V5 Charlottenlund – 22/9-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Lunden

V5 Spilstop kl.16:07

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Lunden - 22/9-2023

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 1,5

V5-2: 1 Just a Lady

V5-3: 1,3,6,7,8,9

V5-4: 2,4

V5-5: 2 Icebreaker

Det viste forslag koster kr. 24,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Lunden byder på Kriteriumsprøver

Da det er kriteriumsprøver, der bydes på denne fredag, så er det normalt gangebonerne, som man skal findes frem denne fredag. Derfor kan der heller ikke koges den store suppe på sådan en analyse. 

Den højeste V5 gevinst de sidste 3 år på denne løbsdag er 291 kroner. De to andre år har gevinsten været klart under 100 kroner. Tag dette med i dine betragtninger inden du sender din V5 bon i totoen. Det giver ikke den store mening med andelspil sådan en dag, men jeg håber mine tanker kan hjælpe dig til et overskud på dagen.

Det er for mange af hestene sæsonens sidste to starter med prøven og evt. finalen i Dansk Travkriterium inden vintertræningen begynder til 4-års sæsonen. I samtlige prøver vil løbene sandsynligvis være kørt efter følgende skabelon. Outsiderne forsøger af ramme fronten fra starten af. Så snart favoritten kommer frem, så bliver spidsen sluppet uden kamp. Så håber man, at kunne blive suget med frem til en andenplads, så man er kvalificeret til Dansk Travkriterium første søndag i oktober.

Det er et løb man som hesteejer ender med, at betale 9000 kroner i indskud til, hvis man deltager i finalen for hingste/vallakker. Så der er meget på spil denne her fredag med at kvalificere sig til finalen, og ikke mindst få et godt startspor i finalen.

Vi dykker ned i et par af fredagens Kriteriumsprøver

Fredagens mest spændende kriteriumsprøve er så klart dagens andet løb. Det har samlet fire af årgangens bedste hingste/vallakker i form af 1 Just Hans, 4 In My Way Damgård, 5 Jacques og 8 Ikon Wang. Det kan ende med at mindst en af disse gode heste trækker nitten, og må nøjes med Consolationløbet på kriteriums dagen. Kun Just Hans er sikret deltagelse i finalen i dette løb, da den ligger nummer 1 på pointberegningen. Udover det, så er der også et par nye drenge i klassen i form af 3 Impressive Hancock, 7 Imp Epice og 9 I Can Win Gardenia som alle kan med det helt optimale løb sagtens kan løbe ind i triorækken på en anden/tredjeplads. Så her vil der være drama og højspændte nerver på de 2 min løbet varer fra både de aktive og hestenes ejer.

Den mest åbne afdeling i V5 spillet er så klart dagens 4 løb/V5-3. Vinderen af 3-års Grand Circle 9 Jubii Vang er havnet i anden række. Og det kan blive svært, at nå helt frem til sejren uden den skal gøre det hårde job af sig selv. Kommer efter en løbspause på 5-6 uger, hvor den var anden i sin sidste start. Blev slået da den ikke kunne give 20 meters tillæg til Imp Epice. Imponerede ikke det store i det løb. Ellers havde man nok for høje forventninger til Jubii Vang efter dens storløbssejr. Derfor tager jeg fem heste mere med på kuponen. 3 Iceman som er rigtig god på sine bedste dage. Ikke mindst hvis den får sit rygløb frem til opløbet. 6 Joy Me som bestemt er en klart bedre hest end dens resultater. Har været uheldig i et par starter. Den gik en god afslutning i sin sidste start efter et indvendigt løb, som Jydsk 4-års GP på afstand af Just Hans og Jigger. 7 Indy Boy har vist stor fremgang efter den kom til amatøren Michael Hovgaard, hvor den var anden i sin første start for Steen Juul. I sin sidste start tror jeg faktisk den havde vundet løbet, hvis den ikke var kørt ned på den bagerste langside af Justlikejessiejames, da den kom i angreb i tredje spor. 8 Iowa kender alle farten på. Er meget spændende med den svenske kusk i Erik Adielsson i sulkyen. Men skal vel være en smule forbedret for at kunne vinde dette løb? Men er den fejlfri og kusken får kørt et godt løb, så kan den være med på stregen. 1 J J nævner jeg sidst. Jeg synes ikke det er en vinderhest, men den er god til, at hænge med til en god præmie. På dette har den tjent gode penge. Skal med på V5 kuponen, da den trods alt løber i den letteste prøve for drengene. Startspor 1 kan blive en fælde, da den ikke virker som en lynstarter. Men mon ikke Jeppe Juel løser det på en god måde?

Travtips Logo

Spil med på V75 & GS75

Vi kører et V75 spil til weekendens V75 omgang fra Färjestad, smat GS75 om søndagen fra Dannero. Håber du vil være med. Link til køb herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere