten jeg er nødt til at spare væk alt efter puljens størrelse.

V5-4 (5 løb.)

Vindertippet: 1 Twin Peak bliver sandsynligvis favorit i dette her løb, og den har da også en god vinderchance. Den har taget tre sejre i de sidste fire starter. Dog møder den her markant bedre heste end ved dens tidligere starter. Men det er en herlig sejrshest, som trods den kæmper en smule med stilen, så viser den i sine starter en hård vindermentalitet. Den vil bare løbe først over målstregen. Den kan gå fra både spids og ryg, men i skærpet konkurrence vil kusken Rene Kjær nok satse på spidsen i dette løb. Jeg er helt med på, at den er meget hårdt meldt i dette her løb på sin præmiesum. Men omvendt forventer jeg også, at den henter 150.000/200.000 mere inden vi går ind i 2025.

Modbuddet: En hest, som altid løber med frem om de bedste placeringer er så klart 4 Lady L L. I de sidste ni starter er det kun en enkelt gang den har været udenfor triorækken, som har givet to sejre. I sin sidste start fik den et godt rygløb bag den førende Gabriel Gross. Skal som type have det en smule serveret før den løber først over målstregen. Men den er i absolut topform ligesom kusken Kasper Foget, som længe har kørt med stor selvtillid. Kuske i vinderform tager også de rigtige beslutninger i deres løb i de efterfølgende løb. Det har Kasper Foget gjort længe, og det er en fornøjelse af følge.

Outsideren. 8 Freeze er kommet flot tilbage til væddeløbene i denne her sæson. Men den er faldet en smule ud af vinderstilen efterfølgende efter den startede to gange for Sarah Backmann. Dog var den fin anden bag DJ O’kay. I sin sidste start i Århus var den en smule tam efter et perfekt løb i andet par udvendigt. Men nu har den fået en løbspause på en månedstid, og møder sikkert forbedret frem til start. Men der er mange andre outsidere i dette løb. Ikke mindst 6 Conair M. Men træneren Michael Lønborg udtalte efter dens sidste start, at den nok ikke er i samme superform som i sommers. 7 Funny Money var nævnt højere oppe med et bedre startspor. 3 Florican Rold vinder ikke så ofte, men har den alt held med positionerne undervejs, så bliver den stærke hest farlig outsider i slutfasen.   

V5-5 (6 løb.)

Bemærk dette løb er over 2300 meter autostart. Det har haft afgørende betydning for min seedning af dette løb.

Vindertippet: Den gives til 5 El Capitan selvom den ikke har den store fordel af de 2300 meter. Den havde været en klart større vinderchance, hvis distancen havde været 1800 meter autostart. Den er meget hurtig fra start, og det ender sandsynligvis med spids tidligt i løbet. Spørgsmålet er selvfølgelig, hvor længe den fører løbet. Får den en smule fred i spidsen, så skal den være en god vinderchance. Dog med så mange gode heste i dette her løb, så får den sandsynligvis lov til at bestille en del undervejs. Den er ikke kun en sprintertype, men alt andet lige vil det være lettere, at vinde løbet i spids på en kortere distance i hård konkurrence.

Modbuddet: 2 Alvin C G er en stærk type, som altid løber med frem om de bedste placeringer. I sin sidste start på Fyn tog jeg den med på min V5 bon, da den var klart underspillet i V5 spillet, plus jeg syntes den så rigtig god ud i opvarmningen. Det levede den også op til i løbet, hvor den tog en flot andenplads bag Fritjof S H. Havde kusken ikke kørt tidligt på den bagerste langside, så havde den måske vundet løbet. Men klart en godkendt præstation. Den har i dens sidste starter i Århus haft fejl på undervejs. Men den har også taget topplaceringer på banen. Det er en meget behandlingskrævende type hest. Derfor har den også tidligere været en smule uens i sin præstationer. Over 2300 meter auto skal den regnes tidligt i dette løb.

Outsideren: Det bliver 8 Borups Viking. Det virker måske lidt hårdt, at sætte en hest med en sejrsprocent på 36% på outsiderpladsen. Startsporet i anden række trækker ned, men det er afgjort en hest, som skal med på V5 bonen. I sin sidste start endte den udvendigt på den førende DJ Okay. Det magtede den ikke på dagen, og måtte tage til takke med en kneben tredjeplads. Her er distancen 500 meter længere. Plus fra anden række bag bilen ender det sandsynligvis ikke med dødens spor igen. 1 DJ O’kay kan her få det skønneste løb, hvis den rammer ryggen på El Capitan. Kommer hullet i opløbet, så bliver den farlig de sidste 100 meter. 7 Gianttissimo er altid en hest som jeg altid har med på V5 kuponen. Men jeg tvivler på den har den store fordel af 2300 Århus meter. Den er ikke let at holde i ryg, så den kommer nok til at presse hårdt på spidshesten fra starten af. De kræfter vil den sandsynligvis mangle de sidste 100 meter.

Husk at køb en andel til V5 spillet via linket her:

Travtips Logo

V75 & GS75

En rigtig god trav weekend venter, hvor der er to omgange med V75 og GS75, som jeg bestemt tror kan give en god udbetaling. Vi er allerede nu igen med at analysere omgangene, og du kan også nu købe en andel til travtips.dk’s andelsspil via linkene herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere