V4 Lunch Örebro – 3/8-2023

V4 Tips

V4 Travtips til Örebro

Spilstop kl.12:20

V4 Spil

Dagens V4 Forslag

Til Örebro - 3/8-2023

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 3 Perfect Harmony

V4-2: 4,5

V4-3: 2,3,4

V4-4: 1,5,6,10

Det viste forslag koster kr. 48,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Vi starter dagens Lunch V4 med et blankforslag hvor velstammede 3 Perfekt Harmony (V4-1) kommer ud i første afdeling. Hesten kommer fra to fine spidssejrer, dog uden at være helt fin i travet. Her ligger det også til at spidsen indtages og fejlfrit, da vinder denne. Nurmos stald har desuden vist topform. Hvis man vil gardere, da er det vel 4 Cedric Di Poggio, men denne er dog yderst usikker, og vist problemer med aktionen. Og ellers er det 11 Pennywise, der er bedre end resultatrækken, men hvor ender den fra spor 11.. Så nej, kun galop imod for favoritten. Vi starter med en blank.

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere