V65 Skive – 1/8-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Skive

Spilstop kl.16:00

Spil med på vores V65 andelsspil. Vi tager udgangspunkt i det nedenstående forslag. Kun 20 andele til salg.

V65

Dagens V65 Forslag

Til Skive - 1/8-2023

Dagens V64 Forslag

V64-1: 1,2,3,5,6,7,9

V64-2: 2,4,6,7,9,10

V64-3: 1,3,4,10,12

V64-4: 2,3,4,5,8

V64-5: 10 Honey Levely S B

V64-6: 5 Go On A P

Det viste forslag koster 1.050 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Tirsdagens danske V65 omgang køres fra Skive. Det er værd at bemærke, at der på Skive er et open-strech spor på opløbet. Så at sidde i vinderhullet er heller ikke dumt. Der er desuden DM for Jockeyer på dagen og de løb køres som (

Der er på nuværende flere heste spillet til 40-50% i flere afdelinger, hvilket er helt hen i vejret, da sejrschancerne bestemt ikke er så høje. Og vi vil prøve at gardere alle favoritterne og finde et par sjove fidus blankbud.

Du kan spille med i vores V65 andelsspil via linket her.

I en normalt åben femte afdeling, da går vi rakt ud på 10 Honey Lovely S B (V65-5) med Kapser Foget i sulkyen. Kasper har selvtilliden på top efter en flot sejr i det amerikanske med Global Beliver på flotte 10.7 /1600m a. Kasper Kasper tog turen derover for at køre ham og 6 andre heste på Harrah’s Philadelphia. Tænker bare, at de skal gøre som da den plukkede Gambler ned v/ DM for Travtrænere d. 14 april i år >> Se løbet her. Der er ofte godt tempo i disse løb, og de burde kunne komme fint igennem og få en god slagryg, for derefter at køre de sidste 200-300m og svipe forbi alle over opløbet. Bare kør i tid Kasper! PS. Hesten står kun til 4% lige nu!!!! Garderer man, da er det 4 Gambler og 7 Ghina D Sleipner man først skal have med.

I sidste afdeling afsluttes både DM for Jockeyer og V65 omgangen, og her kører Niclas Steinlein den starthurtige 5 Go On A P (V65-6). Niclas er forsvarende mester, og måske en ny titel vil være på vej hvis han vinder dette? Go On A P kommer ud efter en pause, hvor hesten har fået trænet på efter et lille formdyk. Er hesten som ved spidsejren tilbage i april, så tror jeg på god chance for spids og slut, da konkurrencen ikke skræmmer. Og skulle f.eks. strathurtige 7 Geronimo Flamingo og Korfitsen være offensiv og gå efter spidsen, så er vinderhullet bestemt ikke dumt pga. open-strech. Uanset, så er vinderchancertne noget større end de nuværende 12% som den er streget.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere