V65 Ålborg – 20/6-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Ålborg

Spilstop kl.16:45

Spil med os i jagten på V65 – Kun 30 andele til salg á 75 kr. – Køb nu

V65

Tirsdagens V65 Forslag

Til Ålborg - 20/6-2023

Tirsdagens V65 Forslag

V65-1: 1,5,8

V65-2: 3,4,5

V65-3: 1,2,7,9,10

V65-4: 4 Just A Lady

V65-5: 1,2,4,9

V65-6: 2 Isabella C N

Det viste forslag koster 180 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens danske V65 omgang køres fra Aalborg. I sidste uges andelssil ramte vi igen de 6-rigige, men ingen af vores mange “skræl-streger” gik hjem, selvom det var tæt på i enkelte afdelinger. Derfor blev det til små præmier.

Vi kører igen i dag et V65 andelsspil – som du kan spille med via link herunder. Det kunne ligne endnu en favorit omgang, og vi vil muligvis gange kuponen op eller spille til kun 6 rigtige. Men det vurderer vi op til spilstop. Der kan jo komme helt nye input op imod spilstop. 

Husk også at spille med på aftenens V64, da der er her Bet25 V64 sommergarantien starter – Læs mere om V64 sommergaranti her.

V65 Analyse

V65-1 – Førstehesten bliver i mine øjne 1 Justlikejessejames, der virkelig er kommet godt ud efter vinterpausen med tre sejre på stribe. Dette kan blive en rigtig god hest på sigt, og det er det jo allerede. Senest vandt den nemt, med sparede kræfter på en 12-tid over den korte distance, og en tilsvarende indsats i dag rækker meget langt. Bo Westergaard’s 5 In My Way Damgård, skal også tælles tidligt, møder nu lidt hårdere modstand, men virker også som endnu en god Westergaard hest med potentiale. 8 Just Hans fik et elendigt spor, nu hvor de værste konkurrenter har fået meget bedre spor, og de skal derfor have held med positionerne for at række til sejr. Men kapaciteten til at vinde, den er der.

Ranking: A:B:5,8,3  C:6,4,7,9,2

V65-2 – 3 Jamaica Gardenia førte senest, men måtte overgive pladsen til Bo Westergaard med Just A Lady efter en konstant udvendigt pres. Jamaica Gardenia prøvede dog, at angribe i sidste sving, men nåede kun tredjepladsen. Med mulighed for at tage føringen igen, kunne det være vejen til sæsonens anden triumf. Førstehest. I samme løb så vi 5 Ivory, der blev kørt indvendigt, og den spurtede flot. Kan den få et fint rygløb i slagsporet, så kan den spurte forbi mange igen. Samme recept har Birger Jørgensen nok i sigte med 4 Joyce Aveve, der netop fik et fint løb i rygge, og spurtede forbi alle ved den seneste sejr i Skive. Hesten er okay fra start, og burde måske kunne finde ryggen på favoritten (Jamaica Gardenia). På Aalborgs lange opløb burde der blive en chance for disse at udfordre favoritten.

Ranking: A:B:5,4,2,1  C:8,9,6

V65-3 – I et fejlfrit løb, da sætter vi 7 Joy Me som førstehest, i en ellers åben afdeling. I seneste løb kom den stærkt tilbage efter en indledende galop, og har ellers virket stærk i alle de løb den har gået. I det samme løb som Joy Me senest, da leverede 1 J J en solid præstation. Hesten fulgte tæt efter Joy Me ved målstregen efter en stærk slutspurt. Det bedre spor kan måske gøre den afgørende forskel i dag. 2 Jefferson har også vist god kapacitet, og kommer til denne start efter at have været i hård Svensk konkurrence i de seneste to løb på Jägersro. Burde stå sig godt i denne konkurrence. Glem heller ikke de to Westergaard heste fra bagsporet.

Ranking: A:B:2,1,10,9  C:4,5,3,8,6

V65-4 – Her kommer Bo Westergaard’s 4 Just A Lady ud i passende omgivelser, og fra et godt spor, tror vi han vil køre denne offensivt og til spidsen tidligt, og derfra styre løbet. Den har ved sine sejre vist flot kapacitet, og vi har endnu ikke set bunden af denne traver endnu. Burde have en god gang respekt med sig. Stærkt Blank Bud.

Ranking: A:B:6,2,9,3  C:7,1,5,8

V65-5 – Her kommer selveste Extremes lillebror ud, nemlig 1 Icebreaker. Hesten kom ud i sin sæsondebut senest og fra et svært spor klarede den opgaven til perfektion og sejr. Her blev sporet meget bedre, og kan den holde spidsen, så er meget vundet. Men vil også kunne vinde fra andre positioner, om det skulle kræves. Værst imod er vel 9 Jacques, denne velstammede hingst vandt bl.a. Jydsk 2-årings Grand Prix Consolation sidste år, og har bestemt videre udviklingspotentiale. Kan Steen Juul komme fint igennem fra bagsporet, da er denne ikke ueffen, og kan give favoritten en kamp. Tredjehesten bliver 2 Ikon Vang, der altid leverer topløb, dog uden at vinde så meget. men med lidt mere tur denne gang, da kan den overraske. 4 Iceman er håbløs usikker, men kan fejlfrit godt være med her, og tager den med som sidste streg på systemet.

Ranking: A:1,9  B:2,4  C:5,7,10,8,3

V65-6 – I den afsluttende afdeling på V65 spillet finder vi endnu et blank bud. Her kommer den Bo Westergaard trænede 2 Isabella C N ud i lempelige omgivelser. I sulkyen sidder Nicklas Corfitsen, som ved seneste sejr. Hesten har her tilmed fået et perfekt spor, og derfra burde den køres offensivt til spidsen hvorfra dette løb burde være ovre. Spids og slut.

Ranking: A:B:7,8,9,3,4,6  C:5,1

V86

V86 Solvalla

Solvalla ligger travbane til onsdagens V86 omgang. Husk at spil med på vores V86 andelsspil. Kun 75 kr. pr. andel.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere