V65 Odense – 16/5-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Odense.

Spilstop kl.16:45

Steffen Møllergård kører et V65 andelsspil til tirsdag, som du kan købe en andel af via linket herunder.

V65

Tirsdagens V65 Forslag

Til Odense - 16/5-2023 - Tips af Steffen Møllergård

Dagens V64 Forslag

V65-1: 1,2,3,4

V65-2: 4,6

V65-3: 2,5

V65-4: 1,3,5,7

V65-5: 1,2,5,6,8,12

V65-6: 3,4,5,9

Det viste forslag koster 1.536  kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Vi fortsætter de danske V65 dage med en omgang fra Fyens Væddeløbsbane, hvor Steffen Møllergård leverer analysen.

Steffen leverer normalt vores V4 og V5 tips til Lunden, men han tager en lille afstikker til Fyens Væddeløbsbane denne tirsdag. Så du kan blive klædt godt på, når stregerne skal sættes.

Du kan endvidere finde Baneprogrammet her.

V65 Andelsspil

Sidste uges V65 forslag til Skive sad jo lige i skabet, og som blev spillet ind af Odds-betting.dk’s SpilKlub25, så der er et stort pres på Steffen her for at levere her (sagt med et stort smil).

Steffen Møllergård kører et V65 andelsspil til tirsdag, som du kan købe en andel af via linket herunder. Kun 50 kr. pr. andel.

Det viste V65 forslag kan blive ændret i forhold til det endelige V65 andelsspil, hvis der udgår heste eller der kommer op eller nedmeldinger fra de aktive man som spiller skal tage seriøst. 

V65 Analysen - Odense 16/5-2023

V65-1: V65 spillet indledes med et løb for den lave klasse, men der er høj klasse på dette løb. Vinderen forventer jeg skal findes fra spidsvolten. Vindertippet gives til 4 Ivan Mauger. Den vandt på vilje og styrke i sin debut i Ålborg. Sad undervejs i ryg på storfavoritten Pure Tactic efter en rolig startafgang. Gik udvendigt på denne med 500 meter til mål, og der var ikke den store tvivl om den sejr. Sidste start på Åby galopperede den kort efter starten fra sit springspor. Der blev nok satset en smule for meget i den situation. Sejren den tog på 16.9 var imponerende, og den bliver selvfølgelig på det, den klare favorit i dette løb. Spor 4 i volten er dog ikke det bedste til at køre direkte til spids. Derfor bliver den heller ikke blanket i dette løb. Hårdeste konkurrent kan vise sig, at være 3 Iloveyou Butcher, som er ubesejret efter to lette sejre på Falster. Viste en god vilje og moral i sin sidste start, da den blevet presset stenhårdt de sidste 500 meter af Highway Flamingo. Konkurrencen er nu skærpet en del, men måden den har vundet på viser, at der er masser af udvikling i den endnu. Jürgen Sjunnesson er en meget kompetent afløser for Rene Kjær denne dag. 2 Jazz Laser viste fin fart i sin debut for Anders Pedersen. Kom med en omgang til mål ud i andet par udvendigt. Angreb med 500 meter til mål og på en god afslutning kunne den tage en fin andenplads bag Just A Lady. Sidste kryds på min V65 bon bliver 1 Jerico med Michael Lønborg i sulkyen. Startsporet er perfekt, og den viste klar fremgang og starthurtighed i sin sidste start på Fyn. Tog spids fra start, men slap denne til Justlikejessiejames på den første langside. Holdt farten stærkt i opløbet, og er den yderligere forbedret til denne her start, så er det en spændende outsider i dette her løb. Jeg tænker ikke Michael Lønborg frivilligt slipper spidsen i dette løb. 5 Jaguar kommer i sæsondebut, og skal ses an på dagen. Tillæg til så gode modstandere bliver ikke let. Løb en smule ukoncentreret sidste år som 2-års. Men omvendt kan en god vintertræning også have gjort den godt. 7 Jack Wee har vist okay takter, men jeg bliver meget overrasket, hvis den med amatørkusken Martin Nørlem kan slå de professionelle kuske i dette her løb. Han kører ikke mange løb pr. år, og mon ikke han i første omgang søger en præmie i dette her løb? Martin Andreasen er en af landets bedste amatørkuske. Men hans køretur i dette løb 9 Joey Gardenia er mest hængt med i sine otte starter. Spidskampen i forreste volte kan blive helt afgørende for, hvem der vinder dette løb.

Løbets seedning:4-3-2-1-5-7-9-6-8

V65-2: Anden afdeling af V65 spillet er et sprinterløb for klassen under 950.000. Det er det dog ingen i dette løb, som er i nærheden i at have tjent det i dette løb. På papiret kan det ligne en opgave til den tyske hest 4 Larsson. Den kender de danske spillere godt, da den har startet regelmæssigt i Danmark de sidste mange sæsoner. Her ligner det at Larsson sidder tidligt i spidsen, da den har indvendigt spor for en anden lynstarter i Raket Brodde. Undgår kusken at køre for hidsigt undervejs, så har den stor chance for at holde hele vejen hjem til sejr. I sin forrige start på Fyn tog den spidsen i jævn 12 fart. Den kæmpede godt i opløbet, men på de sidste meter måtte den lade Jane Hall gå forbi til en kneben sejr. En anden startraket er 6 Raket Brodde. Den vandt nemt sin forrige start i Ålborg, da den tog spids og fik lov til at dæmpe tempoet. Så den sejr var aldrig i fare. Sidste start i Skive var en liga finale. Den tog spids trods startspor otte. Slap denne på den første langside til Borups Racing. Det viste sig, at være en fejl, da denne var træt på den sidste langside. Så efter at tabt nogle længder på at bakke sig fri på den sidste langside, skød den fin fart i det åbne spor. Men en fjerdeplads var maksimalt udbytte på dagen. Kører de to heste ikke livet af hinanden de første 500 meter af løbet, så kan man have et godt V65 lås med de to heste i dette løb. Outsidere er der masser af i dette løb. 1 Encore Cloc viste fremgang i sidste start i Skive. Fik et hårdt løb i dødens spor, da Henrik Lønborg lidt overraskende forlod andet par udvendigt efter 500 meter. Set i bakspejlet var det en klar fejl. Den kunne overtage spidsen med 500 meter til mål, men kræfterne slap forståeligt nok op i opløbet. Er den gået yderligere frem i form med det løb i kroppen, så bliver det en farlig outsider her i dette løb. 7 Express A P vinder ikke så tit, men løber næsten hver eneste gang med i trioen. Sporet her helt ude på vingen trækker meget ned i denne her klasse. 3 Charlie Game har ikke fordel af sprint, og har ikke været som bedst de sidste to starter. Vandt en fin sejr for tre starter siden, hvor den kom stærkt i opløbet. 5 Felix ser jeg helt bort fra, da det virker mere som en pladshest, end en som vil løbe først over målstregen. Var okay anden på Lunden sidste start bag Frodo Cash på en god afslutning i opløbet. Men med til historien hører der, at der var kun seks heste i feltet, plus Chap A P og Cash Valley skuffede en del denne dag. Køres næsten altid meget defensivt. Tempoet undervejs bliver helt afgørende for indløbsrækkefølgen i dette løb. Larsson virker mest afhængig af spidsen, hvor Raket Brodde også har vist tidligere, at den også kan gå fra ryg.

Løbets seedning: 4-6-1-7-3-5-2

V65-3: Kaper Foget vandt to løb i sidste uges V65 spil. Her har han fået en rigtig god køretur med 5 Victoria L L. Den vandt for fire starter siden en rigtig fin sejr på Fyn over Huxi L C, hvor den gik en fantomafslutning. Siden har den startet tre gange i Sverige for forskellige kuske, hvor den har taget en sejr og to andenpladser. Har vist sig som en meget komplet hest, som kan gå fra alle positioner. Hvilket dens sidste tre starter har vist med løb i vinderhullet, siddet som bagerste hest i feltet, og dødens spor. Så derfor er jeg ikke så bange for, at den skal give tillæg i dette her løb. Den har en fart som ingen anden hest i feltet. Staldens heste har også absolut topform for tiden, så jeg forstår bestemt de spillere, som vælger at blanke Victoria L L i V65 spillet Jeg vælger dog, at double mit forslag med 2 Ginger Ninja. Den står med to sejre de sidste tre starter. For tre starter siden kunne den udnytte det åbne spor i Skive, og gå forbi I’am All In i opløbet. Starten efter kunne den vinde et løb fra spidsen med mange længder ned til resten af feltet. Sidste start i Århus var den ikke som bedst. Kunne overtage spidsen med en omgang til mål. Så fin ud der fremme i spidsen, men da hestene kom ind på opløbet var kræfterne sluppet op. Om den var syg på dagen eller den ikke rigtigt klarede Århusbanen ved jeg ikke. Men jeg ved den er meget bedre end den start. Er hurtig fra start, og mon ikke Kasper K. Andersen har taktikken klar med et sats på spids hele vejen rundt. 8 Hamilton L C kommer her i sin sæsondebut. Viste flotte takter i fjor. Men faldt lidt ud af kursen, da den var impliceret i et styrt i Skive i august måned. Så det endte med en tidlig sæsonpause i september måned i fjor. Derfor er det store spørgsmål selvfølgelig om, hvor formen er henne. Så den skal ses an på dagen. Dog er det mest sandsynlige, at man går efter et roligt løbsoplæg her, så den er klar til nye opgaver hurtigt efter denne her start. 1 Grande Love er svær, at sætte ind i den danske konkurrence, da den mest har startet i billige tyske løb. Da den startede på Falster i fjor var den ikke helt dus med banen. Startsporet er godt, men de tyske heste har haft problemer med at klare sig imod de danske heste generelt, så den ser jeg bort fra i dette løb. 4 Felix K var kraftigt forbedret i sin sidste start for Birger Jørgensen. Tog spidsen i fin fart. Kunne i opløbet ikke holde Hamish bag sig, men holdt farten fint bag denne på andenpladsen. Spørgsmålet er selvfølgelig om det var en ”enlig svale”. Men jeg synes ikke den har samme klasse som de to favoritter. Så den sidste trioplads ligner maksimalt udnytte på dagen. Får Kasper Foget kørt det helt rigtige rygløb fra tillæg med Victoria L L, så er det hesten i løbet de andre skal slå.

Løbets seedning: 5-2-8-1-4-6-7-3

V65-4: Et løb for klassen under 245.000, men hopper må deltage med højst 325.000 kroner indtjent. Det har hjemmebanes 3 Excellent Torkdahl udnyttet og den skal ikke mindst på den baggrund gives vindertippet. Den er også en af de bedste heste i fynsk træning. Ja der er vel kun Patch Wibb, som er en smule bedre. Den har en utrolig vindermentalitet, og den kan gå fra både spids og ryg. Da Steen Juul ikke er på Fyn denne løbsdag er Jeppe Juel kusk på dagen. Det bør ikke give nogen problemer, da han har kørt den flere gange før. Løbet er nok en opladning til DM for hopper sidst denne måned. Derfor kører Jeppe Juel nok ikke bundgas hele vejen rundt. Men uanset løbsoplægget skal den regnes som topchance i dette her løb. 5 Galant Lund er en stabil hest, som stort set altid leverer det bedste den kan. Sidste start galopperede den ind i første sving ligesom mange andre heste samme sted denne dag, så den start lægger jeg ikke det store i. Ellers har den vundet tre løb siden februar måned, hvor den har siddet i spidsen tidligt i alle de tre starter. Derfor tænker jeg også Birger Jørgensen giver den gas fra starten af. Bliver ikke nem, at slå i den position. 1 Danger Dynamite gik et topløb i sin sidste start. Tog spidsen fra start og dampede derud af med 12 fart den første omgang. Men på trods af dette gik den de sidste 1000 meter i et fint tempo, men måtte forståeligt nok give sig i slutfasen for de to rygkørte heste Freiherr Faust og Charming Kiss. Her kan det ligne et løb i ryg på Galant Lund. Kommer hullet på bestilling, så er den helt sikkert med på målfotoet. 7 Diesel har været god i en længere periode. Sidste start skal man se bort fra, da den galopperede fra start, da en hest kom en smule tæt på den uden at ramme den. Forrige start i marts måned vandt den en overlegen sejr fra spids på Jägersro. Startsporet er ikke optimalt, men jeg tænker alligevel den skal regnes med vinderchance i dette her løb. Ken Ecce vinder løb uge efter uge, og rammer han her en god position med Diesel undervejs i fx andet/tredje par udvendigt, så har den også en god slutspeed til at gå forbi mange i opløbet. 4 Coco Line er ny i Martin Hansens træning. Den vinder ikke så ofte længere, og jeg tænker mest det er en pladschance i dette løb. Kan normalt ikke være med i spidskampen imod Danger Dynamite og Galant Lund. Og mon ikke man vælger et defensivt løb her første gang i nyt regi? Viste ikke den bedste form i sin sidste start, hvor den var ude i DM for travtrænere. Tog spids, og slap denne på første langside til Fighter Vang. Men holdt mest bare farten i opløbet, og var vel 20 meter efter de forreste heste i mål. 8 Casino Royal har tabt lodtrækningen med startspor otte i sin sæsondebut. Skal selvfølgelig ses an på dagen, men mon ikke Rene Feltheim vælger et roligt løb denne tirsdag, når det nu er 2140 meter auto? Den er nemlig klart bedst i spids og på sprint.

Løbets seedning: 3-5-1-7-4-8-6-2

V65-5: Dagens femte løb et meget spillevenligt amatørløb med masser af heste og kuske, som må tro på en god chance inden de stiller til start denne tirsdag. Vindertippet gives forsigtigt til 5 Iura som de danske spillere kender godt fra dens spidssejr på Lunden den 5. marts. Der var den foran Holiday og Bushwhack P T i mål. Kusken Stefan Dahl kender jeg ikke det store til. Men det Iura leverede på Lunden sin sidste start rækker langt i dette selskab. 2 Diva Faust seeder jeg langt bedre end resultatrækken umiddelbart kan forsvare. Leverede dog en fin 14.5 tid for tre starter siden på Lunden 2000 meter auto. Det bør kunne række langt her. Forrige start kiksede den starten efter den havde lavet en omstart i første startforsøg. Sidste start på Lunden sad den perfekt placeret med en omgang til mål i andet par udvendigt. Kort efter løb den på en umotiveret galop. Som løbet efterfølgende blev afviklet, så var det en topplacering der røg der – måske sejren? Kusken kører rigtig godt, mon ikke hun forsøger, at ramme ryggen på Iura. Kommer hullet i opløbet, så har den en rigtig god slutspeed. Startspor 12 til Caviar’s Dream på sprint er selvfølgelig ikke optimalt. Dog har den vist fremgang de sidste to starter. Forrige start i Ålborg førte den længe i et okay tempo, men stoppede en smule op de sidste 150 meter, så den blev fanget på stregen af Fakir de Beauvalet. Sidste start i Skive sad den langt nede i det store felt. Angreb i femte/sjette spor rundt sidste sving, og viste en stærk afslutning, som den også brug for denne tirsdag. Caviar’s Dream møder bedre amatørheste end tidligere. Men Bøje Laursen er også manden for, at få det ekstra ud af sine heste. Har også tjent langt mere end hestene fra de bedste spor. 6 Ferrari Rosso har ikke fordel af sprint, men omvendt vidste den i sin sidste start god form. Der gik den udvendigt på den førende Calito. Pressede sig til spids ind på opløbet, men måtte lade de to rygkørte heste Go Fast Shadow og Gaby Cloc gå forbi sig kort før mål. Kan blive en ubehagelig overfrakke for spidshesten i løbet. Og skal på dens sidste start klart regnes med vinderchance. 1 Baccis er en lidt ”træls” hest for spillerne. Har den en god dag, og er fejlfri så har den selvfølgelig en rimelig vinderchance i dette her løb. Den er godt hjulpet af Søren Demant Andersen i sulkyen. Han har tidligere været inde på, at Baccis ikke rigtigt byder sig til i slutfasen af løbene. Så taktikken bliver nok, at gemme Baccis og køre denne på chancen indvendigt. Så for at løbe med helt frem er den nok afhængig af overpace og at hullet kommer på bestilling de sidste 500 meter. Sidste kryds på min kupon bliver 8 Borups Upptåg som her gør sin sæsondebut. Havde en flot sæson i fjor med otte trioplaceringer i tolv starter. Kusken kører også rigtigt godt, så den bliver spændende af følge i dette løb. Startsporet trækker ned, og har måske gået sine bedste løb hjemme i Århus, hvis man ser bort fra den sprintersejr i Skive på en 13 tid i fjor. Men på klassen er den bestemt en vinderchance.

Løbets seedning: 5-2-12-6-1-8-10-4-7-11-3-9

V65-6: V65 finalen har samlet en del vinderchancer i dette løb. Jeg får plads til fire heste på min kupon. Klar favorit i løbet bliver 4 Huxi L C. Den har startet fem gange med tre sejre og to andenpladser. Den er hurtig fra start, og er en meget sandsynlig spidshest i løbet. I sin forrige start blev den nedspeedet i opløbet af Victoria L L på Fyn efter et løb i spids. Derefter holdt den en løbspause på næsten tre måneder inden den var til start i V65 løb for 14 dage siden i Ålborg. Der tog den igen spids, og fik lov til at dæmpe tempoet undervejs. Derfor havde den heller ikke problemer med at trække fra feltet rundt sidste sving til en stensikker sejr. Et nyt løb i spids, så er det hesten de andre skal slå. Men da der er gode modstandere til den står jeg ikke blank på den. 3 Hunky vandt en overraskende sejr i sin sidste start. På en meget dårlig bane, og da flere af de mere betroede heste galopperede i løbet, var den en klar vinder af løbet på en 14,7 tid. Tiden blandt andet skabt af, da Knud Mønsters hest Kaja Express var ”løbet løbsk” fremme i fronten. Men det var alligevel en imponerende præstation. 9 Highway Vincent gjorde sin sæsondebut på Lunden forrige søndag. Den var bestemt gjort klar på dagen. Efter et rygløb i tredje par indvendigt fik den i slutfasen en god ryg på favoritten Iowa. På en god afslutning kunne den vinde kort foran Iowa. I høj grad en kuskesejr. Fra anden række bag bilen er den sikkert et nyt godt rygløb. Stor triochance, og kan godt overraske med et helt optimalt løb undervejs. 5 Hands Up Cash har været rigtig god de sidste to starter. Forrige start var den anden med dagens kusk Birger Jørgensen bag Jefferson, som den skulle give 20 meters tillæg. Sidste start var den første gang i regi Team Juul. Der vandt den helt simpelt efter et spidsløb, hvor den fik lov til at bestemme tempoet undervejs. Er helt sikkert klar til, at lave en ny god præstation fra et godt startspor. En farlig outsider jeg ikke fik plads til er 8 Heidi. Den fik en pangstart fra tillæg i sin sidste start. Endte udvendigt på spidshesten, og holdt hele tiden tempoet oppe. Kræfterne ebbede ud rundt sidste sving, og jeg tænker ikke kusken ønsker et nyt løb i dødens spor. Derfor tænker jeg kusken bakker fra start fra yderste spor bag bilen. Så hvis den skal være sejrsaktuel i dette her løb, så er den afhængig af toptempo undervejs, hvor favoritterne kører livet af hinanden. 1 Hillsborough fik sidst på Lunden et perfekt løb i andet par udvendigt. Angreb rundt sidste sving, og man troede den skulle kæmpe med om sejren. Men i opløbet holdt den mest farten, og var tredje på afstand af dagens modstander Hands Up Cash og Midas Di Quattro. Skulle mindst have været anden før det var helt godkendt. De sidste programnummer 7,6 og 2 løber kun med en lille triochance.

Løbets seedning: 4-3-9-5-8-1-7-6-2

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere