V65 Vaggeryd – 4/8-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Vaggeryd

Spilstop fredag kl.12:45

V65 omgangen virker meget åben, med flere svære løb med lavere klasse. Og vi tror på HØJ UDDELING! Vi har nemlig gjort vores forarbejde. Spil med via linket herunder:

V65

Fredagens V65 Forslag

Til Vaggeryd - 4/8-2023

Dagens V65 Forslag

V65-1: 2,3,8,9,11

V65-2: 1,3,5,7,8,11

V65-3: 1,3,4,6,12

V65-4: 3,4,6,7

V65-5: 1,9,14

V65-6: 6 Classic Pan

Det viste forslag koster 1.800 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Fredagens V65 Lunch omgang køres fra Vaggeryd.

Omgangen virker meget åben, med flere svære løb med lavere klasse. Og vi tror på HØJ UDDELING! Vi har nemlig gjort vores forarbejde, og gennemgået både løbsarkiv og vil under fredagen indhente mere staldinfo, så vi kan ramme de 6 rigtige på vores andelssystem, som du kan spille med på V65 via linket her.

Det viste forslag er lavet allerede torsdag formiddag, og selvom vi tager udgangspunkt i dette til vores andelsspil, så er det med forbehold for ændringer grundet udgåede heste/budget begrænsninger mm.

Dagens bedste blankbud finder vi i sidste afdeling, og denne står kun til 7% på nuværende. Det drejer sig om 6 Classic Pan (V65-6), der er meget bedre end sin resultatrække, og senest gik den et flot løb, hvor den prøvede at gå efter spids flere gange og blev svaret op igen, og igen, til sidst var der ikke så mange kræfter igen og måtte nøjes med en andenplads. Hvis de når spidsen i dag, da er det en topchance, da hesten altså kan gå en lav 12-tid, eller sågar 11-tid på distancen. Den nuværende favorit 4 Maltese Magic er ikke starthurtig, og ender nok nede på tredje/fjerde ydre og er nok ikke fordel af den korte distance. 5 Bull Lock er også starthurtig, men er mere usikker og kan ikke gå ligeså hurtige tider som mit blankbud, og Thomas Dalborg burde i min bog slippe til Classic Pan, hvis de såfrem er hurtigere fra start.

V75

Dobbelt op på V75

Husk! At der til weekenden er dobbelt V75 omgang, og vi spiller et andelsspil til begge omgange. Lørdag står Rättvik for V75 omgangen, og søndag er det Dannero, der danne ramme om V75.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere