V65 Aalborg – 8/8-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Aalborg

Spilstop kl.16:00 – OBS! Dansk Super Tirsdag på V65 – Rykket til onsdag!
Stormen hærger – Aalborg udsætter løbene til onsdag kl. 16

Første spil er annulleret, og der er oprettet et nyt andelsspil til onsdag.

Køb en andel til andelsspillet via linket herunder. Kun 50 kr. pr. andel (nyt link til onsdag).

V65

Tirsdagens V65 Forslag

Til Aalborg - 8/8-2023

Tirsdagens V65 Forslag

V64-1: 4,5,6,7,9

V64-2: 5,11

V64-3: 1,2,3,4,5,6,7,8,9

V64-4: 2 Cori Gauff

V64-5: 2,3,5

V64-6: 2,3,4,7,8,9,10,11

Det viste forslag koster 2.160 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Spændende Dansk V65 omgang

Denne tirsdag byder et V65 spil med blandt andet liga finaler, som har samlet masser af topheste, som har vundet løb indenfor deres sidste par starter. Med så mange topheste til start, så skal man som tage en del hårde fravalg. Ellers løber prisen på bonen løbsk. 

Puljen på mit andelsspil afgør hvor mange fravalg jeg er nødt til at tage. Det er et halvdyrt V65 forslag. Men det er dyrt, at gange 6 afdelinger med hinanden, når det er så åbne løb. Men til gengæld kan det ligne en god gevinst for de dygtige spillere, som kan ramme denne tirsdag.

OBS! Dansk Super Tirsdag på V65 – Rykket til onsdag!
Stormen hærger – Aalborg udsætter løbene til onsdag kl. 16

Første spil er annulleret, og der er oprettet et nyt andelsspil til onsdag. Du kan spille med på Møllergårds andelsspil via linket her. (nyt link til onsdagens spil).

V65 Analyse - Aalborg 8/8-2023

V65-1:

V65 spillet indledes med en liga 4 finale. Allerede her kommer man som spiller på en svær opgave. Kun 2 Bursche W og til dels 3 Fighter K J virker uden den store vinderchance. Sidstnævnte kan dog sagtens være aktuel for tvilling, Komb og pladsspillerne, men møder sin hidtil hårdeste modstand. Og er nok ikke spidsaktuel i dette løb. Vindertippet gives til 5 Dorob efter en imponerende sejr på Lunden d. 4 juli. Der endte den udvendigt på den førende Cash Wave, men trykkede sig til spids rundt sidste sving og vandt sikkert foran Florican Rold. Mads Henriksen kører denne dag. Han har haft en periode, hvor han har kikset med en del tunge favoritter. Men han er trods alt en lovende ung kusk, som kører sin egen chance og er ikke bange for at slå chefen. De vandt sammen en overlegen sejr i et noget billigt løb i Skive for nogle starter siden, hvor der var toptempo på de første 1000 meter. Kort efter gik den forbi S A Photo så let som ingenting. Chefen Flemming Jensen har valgt køre 6 Pure Attack. Kommer til start efter tre starter, hvor den har leveret toptider og resultater. Den er mindst lige så stor en vinderchance som Dorob. Spidshesten i løbet bliver sandsynligvis 4 Gabriel Cross. I sin sidste start i Århus tog den spidsen uden af spørge. Ind på opløbet kunne den ikke holde Conair M bag sig, og måtte også lade Florican Rold og Lady L L gå forbi bag sig. Men jeg synes den holdt farten okay med tanke på det var ”2300 Århus meter” løbet var på. Fører dette løb længe og måske helt til målstregen. 9 Florican Rold har tabt lodtrækningen med anden række bag bilen. Men den løber altid med frem i afgørelsen. Er dog afhængig af toptempo undervejs. Et næsten tvunget kryds på V65 bonen, da Team Juul som regel har hestene klar på de store dage. Jeg fik råd til fem heste på mit forslag, og af outsiderne 7 Galliano Peak, 8 Targaryan og 1 Geo tror jeg mest på Galliano Peak, som får sin gamle træner i sulkyen. Han er helt sikkert meget opsat på, at køre sin gamle hest til sejr. Den løb ”dødt løb” med Inca Mearas om sejren i dens første start i regi Flemming Jensen efter et udvendigt løb. Her ligner det løb i tredje/fjerde par udvendigt. Kommer der toptempo på undervejs, så kan den runde mange i opløbet. Targaryan og Geo møder deres indtil hårdeste modstand, og er vel mest aktuelle for pladsspillerne.

V65-2:

Dagens andet løb er et 3-års løb, hvor to heste skiller sig markant ud i forhold til resten af feltet. Dog skal man huske på, at hestene har få starter bag sig, og kan med ét være markant bedre end det de tidligere har vist. Vindertippet gives så klart til 11 Jubii Vang som sikkert igen ikke kommer til at møde så billig modstand igen efter den fik sejr i 3-års Grand Circle, og fik der 204.000 kroner. Hestene fra spidsvolten har tjent imellem 10.000 til 36.000 kroner. Hvis dette løb hvor den trods alt løb en 13 tid fuld vej ikke sidder for meget i stængerne på den, så bør den være overlegen i dette løb. Og den er en meget seriøs kandidat som V65 blank. Dog vælger jeg selv, at double V65 kuponen med 5 Evas Cash R som denne dag køres af Kenneth Andersen. Dårligt startspor fem i volten, men jeg synes den har imponeret vildt i dens to første starter i Danmark. Vundet let efter spids i løb, hvor den har mødt masser af heste, som har vundet løb før og efter de har mødt Evas Cash R. I sin sidste start på Jarlsberg lå den undervejs i fjerde par indvendigt de første 1000 meter som gik i 16 fart. Kusken gik udvendigt på spidshesten med en omgang til mål. Det kostede nok en andenplads bag favoritten i løbet Spicy Pepper. Har på sin indtjening løbet ret gode tider, og den bliver ikke nem, at give 20 meters tillæg til. Med de to heste på kuponen bør vinderen være nævnt. 2 Justwalkonby og 9 Joyce Aveve er de næste derefter, men de ligner ”kun” triochancer i løbet.

V65-3:

Her vil jeg være helt ærlig. Liga 2 klassen under 700.000 kroner har jeg altid synes har været svær eller tæt på umulig at løse selvom det måske er de løb jeg har brugt længst tid på at analysere. Hestene er så jævne i forhold til hinanden. Og positionerne undervejs bliver helt afgørende for indløbsrækkefølgen i dette løb, hvor de skal løbe 2140 meter. Der bliver nok en heftig spidskamp imellem programnummerne 2,3 og 5. Og får de kørt livet af hinanden, hvem sidder så i de gode rygge til at speede forbi til sejr i opløbet? Det er tæt på umuligt at spå om. Derfor trykker jeg på ”alle knappen”, og håber på en lavprocenter kommer først i mål. Jeg er sådan set ikke i tvivl om, at 8 Sidney Celeber er feltets bedste hest. Men hvor havner den fra startspor otte. Den kommer til start med to sejre i træk. I sin forrige start på Mantorp kunne den fra yderspor overtage spidsen i første sving. Fik lov til at dæmpe tempoet til 15 fart de første 1000 meter, så derfor havde den masser af kræfter til at trække fra feltet den sidste omgang. Og derfra vinde en overlegen sejr. I sin sidste start på Lunden kunne den igen tage spids fra yderspor, og derfra vandt den en rimelig sikker sejr selvom Even Steven kom tæt på til sidst. Sidney Celeber er nok ikke spidsaktuel i dette løb, men Preben Sövik får mit vindertip i et meget åbent løb. Skal jeg spare et par heste væk, så bliver det 2 Gaya De Pervenche som har været noget ustabil på det seneste, og den ikke har fordel af normaldistancen. Og 9 Express A P som ellers altid går fine løb, men den vil bare ikke løbe først over målstregen uanset hvor gode løb Birger Jørgensen byder den.

V65-4:

Her springer 2 Cori Gauff for alvor i øjnene som favorit i dette her løb. Den har med lethed slået flere af disse heste fra startspor 12 på Lunden den 13 juni. Og igen i sin sidste start i Skive, hvor den for Niclas Steinlein vandt efter spids hele vejen rundt. Denne her start er sidste afpudsning inden Cori Gauff skal deltage i de svenske derbyprøver tirsdag d. 22 august på Jägersro. Der er 14 dage til denne start, så man skal ikke forvente Jeppe Juel tømmer Cori Gauff denne tirsdag. Men der er trods alt gode 50.000 kroner til vinderen af løbet. Så selvfølgelig kører Jeppe Juel efter sejren her. Ikke mindst fordi den ikke har rigtigt har budt sig til, når den har løbet i stenhård modstand i sine svenske starter. Startsporet er perfekt, så jeg anbefaler, at man som spiller står ugarderet på Cori Gauff. Tænker kun det er sygdom på dagen, som kan forhindre en sejr. De spillere, som søger en overraskelse skal i nævnte rækkefølge først kigge på 8 Garrido, 5 Kamaraad Hollandia og 11 Google Shadow. Alle de tre heste er klar til at slå til ved favoritfald, men to af dem har dårlige startspor. Så måske derfor er Kamaraad Hollandia det hårdeste modbud til favoritten. Forrige start i Skive fik den et hårdt løb med pres af flere heste, da den havde overtaget spidsen efter 500 meter. Blev derfor ikke overraskende besejret af Hugo Boss Shadow kort før målstregen. I sin sidste start i Ålborg sad da bomfast i slutfasen efter et løb i tredje par indvendigt. De sparede kræfter kan den have fordel af i dette her løb. Men jeg ser den ikke kunne slå Cori Gauff i et normalt afviklet løb. 1 Sunshine Avenue og 3 Honey Lovely S B som er de halvgode pladschancer derefter.

V65-5:

Liga 1 finale, hvor der bliver en klar favorit i form af 3 Emoji som p.t er Danmarks klart bedste hest. Køres denne dag af Birger Jørgensen som har et rigtigt godt tag på Emoji ikke mindst op til startbilen når starten går. Det har tit været en udfordring, at den har været for hidsig inden starten går. Og på den konto har den mistet en del penge. Her er den nok ikke spidsaktuel, men Emoji skal afgøre løbet på sin styrke den sidste omgang. Er Emoji fejlfri, så taber den sandsynligvis ikke dette løb. Men jeg finder alligevel plads til to andre heste også. 2 Empire har måske skuffet spillerne en smule i sine to starter efter sit comeback i regi Flemming Jensen ved at give sig fra spids, og havde måtte tage til takke med en andenplads. Men Flemming Jensen kom ind på dette inden sidste start i Skive på Bet 25 Live. Der fortalte Flemming at man havde trænet den sparsomt for at skåne dens bentøj. Så planen er at den skal ramme topformen ved at løbe sig i form. Den topform kan komme når som helst, og derfor synes jeg det giver god mening at tilføje den V65 kuponen. Empire har lignet en kejser i sine to starter, og man kan håbe, at den kommer tilbage på sit høje niveau. Sidste hest bliver 5 Heart Of Steel. Den vandt i sin sidste start Harald Lunds Mindeløb efter et godt rygløb. Den tidligere Copenhagen Cup kan ikke rigtigt klare sig hjemme i Sverige længere. Men i den danske konkurrence kan den stadigvæk være med. Den bliver sandsynligvis afkrydset på mindre end 10 procent på V65 kuponerne. Den gik fint på Lunden på Copenhagen Cup dagen i Charlottenlund Open løbet, hvor den endte udvendigt på Floris Baldwin og holdt på den baggrund farten stærkt i opløbet.

V65-6:

V65 finalen er en Liga 3 finale, hvor de fem bedste heste i løbet har fået de højeste startnumre, og derved de dårligste startspor. Det åbner selvfølgelig løbet en smule op, og kræver derved en bred gardering af løbet i mine øjne. Favorit i løbet bliver sandsynligvis 7 Generalen, men det er selvfølgelig en smule bekymrende at den har galopperet i sine to sidste starter. Den er via en del flotte sejre i år også kommet hurtigt op i en ny klasse. Så det er bestemt en favorit i fare. Der kommer sandsynligvis toptempo på dette løb, og det er nok mest en fordel for 9 Honor som har det bedste startspor for den af favoritterne, hvor den bare skal holde sit andet spor. Ender den fx i tredje par udvendigt, så kan den speede forbi mange i opløbet – måske alle? 11 Eddie The Eagle kommer til start med en frisk imponerende V75 sejr. Fra første række havde den selvfølgelig været en meget større vinderchance, så havde den sandsynligvis ført løbet meget længe. Den kan også gå fra ryg, men er nok afhængig af toptempo de første 1000 meter før den kommer ind i legen i slutfasen. Det samme gælder 10 El Capitan som også har absolut topform, og det har den haft længe. 8 Quandor ligner ikke ud fra resultatrækken en vinderhest. Men jeg synes den har manglet marginalerne i sine danske starter. Startsporet trækker selvfølgelig ned. Men man skal passe på med at glemme den på sin V65 bon. I sin sidste start i Skive sad den en smule fast rundt sidste sving, og mistede derved et par positioner. Var flot anden bag Generalen på Fyn for nogle starter siden. 2 Game On Butcher og 4 Bette Nock bliver måske de sidste krydser på V65 bonen. Game On Butcher er en klassehest, som bør have mange penge tilgode endnu. Den har måske lidt overraskende nok ikke endnu vundet i regi Flemming Jensen. Men jeg har på fornemmelsen af den er lige rundt om hjørnet. Fra et godt startspor modsat flere af konkurrenterne skal den bestemt med i overvejelserne. Som spiller har man nok en tendens til at glemme Bette Nock i løb, hvor de gode penge skal uddeles. Træneren Jeppe Rask ejer selv hesten med familien, og kan derfor bedre bygge hesten op til løb, hvor de gode penge uddeles. De sidste tre sejre den har taget, har alle været i løb med gode penge til vinderen. Starter og træner lidt sparsomt, da bentøjet er slidt. Men løbshovedet og klassen er skyhøj. 4 Verrozzo kan jeg set fra rækværket ikke blive klog på. Den er lynhurtig fra start. Men kusken slipper altid spidsen, så den er måske nok afhængig af et rygløb. Men måske Kasper Foget kan være fristet af at her holde spidsen, så længe der er benzin på tanken, da favoritterne har dårlige startspor. Er der råd, så skal man måske også kigge den vej på ens V65 bon. Er puljen stor nok på mit andelsspil, så kommer den på bonen.

V86

V86 m/ Jackpot

Onsdagens V86 fra Mantorp byder på en fin Jackpot omgang. Og vi er selvfølgelig med i andelsspillet, og prøver at ramme de 8 rigtige endnu engang. Kun 75 kr. pr. andel – Spil med via linket herunder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere