V4 & V5 Odense – 21/7-2023

V4 & V5 Tips

V4 & V5 Travtips til Fyens Væddeløbsbane Odense

  • V4 Spilstop kl.16:47
  • V5 Spilstop kl.16:07

 

V4 og V5

Fredagens V4 & V5 Forslag

Til Fyens Væddeløbsbane - 21/7-2023

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.
 
Fredagens V4 og V5 spil er rent sportsligt en meget let anretning, men derfor kan man godt gå efter en god gevinst.

De viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Disse forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

V4 Forslag

V4-1: 2,3,4,5,7

V4-2: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 (Alle)

V4-3: 2,3,4,6

V4-4: 1,3

Prisen på dette forslag er 1200 kroner. Normalt vil jeg aldrig spille en V4 bon til 1200 kroner. Men jeg føler, at der kan komme en rigtig god V4 gevinst denne fredag ikke mindst pga. det amatørformløb i anden afdeling, og High Class Photo er et noget usikkert kort i tredje afdeling.

 

V5 Forslag

V5-1: 1,4,5,7
 
V5-2: 5 Eenymeenyminymoe
 
V5-3: 2,3,4,5,7
 
V5-4: 1,2,3,4,5,7,8,9,10,11,12,14,15
 
V5-5: 2,3,4,6
 
Prisen på dette forslag er 1.040 kr.
 

Spil med på andelsspillet

Spil med Møllergårds Lounge på fredagens V4 & V5 fra via link herunder:

Spændende V5 indledning (V5-1/2 løb)

Det bedste spilleløb i V5 spillet er i mine øje så klart V5 indledningen. Jeg ser fire til fem gode vinderchancer. Tre heste vil satse stenhårdt på spidsen. 4 Hej Bork har absolut topform for tiden med to flotte sejre og en lige så fin andenplads bag Hope Daubjerg i sin sidste start på Fyn. Har indvendigt startspor imod de to andre startraketter i løbet 5 Fantomic Star og 7 Hunting Shadow. Fantomic Star gik et flot løb i ryg på Hope Daubjerg og på den baggrund tog den en flot andenplads bag Hope Daubjerg. Hunting Shadow vandt en flot spidssejr sidste start i Skive. Dog var det i et løb for heste med under 500 point. Den viste dog klar fremgang der. Det er ikke den mest stabile hest, men den er på dens sidste præstation svær at udelukke fra V5 bonen. 1 Ibrahimovic Sisu har startet 7 gange med en sejr og resten af starterne har den galopperet sig væk. Startede i søndags på Falster. Med lidt mere end en omgang til mål trak Morten Friis ud i tredje spor fra tredje par udvendigt for at gå frem til dødsens spor. Men den tabte med det samme travet, og opgav ret hurtigt derefter. Kan Rene Kjær få den fejlfrit rundt, så kan den være en farlig outsider. Lillian Uglebjergs heste vinder mange løb for tiden, og stalden har haft topform længe. Mange spillere vil nøjes med Hej Bork og Fantomic Star på deres V5 bon. Dog synes jeg der god værdi i både Ibrahimovic Sisu og Hunting Shadow.  3 Good Together kom ikke med på V5 bonen. Sidste sejr ligger efterhånden mange starter tilbage. I sin sidste start kørte John K ikke på den sidste langside trods den sad perfekt placeret i andet par udvendigt. Så det endte med, at den sad fast med alle kræfter sparet i opløbet. Men den virker måske mest som en ”pladshest”, så det blev der jeg sparede lidt på mit V5 forslag. 8 Galant Østervang virker helt til at have tabt sin gode form, og bliver på den konto helt fravalgt V5 bonen selvom den er på perfekte forudsætninger i dagens løb.

Står Mads Henriksen for presset med en gigant favorit? (V5-2/3 løb)

Mads Henriksen får som jockey hos Flemming Jensen masser af gode køreture. På det sidste har han kikset med storfavoritter som Generalen og Hans Reerstrup. Og denne fredag kører han endnu en større favorit i form af 5 Eenymeenyminymoe, som har fået et ”straffespark uden målmand”. Det er godt nok snorestart, tillæg og sprint, men den skal alle dage i ugen kunne give mere end 20 meter til alle hestene i spidsvolten. I sin forrige start var den millimeter fra at vinde DM for hopper på Fyn. Men Global Yankee holdt akkurat hjem til sejr. Det med snorestart er selvfølgelig et faremonemt, når den galopperede fra start i et løb på samme forudsætninger som der er i dagens løb i februar måned på Skive Trav. Har dog fordel af at denne gang er det den, som skal føre feltet op i volten. Enten er det blank på favoritten eller alle man skal sætte på kuponen, som jeg læser anden afdeling af V5 spillet. På mit V5 forslag er den blank. Eenymeenyminymoe er sandsynligvis en 75-80 procenter i V5 spillet. Så må man gøre op med sig selv som spiller om man mener kusken kan bære det pres. Jeg ser dog så ikke en anden oplagt V5 blank i spillet. Og mon ikke Mads Henriksen her er enormt opsat på at vise sine evner i sulkyen med Eenymeeyminymoe? Da jeg vælger at blanke Eenymeenyminymoe, så kommer der kun 21 anparter til salg i denne spilform.

Amatørformløbet er noget af en rebus. (V5-4/5 løb.)

Det er noget af en udfordring man har givet spillerne ved at komme dette løb i et V4/V5 spil. Det er på et lille grundlag man har at vurdere hestene ud imod hinanden. Hestene starter godt uge efter uge i forskellige formløb, men man er tit i tvivl om, hvor meget hestene får trænet imellem de mange starter. Ikke mindst i de perioder de løber med store tillæg. Det er 15 meget jævne heste, som møder hinanden på dagen. Og med 15 heste til start i tre volter, så er der også stor risiko for en eller flere omstarter. Lige præcis dette fik 5 Pomerans Dag stor fordel af sin sidste start. Da den gyldige start gik, troede flere af konkurrenterne vist at der kom endnu en omstart. Derfor fik den et fint forspring sammen med et par heste mere derfremme i spidsen. Og da denne kunne bestemme tempoet undervejs i spids, så havde den heller ikke problemer med at vinde en overlegen sejr. Den bliver min udgangshest i løbet. 3 White Light Ant er lettet hele 40 meter i dette løb efter nogle starter, hvor den har kørt sig præmieløs. Det er også en af de første heste på V5 bonen for dygtige Pernille Rasmussen i vognen. Den gamle hædershest 8 Trophy Spring er til denne start lettet mange meter, og yderligere i forhold til de to sidste starter, så går den også markant ned i modstand. Har været længe væk fra væddeløbene, men med tre løb i kroppen de sidste par måneder, så kan det være en farlig outsider i løbet. Men her må man fylde på kuponen, så meget som pengepungen tillader.

Ghina D Sleipner har længe løbet med skjult form. (V5-5/6 løb)

I ret simpel konkurrence, så skal man måske se en smule op for 5 Ghina D Sleipner. Den har manglet noget racingluck de sidste starter. For tre starter siden i Århus kom den meget sent fri i opløbet, og var ikke langt efter vinderen Gurli Tinghøj i mål. I sin forrige start endte den udvendigt på Hazy Brogård, men den holdt alligevel farten stærkt i opløbet til en tredjeplads. I sin sidste start i Skive der kom den en smule på mellemhånd de sidste 500 meter for en urutineret kusk. Modstanden var stenhård, og dagens modstand er anderledes blød. Den kan selvfølgelig ikke stå alene på V5 bonen, men i mine øjne er det måske et af de første kryds man kommer på sin V5 bon. I dette løb skal man også bemærke, at 2 Figeac er markant kuskeforstærket med Birger Jørgensen. Den har længe gået pænt for Niels Knudsen. Flere af starterne har den faktisk været tæt i mål på ret gode heste. Selvfølgelig er både 3 High Class Photo og 6 Hazy Brogård på papiret langt større vinderchancer end de 2 nævnte heste, men jeg synes der vil være god værdi i de to outsidere. Ikke mindst fordi ikke mindst High Class Photo har været et noget usikkert kort i de fleste af dens tidligere starter.

Derbyoptakten blev desværre lidt af en fuser på papiret. (V4-4/7løb)

Desværre er der kun tilmeldt fem heste til start. Mange har nok fravalgt løbet i år, ikke mindst fra udlandet fordi førstepræmien er sat ned fra tidligere år 50.000 kroner til nu 20.000 kroner. Ikke mindst Peter Rudbeck bag 4 Howlingatthemoon har flere gange talt imod dette de sidste par måneder. Den lave præmie gør helt sikkert, at flere trænere kan finde på at vælge en ”træningsbalance” og hestene bliver næppe kørt i bund på dagen her kort før de vigtige derbyprøver. Så skoinfo og andre udstyrsændringer bliver meget spændende at følge på dagen. Og Bet 25 Live får en opgave i, så tidligt som muligt at have disser informationer klar til spillerne. Howlingatthemoon skal selvfølgelig blive favorit i dette løb efter den flotte spidssejr i Jydsk 4-års GP. Men jeg synes godt nok, at 1 Henrik Will imponerede mig vildt i sin sidste start på Vaggeryd banen i Sverige. Den var ude på sprint med anden række bag bilen. Den sad langt nede i feltet, og der var mange længder frem til de forreste heste med 800 meter til mål. Men på en imponerende afslutning de sidste 600 meter i tredje spor kunne den ret enkelt tage spidshesten ned de sidste 50 meter. Vandt på en imponerende 11,8 tid. 3 Heavenly Stone er som jeg ser det den sidste vinderchance i løbet. Men den er en meget langsom starter i forhold til de øvrige heste, og den er bedst med overpace og en god ryg frem til opløbet. Derfor bliver den kun aktuel på kuponen, hvis de andre to heste melder deres heste en smule defensivt.

V75

2 x V75 fra Axevalla

Til weekenden køres der 2 x V75 omgange fra Axevalla. 

Vi kører et andelsspil til begge dage, dog med maks. 30 andele. Så skynd dig at køb din andel nu.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere