V65 Charlottenlund – 12/9-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Lunden

Spilstop kl.16:00

Spil med på V65 via linket herunder. Kun 50 kr. pr. andel.

V65

Tirsdagens V65 Forslag

Til Lunden 12/9-2023

Tirsdagens V65 Forslag

V65-1: 1,2,5,6

V65-2: 1,2,3,4,5,6,7,8 (alle)

V65-3: 1 Glad Nock

V65-4: 3,4,6,8

V65-5: 1,6

V65-6: 2 Ice Cool Money

Det viste forslag koster 256 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V65 omgang køres fra Charlottenlund. 

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

V65 omgang med store favoritter

Tirsdagens V65 ligner en omgang med en forholdsvis lav gevinst. Ikke mindst pga. der er flere løb med meget få heste i felterne. Dette sammen med at der er flere store favoritter, så gælder det om at begrænse sig på sin V65 med få garderinger. Og derfor skal man nok spille ens kupon som V6, da jeg tvivler på en gevinst til 5 rigtige. På mit andelspil vil jeg efter puljens størrelse spille bonen flere gange.

Spil med på andelsspillet via linket HER. Bemærk! Kun 35 andele til salg – så skynd dig at køb én.

V65 Analysen

V65-1:

Første afdeling af V65 er et sprinterløb med kun seks heste til start. Der er flere startraketter i løbet, og spidsen kan let blive afgørende for hvem der løber med sejren. Vindertippet giver jeg til 6 Final Countdown, som fra et perfekt startspor ligner spidshesten. Vokser en klasse i den position. Kan have en tendens til, at blive lidt magelig de sidste 100 meter af løbet, så den har bestemt fordel af de 1600 meter denne her tirsdag. 1 Etienne Gross er også en hest, som kan træde an fra start. Indersporet på sprint er ikke en fordel på Lunden, men det er Birger Jørgensen også mester i at løse. Virker dog afhængig af spids for at kunne vinde sine løb. 5 Gloria K er ny i Steen Juuls træning, og den bliver her meget spændende at følge for sin nye træner her efter en løbspause på omkring 5 mdr. Den skal vel i første omgang lige ses an, men jeg tør ikke udelukke den på kuponen før jeg har hørt fra Team Juul om, hvordan de ser chancerne på dagen. 2 Leroy kommer til start efter lidt løbspause på nogle måneder. Har to negative resultater i træk fra Sverige fra umulige startspor. Har rigtig høj fart på sine bedste dage. Er blevet langt mere stabil at se på de sidste starter, men det er stadigvæk ikke en hest man kan stole 100% på i mine øjne. 4 Cash Wave virker efterhånden mest som en plads/præmiehest. 3 Firefoot tror jeg ikke rækker til i dette løb, som vinder af løbet. Men den kan godt i et lille felt tage den sidste trioplads.

V65-2:

Her vælger jeg, at trykke på ”alle knappen”. Det er et løb, hvor selvfølgelig der bliver mest hype om programnummerne 2,7 og 8. Men med mit vindertip 2 Lady Effect har man et meget lille grundlag, at bedømme hesten på. Og de næste favoritter har 20 meters tillæg med en historik tidligere med, at de præsterer noget uens. Da så feltet bag de tre heste er lige gode/dårlige alt efter temperament, så giver det god mening, at man lukker denne V65 afdeling. Lady Effect er en ny hest fra makkerparret Morten Juul/ Frank Kjelde, som har taget utallige sejre sammen med forskellige heste. Gjorde sin DK-debut i Århus, hvor det endte med et udvendigt løb på den førende Foreing Affarirs. Havde problemer i svingene på banen, og løb sig træt i slutfasen af løbet. Fjerdepladsen lyver lidt med kun fire fejlfrie heste ud af 10 startende heste. 7 Hope Never Dies var flot anden i Hoppederbyprøve efter et løb i spids for Knud Mønster. Men den galopperede desværre i en trang situation ind i første sving i Hoppederbyet. Nu er den tilbage i sin egen klasse, men spørgsmålet er vel om den har en af sine bedste dage eller ikke. Kan være meget uens i sine præstationer. Men den bør i dette løb være et tidligt V65 kryds. 8 Hakuna Matata gik ikke det store i sin hoppederbyprøve. Men den var dog anderledes god i Hoppe Consolation som tredje bag Hazy Brogård og Hope Daubjerg efter et fint løb i andet par udvendigt. Det blev afgørende for trioplaceringen, at den ind på opløbet kunne søge frem indvendigt. 6 Ta Lou Bob er denne gang kuskeforstærket med Steen Juul. Det kan være afgørende for en topplacering i et åbent løb. Har dog ikke gået alverden i en længere periode. Den gik dog et par gode løb for netop Steen Juul i det tidlige forår. 3 Hunting Shadow har ikke gjort det man ved den kan, hvis den er som bedst. Men er forholdsvis ny i regi Magnus Ladegaard, og måske de finder løsningen for deres nye hest de kommende starter. 5 Gaia P gør det flot på Bornholm med syv top-3-placeringer i sine 11 starter som den har gjort af danske starter i år. Ken Ecce kan måske få den til, at yde det maksimale som kræves for, at kunne løbe med frem om de bedste placeringer i dette løb. 4 Hula Ula Simoni er kommet fra Sverige, hvor den har været ret hårdt spillet i totoen hver gang. Har startet en gang på Falster for Jonas Hansen i sit nye regi, hvor det endte med en startgalop. Er løbets helt store spørgsmålstegn, da vi i første DK-start ikke fik nogen indikation på den aktuelle form. 1 Magic Luck tror jeg slet ikke på, som en vinderhest i dette løb. Men jeg vil ikke spare de småpenge på at udelukke de to sidstnævnte heste fra min V6 bon.

V65-3:

Som 1 Glad Nock gik på derbysøndagen, hvor den i overlegen stil vandt stayerløbet efter at have ført stort set hele løbet i jævn 15 fart alle 2950 meter. Den er efter løbet kommet tilbage i træning ved ejeren. Det bør ikke betyde det store, da han altid har trænet den selv det meste af tiden. Steen Juul fik den kun i træning, så han kunne køre den, da han havde flere deltagere i løbet. Det kunne da havde gået galt, da den var meget tæt på en startgalop. Men fra spor 1 i volten, så bør den kunne komme fejlfrit afsted. Det ligner spids hele vejen rundt. Men viser han det samme igen som sidste løb, så taber den ikke dette løb. Jeg vælger klart, at stå blank på Glad Nock på min V6 bon. Både 6 Patch Wibb og 5 Funny Boy er begge gode heste, men Funny Boy har et skidt spor fem i volten, og Patch Wibb kan næppe indhente de 20 meters forspring som Glad Nock har til de to modbud i løbet. Der vil selvfølgelig være spillere, som går efter en større gevinst, og vælger at gardere Glad Nock. Men køres løbet 10 gange i træk vil Glad Nock mindst vinde de 8 af dem. 3 American Dream var rigtig god i sin sidste start på Fyn bag Enjoy Banker i et meget lille felt. Tiden er der dog lidt ”medløb” over, og da den sjældent leverer to gode løb i træk, så tager jeg den slet ikke med i mine betragtninger som vinderhest i dette løb.

V65-4:

Her i denne V65 afdeling finder jeg plads til 4 ud af 8 på min V6 bon. Vindertippet gives til 8 Ideal Stone som for alvor er tændt til de sidste fire starter med tre sejre og en tredjeplads. Sporet er dårligt helt ude på vingen fra start, men Ideal Stone virker som en meget komplet hest, som kan lidt af det hele. I sin sidste start på derbysøndagen tog den en godkendt tredjeplads i hårdere konkurrence end den tidligere har løbet i. Fik et indvendigt løb undervejs og kom ud i andet spor med 500 meter til mål. Kunne dog for alvor ikke veksle tempo, da den kom fri men ind på opløbet kom den tættere på de forreste heste på en god afslutning. Forsigtigt vindertip i dette løb, da jeg også har stor tro på, at en hest som 6 Isidor Lomig kan vinde dette løb med Steen Juul i sulkyen. Jeg synes den var kraftigt undervurderet i sin sidste start på Fyn op til løbet. Og 47:10 i odds er vel årets gaveodds man hidtil har set i år på de danske travbaner? Kan være en smule kantet i aktionen undervejs, men den er jo stærk som en bjørn. Har også tidligere vist sig ret hurtig fra start, og kan være hesten som tidligt i løbet sidder i spids. Derfra kan den blive svær at slå. Virker dog ikke afhængig af dette for, at kunne vinde dette løb. 3 Staro Quentin har gået to rigtigt gode løb på det sidste. Først i et jockeyløb for Christian Nissen, hvor den efter et indvendigt løb kunne tage en andenplads efter de skete en deklassering af Hercules Act i opløbet. Sidste start hvor Steffen Christiansen var kusk førte den næsten hele løbet. Fik hårdt tryk af Hotspurs hele vejen rundt og gav sig aldrig helt. Nu skal vi se om Axel Jacobsen kan følge op på de ”unge løvers” flotte kørsel. 4 Hercules Act har længe gået godt, hvor den har taget to sejre i forholdsvis blød konkurrence. Men får Rene Kjær her kørt et løb på chancen, så kan den let speede forbi mange i opløbet. 5 Ginger Ice har også gået pænt på det sidste, men den virker mere på mig som en plads/præmiehest end en som vil løbe først over målstregen. Den har været kørt både offensivt og defensivt i de sidste 5 fem starter. Har det med, at stoppe en smule op de sidste 50-100 meter af løbet. Ikke mindst d. 26 juni i Århus, hvor den kort før mål lignede vinderen af løbet, men Gurli Tinghøj gik forbi til allersidst. Derfor ser jeg bort fra den indtil jeg evt hører lidt positivt om den inden løbet.

V65-5:

Kamilla Plambech er trods sin unge alder en fantastisk amatørkusk, og hun har her fået en rigtig god køretur med 6 Handsome Henry W A. Den har været forsøgt i årgangssammenhæng uden den er faldet helt igennem. Har i disse løb ikke fået fred i spidsen, og har derfor ikke kunnet løbe med helt frem. For det er en bedre hest end man lige kan se, hvis man kigger resultatlisten igennem. Sidste start på derbysøndagen tog den spids trods den havde spor 10 efter 500 meter og åbnede dem i 11 fart. Fik derefter hårdt pres af Huxi L C resten af løbet, men holdt farten mere end godkendt til en andenplads bag Hush Money. Her ligner det et nyt spidsløb, og ingen i feltet kan presse den på samme måde, som den er blevet tidligere. Den bliver svær, at slå og den kan bestemt være en rigtig god blankmulighed. Jeg vælger dog, at double bonen med 1 Imola den var imponerende flot tredje i sin sidste start i Århus. Det var Jydsk 3-års GP. Den tog spids fra start, og slap denne til Ivana Nordic, og den fik et fint rygløb bag denne. Holdt farten fint bag Ivana Nordic og Just A Lady. Her ligner det et nyt løb i ryg på den førende. Kan blive farlig, hvis hullet kommer på bestilling i opløbet. Kan være lidt et luksuskryds, men jeg synes her det giver god mening. Dette her løb er nok sidste forberedelse inden prøverne til Dansk Hoppekriterium senere i denne måned. Så den bliver ikke tømt i dette her løb er min forventning, men Bjarke Haagensen er trods alt en kusk, som vil vinde sine væddeløb. Staldens heste viser også absolut god form tiden. Hvilket i en tid med mange heste, som døjer lidt med halsproblemer er det et godt parameter at gå efter. 2 Felix K havde jeg troet langt mere på som vinderchance i dette løb med en bedre kusk i sulkyen i dette amatørløb, men den er trods alt en rimelig triochance. 5 Fætter Filur har ikke fungeret på Bornholm, og er nu sendt i træning hos Rene Jonassen. Men skal vel lige ses an i sit nye regi før man for alvor kan tro på den, som en vinderchance. Er dog en hest jeg altid har kunnet lide som type. 8 Havanna K har i sine 24 starter aldrig vundet løb, og jeg tvivler på det bliver aktuelt denne tirsdag. Men jeg kan rigtigt godt lide kusken Katrine Mikkelsen, som næsten altid kører ultra offensive løb uden kig på stopuret. Det har faktisk mange gange været en god taktik med heste som Baronessen, Vores Wozniacki, Dia A Bærs og Torpedo W F. Så den kan måske trods alt være aktuel på bonen, hvis man spiller kusken fremfor hest.

OBS! Denne analyse er lavet færdig søndag aften. Handsome Henry W A er tilmeldt pointberegningen til Ålborg Store Pris på lørdag aften. Bliver den tilmeldt løb lørdag aften i Ålborg mandag den 11 sep., så må forvente at man kører et mere roligt løb denne tirsdag med Handsome Henry W A. Hvis dette er tilfældet, så må man som spiller være klar på dette og evt. sadle om på dagen.  

V65-6:

Steen Juul er blank på mit forslag med Glad Nock, og det bliver han også i V65 finalen med 2 Ice Cool Money. Den mangler godt nok rutine i forhold til tillægshestene. Men til gengæld er tillægshestene meget hårdt inde i dette løb i forhold til spidsvolten. Men jeg forventer det bliver en tophest i årgangen for ejeren og træneren af dette talent. Den havde ikke gået noget nævneværdigt i sine to første starter. Men den var helt anderledes på dupperne i sin sidste start på Fyn, hvor den vandt på 16,2 tid i voltestart. Tog spids fra starten under hårdt tryk fra D C/Bo Westergaard. Fik med en omgang til mål et nyt tryk fra Jaguar Dream/Marc Bæk, og slap spidsen til denne kort efter. Kom ud i andet spor rundt sidste sving, og forsvandt væk til en overlegen sejr i et stærkt besat løb. Det bedste jeg kunne lide var Steen Juuls kommentarer efter løbet, hvor han sagde det er en hest de har stor tiltro til i stalden bliver en rigtig god hest i fremtiden. Det ligner en stensikker spidssejr her i dette løb. Modbud til favoritten bliver først og fremmest 6 Holger J J og 8 Il Contante som begge leverede toppræstationer derbyfredagen med henholdsvis en sejr og en andenplads. Men hvis Ice Cool Money kan løbe en ny 16 tid fra front, så bliver den tæt på umulig at indhente for dem. 7 Icebahn har leveret flot på Falster, men her ligner det en triochance som bedst. Blev slettet fra en tiltænkt start på derbyfredagen pga. halthed. Har dog næppe sat den nævneværdigt ned i form til denne her start.

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere