V65 Charlottenlund – 23/6-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Lunden

Spilstop kl.16:45

Du kan spille med i vores eksperters andelsspil via link herunder. Til Lunden, da kører både Travtips.dk og Møllergård’s Lounge et V65 spil.

V65

Tirsdagens V65 Forslag

Til Lunden 23/6-2023 - Analyse af Steffen Møllergård

Dagens V65 Forslag

V65-1: 1,2,7

V65-2: 2,3,5,6,8

V65-3: 1,3,5,6

V65-4: 1,8,10

V65-5: 2,4,5,8,9

V65-6: 7 Holger Danske

Det viste forslag koster 900  kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Tirsdagens V65 omgang køres fra Lunden, og selve analysen og forslaget her er lavet af Steffen Møllergård og redaktion af Steen M. Nielsen, Travtips.dk

V65 Andelsspil

Steffen Møllergård kører et V65 andelsspil til Lunden, via “Møllergårds V5 Lounge” SpilKlub25. Og han fortæller: “Ved mit andelsspil hælder jeg mest til at spille det som V6, da der er mange favoritter denne løbsdag. Der er derfor en reel risiko for, at der ikke udbetales penge til 5 rigtige. Holger Danske blev valgt som den blanke på dagen. Andre muligheder er der i Just A Lady, Gunpowder og til dels Hurricane Photo.”

Travtips.dk kører også et V65 spil til Lunden, og dette vil blive lavet af Redaktøren her på Travtips.dk – Steen M. Nielsen – Jeg har på de seneste to Danske V65 tirsdage ramt dem alle, bl.a. med en god gevinst fra Skive, der gav 1.065 kr. pr. andel (købt for 75 kr.), og som var spillet ind via andelsspil klubben odds-betting.dk. Til dagens omgang, da findes der flere gode bud på blanke, og vi kan risikere en favorit omgang, men vi ved jo, at der bare skal en gedigen overraskelse til før at præmierne kan gå i vejret. Men skal jeg vælge det bedste blankbud, så er det vel 5 Just A Lady (V65-2), der senest vandt let på en flot tid (med 20m tillæg), hesten står perfekt på startvolten med de værste konkurrenter udvendigt om sig. Det er bestemt en rigtig fin treåring Bo Westergaard har her, og jeg har på fornemmelsen at der er meget mere i denne fine racer.

V65 Analysen - Af Steffen Møllergård

V65-1: V65 spillet åbner med løb over 2500, hvor man kan stille spørgsmål til alle heste i løbet, så det kan være mere åbent end det ser ud på papiret. Tre heste skiller sig dog markant ud i forhold til resten, og dem går jeg med i V65 spillet. Vindertippet gives til 7 Alvin C G trods den skal give 40 meters tillæg til spidsvolten med to medfavoritter. Den viser lidt uens præstationer, og er derfor ikke noget sikkert kort. Vandt for tre starter siden en fin sejr efter en stærk afslutning i opløbet. Gangen efter hoppede den en mulig sejr væk de sidste 100 meter i sprinterløb som Damien Shadow overraskende vandt. Sidste start i Skive var en ligafinale, hvor den sad i indvendig position nede i feltet. Kom fri ind på opløbet og afsluttede fint til en fjerdeplads bag heste som Eddie The Eagle og Honor. Kan den i et lille felt sidde i den rigtige rygposition, så runder den mange de sidste 500 meter. 2 Herbie gik imponerende stort i december/januar måned med 3 sejre. Og man kunne fornemme, at det var en hest som kunne blive en ”dark horse” til dette års årgangsløb. Men de sidste fire starter har der været lidt udtur. For tre starter siden burde den have vundet løbet, men kusken så for sent at Rene Kjær havde fået Twin Peak op i fantomfart de sidste 100 meter. Starten efter på Lunden mistede den lidt fokus rundt sidste sving, da den skulle sætte Hans Reerstrup under pres og galopperede kort efter. Sidste start i Århus endte den udvendigt på den førende Holger Danske. Kræfterne ebbede forståeligt nok ud de sidste 100 meter, men gik et okay løb. Virker til at være bedst i Århus, men kan måske blive hjulpet af, hvis den rammer fronten fra start, så skal den være en topchance for Birger Jørgensen, da den har både fart og styrke. 1 Hamish har gået det ene gode løb efter det andet for Steen Juul den sidste periode. Nu er Christian Clausen kusk på dagen. Han har her fået en spændende køretur med en hest, som er både stærk og speedy. Som type skal den dog nok holdes til ilden hele tiden før den yder det der kræves. Men den har udviklet sig flot siden skiftet til Team Juul. Spændende bliver det, hvem af de to spidskuske der ønsker spidsen mest fra start. Sikkert kryds på kuponen med tre sejre i træk. Outsidere er der flere af, ikke mindst 4 Finegartner men den virker ikke til at ville løbe først over målstregen. Har dog fordel af distancen. 5 Ecco Elholm går ikke sine bedste løb på Lunden. og fælles for dem begge er, at de kan være gode triochancer i løbet, men man kan for alvor ikke tro på dem som vinderchancer. 3 Firefoot hænger mest med i sine løb for tiden, men er en bedre hest end de viste resultater. 6 French Quick er sikker på distancen, men løber jo mest i Lundens amatørløb. Søger den bedst mulige præmie. Jeg forstår de spillere, som vælger at lukke denne afdeling i håb om et favoritfald. Men selvom der kan sættes spørgsmålstegn ved de tre favoritter, så virker de en klasse over deres modstandere. Så jeg nøjes med de tre heste, men mindre der på dagen kommer afgørende nyt fra de aktive i dette løb.

V65-2: Dette løb får en klar favorit i 5 Just A Lady med Bo Westergaard i sulkyen. Den vandt sin debut kort men sikkert foran J C på en flot 17,9 tid på en noget dårlig bane. Det skete trods en udvendig rejse på spidshesten J C en stor del af løbet. Starten efter på Fyn vandt den trods tillæg på en 16,7 tid i snorene foran Jazz Laser. Som søster til Eros Zola og High Class Photo så har den også afstamningen, som må gøre den meget spændende i sæsonens 3-års løb for hopperne. 8 Joyce Aveve vandt sin sidste start i Skive på en toptid 16,7. En tid der i høj grad blev skabt af spidshesten Ida Toft som dampede derud af i højt tempo. Fik lidt trafikproblemer med 500 meter til mål, da Ida Toft blev træt. Men fik bakket sig fri, og udbyttede kort efter det åbne spor til at kunne sejre foran Innocence og en galopperende Iconic Sotto. Skidt startspor, men den er perfekt inde i dette 3-års hoppeløb på sin præmiesum. 6 Imola var en fin anden bag Hamish i sin sidste start efter et defensivt kørt løb. Leverede en god afslutning, da den kom fri i opløbet, og var ikke langt efter Hamish i mål. Staldens anden deltager i løbet 3 J’accuse vandt sidst en lidt overraskende sejr på Falster. Kunne overtage spidsen efter 700-800 meter af løbet. Viste fin moral, da den fik hårdt pres af Helst B P Hegn i slutfasen. Men den forsvandt bare væk til en stensikker sejr. Er den yderligere forbedret i dette løb, så er den ikke helt væk. 2 Ironheart var anden i sin sidste start på Lunden efter et løb i spids. Den var knebent slået af Hometown, som gik udvendigt på Ironheart. Har startet to gange, og begge gange løbet rigtigt gode tider. Derfor skal den også med på kuponen, når jeg nu vælger at gardere Just A Lady.

V65-3: Her finder jeg plads til fire heste på min V65 kupon. Vindertippet gives klart til 1 Gunpowder som imponererede vildt i sin første start regi Gordon Dahl. Den var der ude i et stærkt besat løb i Ålborg. Svarede let sit inderspor op, og førte resten af løbet i toptempo. Og måden den løb fra feltet de sidste 150 meter var flot. I sin sidste start i Skive, som var en ligafinale for Steen Juul var den ikke som bedst. Løb lidt uinspireret fra start og endte udvendigt på Golden Rain. Kræfterne ebbede ud de sidste 150 meter, og kusken lod den gå i mål uden at forlange noget af den. Hvad der var galt denne dag ved jeg ikke, men det har nok ikke været noget alvorligt, siden den er meldt til start i dette løb allerede. Dens sidste start er derfor også grunden til at jeg vælger en gardering i dette løb med yderligere tre heste. Stald Bo W har kæmpe succes for tiden med den ene sejr efter den anden. 6 Gucci Line har vist absolut topform i sine sidste to starter. Forrige start på Åby vandt den let efter den kunne overtage spidsen med en omgang til mål. Sidste start på Mantorp løb den en 13 tid for Magnus M. Nielsen. Angreb i tredje spor på den sidste langside, og fik en lang sejlads derude. Tabte lidt fart rundt sidste sving, men da de løb ind på opløbet viste den flot fart igen. Samme præstation igen så skal Gunpowder være helt på toppen for at kunne slå den. Med den form 3 Cash Heavy er i for tiden, så spiller jeg ingen bon uden den. Ved selvsyn så jeg dens start på Fyn tre starter siden. Sad nede i feltet undervejs. Lettede anker med 800 meter til mål, og i bedste ”Patch Wibb” stil rundede den feltet til en flot sejr. Starten efter på Lunden kunne den vinde en let sejr efter den havde overtaget spidsen efter 600 meters kørsel. Sidste start var et V75 løb på Jägersro, hvor den var flot anden i mål efter Pure Attack og Flemming Jensen efter et løb i ryg på denne.  Der er som om, at 5 Ferrari Gardenia hele tiden bliver undervurderet en smule af spillerne. Den har i en længere periode vist en rigtig god form og løbet flotte tider. Sidste start i Skive sad den som bagerste hest i feltet. Angreb i tredje spor rundt sidste sving, og tog ret enkelt favoritten Gibson SH ned i opløbet. Eneste negative resultat i år var i dens forrige start, hvor den fik et lidt uheldigt løb, hvor den først blev sat af i tredje spor fra start og endte senere udvendigt på Gladiator, hvor den blev afløst i den position ud på den sidste omgang. Meldte helt udsolgt med 500 meter til mål. Ferrari Gardenia er i dette løb måske heller ikke det mest oplagte V65 kryds, da den møder sin hidtil hårdeste modstand. Men får Casper M. Nielsen kørt et optimalt løb, hvor konkurrenterne skaber løbet, så kan den runde mange de sidste 500 meter. 2 Inca Mearas har jeg længe fulgt tæt. Virker ret afhængig af spidsen, hvor den vokser en klasse. Modstanden i dette løb er for hård til, at jeg tror på den som andet en mindre pladschance.

V65-4: I sit nye regi har 8 Feluca Shadow virkeligt imponeret sammen med Michael Lønborg med tre sejre i træk. Sidste start på Fyn fik han dog undervejs kørt lidt for langsomt undervejs. Derfor blev det et speedopgør imellem den og Bushwhack P T. Havde Martin Hansen troet mere på Bushwhack P T i opløbet, så havde Feluca Shadow nok tabt dette løb. Men selvom modstanden bliver bedre og bedre, så skal den klart have vindertippet i dette løb. 10 Ikon Vang gik en fin sæsondebut på Fyn i sin sidste start. Fra startspor 12 endte den udvendigt på Moni Talks. Kræfterne slap op i opløbet, men den holdt farten fint til en tredjeplads. Er helt sikkert gået frem med det løb i kroppen, så den skal regnes som et hedt vinderbud i dette løb. Sidste kryds på min V65 bon bliver 1 Indeed. Den vandt let sin debut trods et udvendigt løb. Forrige start skulle den give 20 meters tillæg til Parameter, men alligevel kunne den presse denne i slutfasen uden den var tæt på vinderen i mål. I sin sidste start på Halmstad fik den et fint løb i andet par udvendigt. Angreb med 500-600 meter til mål, og viste endnu engang en flot præstation. Der er flere outsidere i dette løb. 3 Hyacint havde jeg nok forventet mere af de sidste fire starter end det den har leveret. Jeg ser derfor bort fra den som vinder, og ser den mest som en triochance. Den galopperede kort efter starten sidst i Ålborg. Forrige start hang den mest bag Hill Shadow. 9 Great Gardenia var god i Århus sidst som anden bag Juan. Den endte udvendigt på Heart Of Magic. Holdt farten stærkt i opløbet, men kunne klart godkendt ikke holde Juan bag sig. Mangler indtil videre at kunne gå to gode løb i træk, og fra anden række tror jeg ikke på den som vinderchance. 7 Midas Di Quattro skal have det serveret før den løber med helt frem om triopladserne. Sejren har den stadigvæk tilgode. Og jeg tror ikke på det sker i dag. 5 Hamilton kommer i nyt regi med Christian Nissen og gør her sin sæsondebut. Lidt mærkeligt at den er trænerskiftet til Flemming Larsen, da Rene Jonassen fik den forbedret i sine tre starter i hans regi. Derfor skal man se den an på dagen for at høre mere om den aktuelle form. 6 Hot Money har slet ikke levet op til det man kunne have håbet på i år. Men i sin forrige start var den fin tredje efter et indvendigt løb undervejs. Sidste start på Jægersro fik den et løb i andet/tredje par udvendigt. Kunne slet ikke være med i slutfasen, og var et stykke efter de forreste heste i løbet. Trods det at to af mine tre heste på har bonen har dårlige startspor, så er jeg ret tryg med, at nøjes med de heste på kuponen.

V6-5: Dagens femte løb er et amatørløb med flere stærke heste i løbet. Vindertippet gives klart til 4 Hurricane Photo som var imponerende i sin sæsondebut på Jägersro med en 15 tid i snorene. Fra sit tillæg fik den en god start, og vandt mange længder ved at søge frem indvendigt. Fik efterhånden møvet sig frem i andet par indvendigt. Hullet kom på bestilling ind på opløbet, og den kunne let speede frem til sejr. Mon Bjarke Haagensen kører offensivt frem til spids? Derfra bliver den svær at slå for resten af feltet. Jeg tilføjer dog fire heste til min kupon. 5 Livi Noble løb en 13 tid sidste start på Falster, og har vist topform i lang tid for Victor Ecce. Fik et fint løb i ryg på Early Hydrup, men hullet kom aldrig i opløbet, og den måtte nøjes med en tæt andenplads. Er i absolut topform for tiden, så selvom dagens kusk Peter Søndergaard ikke vinder mange løb, så trænger den sig klart på kuponen. 8 Lotus Centaur startede så flot i Danmark med 2 lette sejrssejre. Derefter er den røget ud af stilen med galopper på mærkelige tidspunkter. Jeg er ikke stået af den endnu. Ikke mindst når dagens kusk Bøje Laursen sidder i sulkyen. Er den fejlfri så er den med på målfoto trods det dårlige startspor. 9 Empoli tog fusen på mig i dens sidste start. Eller var det måske mere kusken, som jeg ikke synes tidligere havde forvaltet chancerne på den bedste måde ved dens forrige starter. Men i løbet var han måske den der kørte det bedste løb af alle kuske, da flere heste og kuske var under vanlig standard. Empoli har topform, og det ligner den kan få et nyt godt rygløb, så selvom jeg stadigvæk er lidt lunken ved kusken, så bliver den tilføjet kuponen 2 Highfive E M er den stabile triohest, men den er ikke meget for at stikke snuden først frem på målstregen. Sidste start var den ude i et stærkt besat 4-års løb i Århus (det Holger Danske vandt). Hang bare med til en mindre præmie indvendigt. Men i den konkurrence er det også svært, at forlange mere end dette. Da den i tidligere starter for kort tid siden også har mødt heste som Heimaey og Graud Larose, så går den markant ned i konkurrence i dette løb. Så derfor, sammen med Iver Jessen i sulkyen, synes jeg det giver god mening at man tilføjer Highfive E M sin V65 bon. 3 Dream Perfect var god i sin sidste start, hvor den var anden bag Empoli. Ligner kun en lille triochance her i dette løb. 6 Emiren K var lidt skuffende sidste start, men det skyldes med næsten statsgaranti halsproblemer, som den altid bliver i ramt af midt i april måned hvert år. Tror ikke på den som vinder, men i tilfælde af spids undervejs, så kan den måske godt tage en trioplads. Men den viser ikke altid den store moral i opløbet.

V65-6: Trods et startspor langt ude på vingen til 7 Holger Danske, så bliver den med statsgaranti stor favorit i dette her løb. Der er flere gode modstandere til Holger Danske, men jeg tror ikke for alvor på dem som konkurrenter i kampen om sejren denne tirsdag. Holger Danske har startet fem gange i år med fire sejrer til følge. Eneste hest som indtil videre har slået den er Garrido i sæsondebut, som bestemt ikke er nogen skam at tabe til. I de efterfølgende fire starter har den regulært slået heste som Moni Talks og Hold The Dream, og ikke mindst i dens sidste start i Århus, var den ude i et ret stærkt besat 4-års løb, hvor den  ret enkelt kunne sejre efter et løb i spids. Her ligner det, at Michael Lønborg tager en start på sikkerhed, og så snart feltet har sat sig, så går den frem og overtager spidsen. Ikke mindst fordi respekten fra resten af feltet må være enorm. Selvfølgelig taber den på et tidspunkt i denne her sæson. Men så skal den nok møde endnu bedre modstand end denne tirsdag. De spillere som søger en overraskelse i dette løb skal først kigge på 1 Hill Shadow. Den vandt nemt sin sidste start i Århus efter en løbspause på 3.5 måned. Dog var der kun 5 heste til start i løbet. Men den gik en stærk sidste omgang udvendigt på Hey Jude, så måden den vandt på var det der imponerede mig denne dag, da de færreste 4-års heste kan klare 2300 ”Århus meter” på den måde. 8 Hands Up Cash startede sidste tirsdag på Fyn. Der var jeg ret imponeret over den. Galopperede stort fra start, og kom frem til feltet ud på den sidste omgang, som var gået i toptempo med 14 fart. Alligevel havde den kræfter til et angreb i tredje spor, og afsluttede stærkt i opløbet. Christian Clausen kører nok her en rolig start, og sidder sidste løb ikke for meget i stængerne, så runder den mange den sidste omgang. Med en sejr og andenplads op til dens sidste start havde den vist, at den nu er på rette vej. Den bliver spændende at følge de kommende starter. Hvis Steen Juul havde siddet i sulkyen, da havde jeg troet på sejr, og seedet den et hak højere oppe.  5 Highway Flamingo kommer fra Falster med flotte tider og præstationer. Ikke mindst i sin forrige start, hvor den pressede stenhårdt på Iloveyou Butcher i slutfasen var flot. Nu spændes buen en smule, men alligevel skal den være en god triochance i dette her løb. 2 Herr Faust Jr kommer i sæsondebut, og den skal ses an på dagen. Morten Juul er en af de trænere, som giver en meget præcis vurdering af sine heste chancer på dagen. Så jeg håber man hører mere om den aktuelle form i Bet 25 Live. Har dog i dens sidste mange starter mest hængt med feltet, men kan selvfølgelig have trænet stærkt de sidste 5 mdr.

Skive V65 Gevinst

God gevinst i Skive

Hele 1.065 kr. pr. andel gav vores V65 andelsspil fra Skive d. 9. maj. (som var købt for 75 kr.) Og som måske også gav vores læsere en god gevinst – Se her vores forslag til skive fra d. 9. maj.

V75 Elitloppet

Travtips.dk kører i weekenden et V75 andelsspil til både lørdag og søndag. Vi vil komme med spilforslag her på siden til begge V75 omgange.

Bemærk! At V75 starter allerede kl.15:00 både lørdag og søndag.

Pris pr. andel er 125 kr. Du kan købe via link herunder.

Solvalla Elitloppet

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere