V65 Ålborg – 26/9-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Ålborg Væddeløbsbane

Spilstop tirsdag kl.16:00

Spil med i andelsspillet her – spilles som V6 – Kun 50 kr. pr. andel:

V65

Tirsdagens V65 Forslag

Til Ålborg - 26/9-2023

Tirsdagens V65 Forslag

V65-1: 2,4,5,6,10

V65-2: 6,7

V65-3: 1,2

V65-4: 1,3,4,5,6

V65-5: 2,7,8,11

V65-6: 4,5,6,7

Det viste forslag koster 1.200 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V65 omgang køres fra Ålborg.

I weekenden oplevede vi igen tekniske udfordringer hos ATG, hvilket påvirkede Bet25Heste. På trods af adskillige forsøg fra kl. 16:00, lykkedes det ikke for Travtips.dk at indlevere vores andelsspil. Desværre modtog vi minimal assistance fra Bet25. Der synes at være en udfordring ved at indlevere via SpilKlub25, især når det normale starttidspunkt overskrides. Dette er ikke første gang, så det bør Bet25 adressere…

Tirsdagens V65 indlæg er tilrettelagt af Steen M. Nielsen, og system forslag og analyse er lavet af Steffen Møllergård. 

Husk at spil med på hans V6 Andelsspil på tirsdag via linket her.

V65 Analyse 26/9-2023

V65-1:

Første V65 afdeling kunne ligne en opgave for 5 Masterpiece River. Den har endnu ikke vundet i sine fem starter, og har taget to andenpladser som bedst. Har også løbet en smule grønt og urutineret. Men har også løbet i stenhård konkurrence for nulklassen og har allerede mødt flere ”kanoner”. Første gang i autostart skal den selvfølgelig garderes med flere heste i et åbent løb. 2 Jack Of Hearts D C har startet to gange i autostart. Har begge gange taget spidsen fra starten af. Vandt sin første start efter denne recept. Starten efter var den fjerde, men klart godkendt da den mødte heste som Highspeed Cook og Gaby Spin. Fra et perfekt startspor kunne det på ny ligne spids for den altid offensive Anders Pedersen. 6 Jeteye Boom Bay synes jeg bliver bedre og bedre, og snart vinder den løb. De to næste på kuponen bliver 10 Boston og så skal 4 Isolde følges tæt på dagen. Den er ny i Jeppe Juel træning med en god kusk i Niklas Steinlein i vognen. Den kommer med på mistanken om, at den stiller forbedret til start. Det skal den da også være, da den har været væk med galop tidligt i begge sine to starter. Men tidligere har Team Jeppe Juel mange gange kunnet forvandle heste med sådan en historik.  Boston har været ude i to ret hårde begynderløb, hvor den er løbet ind i flere gode ”nulheste”. Første gang på Fyn mødte den Illusion. Efter et indvendigt løb måtte den de sidste 500 meter gøre arbejdet selv i andet spor, da Illusion var stukket af rundt sidste sving. Sidste gang i Ålborg fik den et nyt indvendigt løb nede i feltet. Hang på den bagerste langside på en træt konkurrent, men da den kom fri gik den gode sidste 600 meter. Kan med de to løb i kroppen stille forbedret til start. Birger Jørgensen vinder mange af sine løb med heste i den laveste klasse.

V65-2:

Anden afdeling af V65 bliver et V65 lås imellem 6 Giovanna og 7 Kamaraad Hollandia. De to virker en klasse over resten af deltagerne. Giovanna vandt sin første start på Fyn i nyt regi for Morten Friis, hvor den gik stærke sidste 700 meter. På derbylørdagen galopperede den direkte fra start. Og var væk fra løbet. I sin sidste start fik den et ultra hårdt løb med fjerde spor fra start, hvor den tog enkelte galoptrin. Hang derefter i tredje spor indtil en omgang fra mål, hvor den kom frem udvendigt på den førende. Holdt farten stærkt på den baggrund og var med de forreste hjem i mål. Jeg er ikke i tvivl om det vindertip. Kamaraad Hollandia har dog længe gået godt og den er hurtig fra start. Får den en smule fred i spidsen, så er den et kryds værd på sin V65 bon. 3 Equidore har en fin resultatrække, men det har været i monte, og konkurrencen er en helt anden her.

V65-3:

Her tror jeg klart mest på, at vinderen skal findes fra spidsvolten, hvor både 1 Gulddreng og 2 Inter virker som hede vinderbud. Gulddreng gav jo en rigtig god formbesked i sin sidste start i Skive, hvor den endte udvendigt på den førende Illusion med en omgang til mål efter en lang sejlads ude i tredje spor. Holdt farten stærkt i opløbet til en klar andenplads. 2 Inter har gået 2 blege løb på Lunden, men jeg har den mistænkt for at være en dårlig rejsehest. Det kan også være tilfældigt, men den har begge gange været påfaldende svag. Men har gået fine løb hjemme i Jylland. Har mødt flere hårde heste, og har måske været kørt lidt uheldigt også flere gange. Men den er i dette løb en klar vinderchance. Fra tillæg virker 4 Good Together og 8 C R Kronos bedst af resten. Men jeg forventer ikke de kan give 20 meters tillæg til de to favoritter. C R Kronos køres nok efter et opbyggende løb efter lidt uheldige starter fra et dårligt spor i volten. 7 Highspeed Gardenia skal man huske på en trioboner, og kan være den sjove pladshest med en god amatørkusk i sulkyen. Vinderen kan være den af de to favoritter som får spidsen fra starten af. Så jeg vælger endnu et V65 lås med to heste.

V65-4:

Et 4-års med kun seks heste, men til gengæld er det som et løb med flere vinderchancer. 5 Heimdahl har vundet to flotte sejre i træk efter en periode med grus i maskineriet. Forrige gang efter et løb i vinderhullet, og for en uge siden efter en herlig duel til en kneben sejr foran 3 Reginald Dwight, som den også møder i dag. På disse starter gives den vindertippet. Reginald Dwight var totalt et beskrevet blad inden starten, og helt udeladt af spillerne. Men Bet25 Live kom med gode informationer om den inden start. (Men det er et glimrende bevis på, at man skal indsamle trænerkommentarer fra trænerne dagen før løbsdagen begynder. Dem som har afleveret deres spil tidligere på dagen er jo totalt prisgivet. Nu vandt den ikke løbet, men mange spillere ville føle sig snydt, hvis det var sket.) Den gik også et stærkt løb, og kunne overtage spidsen med 800 meter til mål. Men Heimdahl kunne slå kontra i opløbet til en kneben sejr. Vil være gået frem med dette løb i kroppen, og skal klart afkrydses på V65 kuponen. Den er svær, at sætte ind i den danske konkurrence, men Michael Lønborg udtaler følgende om hans nye hest inden start  ”Ny hos os. Den har trænet godt og fået et enkelt hurtigt arbejde, men trænger nok til en udblæsning. Det kan let give lidt kryptisk kørsel i et lille felt, men vi burde være mellem de 3”. Lønborg Jr. kører jo som en drøm for tiden, og da Defender Grif ser meget spændende ud på papiret, så bliver det den næste hest på V65 bonen. 4 Shallow vandt en flot sejr sidst i Skive kort foran Gaby. Den er sammen med 1 Hugo Boss Shadow, som er klart bedre end sin resultatrække de sjove på V65 bonen. Selvom det kan være farligt, at udelukke en af ud seks heste, så har 2 Havanna Banker i sit nye regi ikke vist den store vinderform. Så den ser jeg bort fra. Som programnummerne 3 og 5 gik i deres sidste møde i Skive, så bliver de to selvfølgelig favoritter i løbet. Jeg ser dog et par vinderchancer mere, da det hurtigt kan blive et meget taktisk løb med kun seks heste i feltet.

V65-5:

Her i femte afdeling tror jeg så klart mest på 2 Hafa Go. Den har startet to gange i Danmark for Magnus M. Nielsen, hvor den begge gange har været kørt afventende. Det gav en overlegen sejr forrige gang i Ålborg, hvor den angreb i tredje spor på den bagerste langside. Sidste start på Lunden kørte kusken nok for sent, men den var heller ikke så fin i stilen denne dag og kunne nok ikke køres helt for fuldt. Er sikkert frisket op efter denne start, og møder forbedret frem til starten her. Bo Westergaard i sulkyen gør bestemt ikke sejrschancen mindre. Jeg havde lyst til at blanke den i V65 spillet. Men på den store kupon tilføjer jeg flere heste. Så spiller jeg en mindre kupon med den som blank. 7 Heidi har tidligere været meget svær at køre fejlfri i væddeløb. Men for Mads Henriksen gjorde den første start i regi Flemming Jensen. Den tog spidsen fra starten af. Men slap denne efter 500 meter. Gik fint i ryg, og klarede to gange trafikproblemer efter galopperende spidsheste på fornem vis. Har altid haft høj fart, og er den fejlfri endnu en gang, så bør den være med på målfotoet. 8 Gogo Gucci er noget svingende i sine præstationer. Men har den en plusdag, så kan den sagtens være vinderen af løbet. Ikke mindst hvis den får det rigtige rygløb frem til opløbet. Kent Friborg er tit meget underspillet i V-spil. Så løber den først over stregen, så springer værdien i vejret. Sidste hest på kuponen bliver 11 Cash Express. Den vandt sin første start i Danmark for Morten Juul. Derefter var den ude i et jockeyløb, hvor den undervejs sad langt tilbage. Viste dog en god afslutning de sidste 500 meter af løbet. I sin sidste start endte det med dødens spor, og den havde store problemer med svingene (set udefra), så på den baggrund gik den et okay løb på en femteplads i et løb med fin konkurrence. Sporet i volten er skidt, men det bør Birger Jørgensen kunne løse. Programnummerne 7,8 og 11 ser jeg alle løbe med en rimelig vinderchance. Men de skal alle arbejde ude i sporene i slutfasen for, at de løber frem til en sejr. Det har de dog også tidligere vist de kan klare.

V65-6:

I V65 finalen tror jeg mest på, at vinderen skal findes fra tillægsvolten, hvor hestene er ret godt inde i løbet. Som 5 Elegant C N gik på Ålborg Store Pris dagen, hvor den slog Galliano Peak over den voksne distance 3200 meter, så skal den klart have vindertippet. Det kræver dog denne tirsdag, hvor distancen er kortere, at den køres hurtigt fremad. Det kan betyde, at den skal gøre det grove job selv. Men det er den også typen som kan klare. 6 Raket Brodde skal denne gang køres fra ryg, men fra den position har den tidligere gået gode løb, og kusken Kasper K. Andersen er jo en mester i, at køre den slags løb. 7 Dortmund kommer til start efter næsten et års løbspause. Klassen på den er jo høj, og selvom den måske skal ses an her første gang, så tør jeg ikke udelukke den på min V65 bon. Men er Marc Bæk defensiv inden starten går kan man måske spare dette kryds væk. Men som udgangspunkt kommer den med på mit andelspil. 4 Fritjof S H ligner eneste vinderchance fra spidsvolten, og mon ikke Nicklas Korfitsen tidligt i løbet forsøger at overtage spidsen i løbet? Fra den position skal den regnes som en vinderchance. Var rigtig god i sin forrige start på Fyn, hvor den vandt foran Great Shadow og Generalen. Vinderen bør være nævnt med disse fire heste. 2 Zolder AS går gode løb i Århus, men på andre baner er den noget mere anonym. 1 Gin Flame bliver tit nævnt som en vinderchance, men det er ikke en hest jeg har set det store lys i efter den forlod Steen Juuls træning. 3 Enjoy Lomomba søger en præmie.

V65 Opsummering

Med et V65 spil med flere løb med få heste og dertil få reelle vinderchancer ligner det en dag med en lille/ingen gevinst til de 5 rigtige. Så derfor tænker jeg man skal spille sin bon som V6, så man får gevinsten to gange, hvis man rammer.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere