V5 Ålborg – 7/7-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Ålborg

V5 Spilstop kl.16:07

Spil med på fredagens V5 forslag her. Kun 50 kr. pr. andel

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Ålborg - 7/7-2023

Fredagens V5 Forslag

V4-1: 2,4

V4-2: 2,3,4,5,6

V4-3: 1,2,3,5,7

V4-4: 2,3,4,7

V5-5:1,2,3,6

Det viste forslag koster kr. 800 ,-

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

>>Spil med på V5 andelsspillet her<<

Tid til revanche for både Justlikejessiejames og Jacques. (V5-1/2 løb)

På forhånd lignede både 2 Justlikejessiejames og 4 Jacques to af de mest sikre kort inden prøverne til Grand Circle championatet efter storartede præstationer i starterne inden. Men de havde begge to noget af en offday og måtte derfor tage til takke med en deltagelse i dette consolationsløb, hvor der kun er 25.000 kroner til vinderen. Når man så vælger deltagelse i dette løb med den lave præmiesum, så må man forvente de begge to at klar til denne her opgave. For med sæsonens meget store opgaver og helt anderledes betalte opgaver fremadrettet i denne her sæson, så vil det være dumt at starte en hest som ikke er på toppen til denne her opgave. Justlikejessiejames førte sin prøve i en sikker spids, hvor den fik lov til at bestemme tempoet undervejs i sikker stil. Men da In My Way Damgård trykkede kort på den med 500 meter til mål var den meget tidligt slået. Og galoppen midt på opløbet kom ikke uventet. Enten har den været syg på dagen eller sad dens forrige start på Fyn stadigvæk i stængerne på den, hvor den løb 12,7 på sprint, og vandt en imponerende sejr. Jacques fik i sin prøve i et helt perfekt løb i tredje par udvendigt. Angreb med 800 meter til mål. Ind på opløbet stoppede den helt op, og den må have været syg på dagen. Både i kredsen omkring Justlikejessiejames og Team Juul skal man høre om deres aktuelle form på dagen inden man afleverer sin V5 bon. Er de begge to på toppen igen, så har man som spiller et godt V5 lås med de to heste. Hvis man ikke tror de to heste er nok, så kræver det en meget bred gardering af løbet, da ingen af deres modstanderne i denne sæson har vist det helt store. Men omvendt bliver man også en smule bekymret som spiller, når Peter Rudbecks heste har været en smule svingende de sidste starter, hvis man ser bort fra Howlingatthemoons storløbssejr sidst i Århus. Men de to favoritter her bør kunne gøre op om sejren langt foran resten af feltet. 5 Jacob Blåbjerg virker bedst af resten, og den har mødt flere gode modstandere de sidste par starter – nok derfor den aldrig har vundet endnu selvom det har været tæt på et par gange (ikke mindst sidste år). Ligner mest en triochance, og der skal komme negative meldinger fra Justlikejessiejames og Jacques før den kommer i betragtning til bonen. Som jeg læser dette V5 spil, så skal man gemme krydserne til de kommende V5 afdelinger, så derfor er jeg nødt til at satse på at favoritterne er nok til at overleve første V5 afdeling.

Kommer der en outsider i 3-års Grand Circle Hoppechampionat? (V5-3/4 løb)

Kigger man de tre hoppeprøver igennem synes jeg faktisk ikke nogen af de tre vindere imponerede det helt vilde. De skal selvfølgelig alle tre på V5 kuponen både 1 Jamaica Gardenia, 2 Just A Lady og 3 Isabella C N.  Men som skrevet synes jeg ikke de var så imponerede i deres sejre. Jamaica Gardenia var meget skidt travende undervejs i løbet, og var tæt på galop flere gange undervejs. Just A Lady kunne uden problemer overtage spidsen fra staldveninden Ivana Nordic med en omgang til mål. Man kan godt stille det spørgsmål om kusken på Ivana Nordic der kørte sin chance? Travede skidt rundt sidste sving, men da de kom ind på opløbet kunne den igen sætte farten op, og forsvandt væk til en sikker sejr. Isabella C N fik også lidt hjælp fra stalden, da den kunne overtage spidsen med 800-900 meter til mål. Fik efterfølgende stenhårdt pres af Jacqueline Mosebo, men den kunne holde hjem til en rimelig sikker sejr. Men havde den vundet uden hjælp? Der er to outsidere, som jeg tilføjer min V5 kupon. Først 7 Iloveyou Butcher som har fået to tunge løb i dødens spor de sidste to starter. Undgår den det i dette løb, så kan den godt trods et halv dårligt startspor løbe med helt frem om sejren. 5 Jacqueline Mosebo var markant forbedret i anden start i regi Team Juul. Måden den gik de sidste 700 meter på var ret flot. Er den yderligere forbedret til denne her start, så bliver den meget spændende at følge i dette her løb. Det kan selvfølgelig virke hårdt at skrive de tre hoppevindere skuffede en smule, når de vandt klart deres løb. Men omvendt må ikke mindst Jürgen Sjunnesson og Steen Juul stille start med tro på sejr, når de ser favoritternes præstationer i prøven.

Tryller Flemming Jensen igen med en ny hest? (V5-4)

2 Galliano Peak er en hest, som man fra start har haft store forventninger til. Men den har vel ikke fungeret som bedst i Jeppe Juels træning? Og han fik også kørt den væk en del gange som kusk. Gik vel også sine klart bedste løb for Birger Jørgensen. Og da sæsonens starter i år har været noget blandet, så har ejeren valgt at skifte Galliano Peak til Flemming Jensens træning. Dog har den vist to toppræstationer med andenpladser bag Golden Rain og Grumbazz Kini i år. Trods god modstand i ikke mindst 7 Leandro Boko og 4 Fighter K J, så er Galliano Peak en af de første heste man sætter på sin V5 bon. Hvis den får spidsen i dette løb, så bliver den svær at slå for de øvrige heste. Er både hurtig fra start og stærk som type. Dens problem har været, at travet ikke altid har fungeret perfekt. Den skal selvfølgelig ses an første gang i nyt regi, og den kan ikke stå alene på bonen.

Vildt spændende V5 finale med 3-års Grand Circle Championat (V5-5/6 løb)

Jeg ser fire topchancer i dette løb, og fire outsidere man kan tilføje sin bon, hvis man går efter store penge. Og har plads til dette i ens budget. Jeg vælger nu, at stole på de fire klart bedste vinderchancer i løbet, og så håbe det er nok til en god V5 gevinst. Der er vel ikke den store tvivl om, at 1 Jefferson leverede den klart bedste prøve og den vandt også på den klart hurtigste tid. Trods den måtte åbne hastigt fra start og fra tryk af Jubii Vang de sidste 500 meter, så var sejren aldrig i fare. Den har kun imponeret mig i dens løb, men som spiller kan jeg ikke lide den fik så hård en prøve. Det gælder altid om, at komme så let til finalen som muligt. De brugte kræfter kan mangle i finalen.  2 Just Hans fik et perfekt rygløb i sin prøve, og da den kom ind på opløbet sprang den væk til en stensikker sejr foran In My Way Damgård. Med Bent Svendsen er man aldrig sikker på, hvad han gør taktisk fra start. Men prøven viste klart at den er bedst fra ryg. 6 Icebreaker mødte i sin prøve sin hidtil bedste modstand. Nok derfor udfordrede Jeppe Juel ikke Bo Westergaard i spidskampen, som sad bag Ikon Vang. Den fik et ude mærket løb i ryg på den førende Ikon Vang. Fik hullet midt på opløbet, men det var der for sent til at være med i kampen om sejren. 3 In My Way Damgaard synes jeg gik et topløb i sin prøve. Den endte udvendigt på den førende Justlikejessiejames, og på den baggrund holdt den farten stærkt i opløbet bag Just Hans. Den mangler selvfølgelig lidt løbsrutine i forhold de ovennævnte heste. Men får den et rygløb frem i opløbet kan den godt være med i kampen om sejren. 4 Ikon Vang gav sig måske for let i spidsen i sin prøve til at man for alvor kan tro på sejr her. 10 Jubii Vang trykkede på Jefferson i sin prøve de sidste 500 meter, og viste klar fremgang i den start. 9 Iceman har været meldt op i flere af sine starter op til prøven. Det havde jeg ikke rigtigt set nogen værdi i. Men den vandt sin prøve ganske let efter en meget stærk afslutning de sidste 500 meter. Dog forstår jeg ikke helt sporvalget med nummer ni. Men det har Dennis Kristensen helt sikkert en god grund til. Men det viser måske også, at man kører mere for en af de bedste præmier fremfor sejren. Men en anden/tredjeplads i dette her løb kan også betale havren længe. 11 Joy Me er havnet lidt skidt med sporet i anden række bag bilen. Gik faktisk okay i sin prøve som tredje bag Jefferson og Jubii Vang. Løb den første omgang udvendigt på Jefferson før den fik en fin ryg den sidste omgang. Før de fire sidstnævnte heste kommer ind i legen, så skal favoritterne køre hårdt på hinanden i starten af løbet. Men det er selvfølgelig også set før, og så meget rutine har disse heste ikke. Så der kan godt komme en outsider ind i legen til sidst. Men jeg satser på de fire første heste er nok til at kunne hæve den store gevinst.

Travtips Logo

V75 Halmstad

Der venter en stor V75-uge med to spil på Halmstad.
Torsdag er der Sprintermesteren og lørdag den normale V75-omgang – denne gang med jackpot.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere