V65 Solvalla – 26/5-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Solvalla. Spilstop kl.12:45.

Eliteloppet fredag med V65 Lunch og toptrav. Dette er starten på weekendens folkefest!

Spil med os i jagten på V65 gevinster via link herunder. Kun 30 andele i alt.

Fredag elitloppet 2023

Fredagens V65 Forslag

Til Solvalla 26/5-2023

Fredagens V65 Lunch Forslag

V65-1: 2,9

V65-2: 2,3,5

V65-3: 3 Celiaz

V65-4: 5,6,7,8,11,12

V65-5: 1,2,4

V65-6: 1,2,4,6,7,8,9,10,12,13

Det viste forslag koster 1.008 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Nordens og et af verden bedste travløbs weekender starter allerede denne fredag. Eliteloppet’s weekenden indledes med Lunch løb af ekstra høj klasse. Der er mange spændende løb på programmet, heriblandt ASVT Trottex Auktionsløb for tre-årige heste.

Kan Sweet Lins (V65-5) med Björn Goop gentage succesen med spids og slut på en 10-tid, som de gjorde tilbage i april.

V65 Analyse

V65-1 2140m auto – Her står det fremst mellem to vinderheste. Det drejer sig om 2 Kind of Steel, der er har 9 sejre i sine 17 starter. Hesten er lidt over middel fra start, og i mit badekars scenarie, da overtager de spidsen tidligt, og vil føre feltet an. Fra spids, vil det såklart være hesten at slå. Men fra bagsporet, da finder vi feltets snakhest i 9 Isco Am fra stald Nurmus. Denne fine femåring er ubesejret i sine hidtil 5 starter i livet, og jeg tænker at Björn Goop nok tidligt vil prøve at køre fremad, og ender nok i dødens her. Hesten kommer dog ud efter vintertræning og deraf længere pause, men Nurmos heste plejer dog at være klar til løb direkte efter pause. 

Ranking: A:9,2  B:6,3,1,7,10,12  C:11,4,5

V65-2 2140m auto – Her kommer fine treårige hingster og vallakker ud i dette Trottex Auktionsløb. Spidskørslen står nok fremst mellem 3 Västerbo Exciting og 5 King Of Twilight, som begge er relativt kvikke i forhold til konkurrenterne. Førstnævnte gik i spids og gik hele vejen ind i mål, og så ubrugt ud på en ren 15-tid. Men 5 King Of Everything, senest kæmpede bravt hele vejen ind til en andenplads. De har begge vist fin form og indstilling. Derefter skal 2 G.R.Torso også rankes tidligt, da den sidder perfekt i andetsporet direkte, her er det dog debut i autostart. 

Ranking: A:5,3  B:C:1,8,9,10,7,4,6

V65-3 2140m auto – 3 Celiaz blev bakket ned i køen senest, efter at have gået de første 400 meter i tredjespor. Gik så ud i tredjespor igen ind i opløbssvinget, hvorefter den sluttede bedst af alle, og så endda ud til at kunne have gjort meget mere, hvis bare der ikke havde været så langt frem. Nu blev sporte meget bedre i dag, og de plukker tilmed skoene. jeg tror på en  topchance her.

Ranking: A:B:4,5,6,7,9,2  C:1,12,10,8,11

V65-4 2140 auto – Her kommer der et hoppeløb, som er en spårtrappa (amerikanerløb). 6 In Face Smart så rigtig lækker ud sidst, og vandt efter at være kommet flot igennem fra bagspor og gik sidenhen frem i spidsen og kørte løbet hjem. Hesten er kvik fra start, så burde sidde godt på det her også. 5 You To Updated fik en lille galop i stratmomentet senest, og faldt tilbage, men fik hurtig styr på travet. Gik hurtigst af alle over opløbet til en fjerdeplads. Kan de bare komme bedre til det i dag, så skal ekvipagen regnes tidligt. Bo Westergaard trænede 11 Mook kommer fra en frisk sejr i Skive, og kommer Malte Handfast og Mook bare nogenlunde igennem fra start fra bagsporet, så skal ekvipagen regnes tidligt. 8 Hot Lane tog også en fin sejr senest, men fra spor længst ud på vingen kan de blive nødt til at skulle bakkes ned i køen, og derfra skal man have en del tur for at gentage succesen, skal dog med ved gardering.

Ranking: A:5,6  B:11,8,7,12  C:4,3,10,2,9,1

V65-5 1640m auto – 1 Sweet Lins får førstevalget her, baseret på, at vi tror de holder spidsen, hvorfra hesten trives. Denne syvåring virker til at have taget et par ekstra skridt i sin udvikling efter at hesten er kommet ind på træning hos Goop. Hesten kommer til denne start efter at have startet fra bagspor de seneste par løb, men nu atter på 1640m og fremspor, da kan den måske gentage succesen fra 17. april på Färjestad, hvor den gik ny rekord på en flot tid på 10.1a. over distancen. 4 Thai Swagger er dog også en starthurtig hest, men denne går fin fra både spids eller ryg, og spørgsmålet er hvad Andreas Løvdahl vælger her. Vi garderer de to spidsbud med 2 Immigrant Am, der er knap så hurtig fra start men jo sidder i andetsporet direkte her. Bliver der tempo på løbet, vil den måske kunne spurte forbi til sidst.

Ranking: A:1,2  B:4,3,11,9,12,6,10  C:5,7

V65-6 3140m volt (Lilla Harpers) – Det mest åbne løb er vil det lille Harpers her i afslutningen af V65. Mange heste kommer med meget variable indsatser. De heste med bdst dokumenteret form er dem fra 40m. tillæg, og det er derfor også nogle af dem vi ranker først, men vi gardere dog bredt. 13 Prometheus har gjort mange fine indsatser, og er generelt en meget stabil hest, nu fjerner de skoene, og sammen med at de har et fint springspor her, så tror vi på en stærk indsats ingen. 10 Olimp kommer med to sejre i træk, og må siges at formen er på top, kan de komme fint til det og få de rigtige rygløb så kan den endnu engang fælde mange over opløbet. 12 Melllby Indigo elsker de længere løb og skal også regnes.

Ranking: A:13,10  B:12,9,8,1,2,4,7,6  C:11,14,15,5

Solvalla Elitloppet

Elitloppet 2023

Spil med på de to gange V75 og fredagens V65, der aller foregår på Solvalla. Du kan købe en andel til hver dag via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere