V65 Charlottenlund – 13/6-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Lunden. Spilstop kl.16:45.

Med “Mesterskab for Danmark” hvor Emoji bliver favorit.

Spil med os i jagten på V65 gevinster via link herunder. Kun 30 andele i alt.

V65

Tirsdagens V65 Forslag

Til Lunden 13/6-2023

Tirsdagens Lille V65 Forslag

V65-1: 4,7

V65-2: 7 Isotop d’Am

V65-3: 2,4

V65-4: 1,2,5

V65-5: 2 Emoji

V65-6: 1,5,6

Det viste forslag koster 36 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Det er en fin V65 omgang fra Lunden denne tirsdag, bl.a. med “Mesterskab for Danmark”, i V65-5, hvor favoritten bliver Emoji. Sidste år blev den dog kun to’er bag ved Festival Of Speed. Kan denne endnu engang drille favoritten?

På vores andelsspil, vil vi prøve at spille et reduceret system med A og B-heste, da vi finder flere favoritter vel meget spillet, og vi vil prøve at fælde nogle af dem.

Vi har kun 30 andele til salg, så skynd dig at købe din allerede nu.

Odds-betting.dk er forresten ugens SpilKlub på Bet25. Læs mere her.

V65 Analyse

V65-1 2000m volt – 4 Eberhard Truppo gør sin første start for Flemming Jensen her, og det bliver spændende at se hvad træningen i Flemming’s regi har gjort for hesten. Hesten er efter Varenne, så stamtavlen fejler bestemt ikke noget. Jeg tror den vil kunne gå en lav 16-tid, og så er dette højst sandsynligt vinderen. Men jeg tror dog at den får en god kamp fra specielt 7 Ready For Carpi, der nu kommer ud after en længere pause. Kommer den bare nogenlunde til fra sit 20m. tillæg, så vil denne være med og kæmpe om sejren, da denne allerede har vist høj kapacitet, og er tilmed gavnet af det lille felt.

Ranking: A:4,7  B:6,5,1  C:3,8,2

V65-2 2000m auto – 7 Isotope d’Am bliver ret favorit her, hesten er dog pt. spillet til over 60%, hvilket jeg synes er vel meget, og det er bestemt en jeg vil prøve at fælde på de større systemer. Værst imod er i første omgang 6 Sunshine Avenue, der senest kom til spids og vandt på en fin måde. Er dog lidt op og ned i præstationerne, men kan på en god dag drille favoritten.

Ranking: A:B:6,1,5,8  C:4,2,9,3,10

V65-3 2950m volt – To heste stikker lidt ud her, den første er 2 Haut Doctor, der trives på distancen og kusk Birger Jørgensen kender hesten vil nok tidligt køre sig fremad for at overtage spidsen fra staldkammeraten 1 Muscle Crown. Værst imod er 4 Glad Nock, der kommer med fuld form, og vil helt sikkert give favoritten en kamp.

Ranking: A:2,4  B:1,8  C:7,6,3,5

V65-4 2000m auto – 2 Hope Daugbjerg fik sin sæsondebut overstået senest, og gik da i mål på en flot tid. Jeg tror bestemt dette løb har gjort den godt og rykket formen yderligere frem. en lignende præstation i dag rækker langt. 1 Highway Vincent kommer med fin form og skal tælles tidligt, er dog pt. spillet til over dobbelt så meget som min førstehest, hvilket er for meget.

Ranking: A:B:1,5,12,9,3,10,8  C:7,6,4,11

V65-5 2000m auto – Så kommer vi til dagens hovedatraktion “Mesterskab for Danmark”, hvor 2 Emoji bliver klar favorit. Det kan måske også kaldes stald mesterskabet, for Flemming Jensen har tre heste til start mod Steen Juul’s fire, og så har Morten Juul en enkelt. Værst imod favoritten bliver vel stadlkammeraten 4 E Type Cash, samt 3 Festival Of Speed med Steen Juul i sulkyen. Festival Of Speed vandt dette løb sidste år, foran netop Emoji. Men en som 5 Tycoon Conway Hall kan måske også overraske, hvis den kommer til spidsen her.

V65-6 2000m auto – Vi sætter knebent 5 Kamaraad Hollandia først, da dette er den mulige spidshest. Vi har dog stor respekt for 6 Hans Reerstrup, der senest gik stærkt udvendigt på Kamaraad Hollandia. 1 Louis Mon Ami er også en stærk hest, der har gjort det godt i Tyskland.

Ranking: A:5,6,1  B:12,7,8,3,10  C:8,9,2,11

V86

V86 Tingsryd

I sidste uge havde vi igen alle 8 rigtige på V86, og vi prøver endnu engang til denne onsdag på Tingsryd.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere