V5 Charlottenlund – 28/4-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Lunden.

Spilstop kl.16:07

 

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Lunden - 28/4-2023 - Af Steffen Møllergård

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 4,6,8

V5-2: 3 Houdini Shadow

V5-3: 1,2,3,6,7

V5-4: 2,3,5

V5-5 1,2,4,6,7

Det viste forslag koster kr. 225,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Houdini Shadow (V5-2) bliver dagens blanke i et V5 spil, som hurtigt kan blive favoritpræget. Dog er der flere gode outsidere i de sidste fire V5 afdelinger.

Se hele analysen og seedning herunder.

V5 Analysen - Lunden

V5-1: V5 indledningen ligner nok mest et opgør imellem Steen Juul og Rene Kjær. Vindertippet gives klart til 8 Hamish. Den står med 2 sejre i træk efter rimelige hårde udvendige rejser de sidste to starter på spidshestene Love Lii og Great Gardenia. Er blevet markant bedre efter trænerskiftet til Team Juul, og den rummer helt sikkert yderligere udvikling i den kommende periode. Her ender det nok ikke med igen dødens spor fra start, men mere et udvendigt løb i fx andet/tredje par. Det må være lige med en god chance i dette her løb. Hamish er meldt helt perfekt i dette løb, og kommer næppe til at møde så billig konkurrence igen de næste starter.6 Gubbe Game har galopperet tre starter i træk, og var derfor en tur i prøveløb sidste søndag på JVB. Er sikkert blevet frisket op, og er klar til at kæmpe med om de bedste placeringer i dette her løb. Er en meget stærk type, og fejlfrit er den helt sikkert med målfotoet. Sidste hest på V5 kuponen bliver 4 Handsome Magic som i dette løb her gør sin sæsondebut. Før nytår tog den tre andenpladser i træk. I alle tre løb mødte den meget bedre modstand end den gør i dette her løb. Så selvom det er sæsondebut, så synes jeg skal den bestemt er vinderaktuel fra et godt startspor. Har flere gange haft problemer i startafgangen. Derfor søger Anders Pedersen nok ikke, at udnytte dens starthurtighed fra start. 5 Patrick Tie ligner en svensk lykkeridder trods det der sidder en topkusk i Jürgen Sjunnesson i sulkyen. Den har lige overstået sin sæsondebut på Halmstad. Der var den ude i et svagt besat felt. Fik et fint løb i andet par udvendigt, men trods den forsøgte angreb med 500 meter til mål holdt den kun farten i opløbet. 2 Itsflippinggood døjer en del med sygdom og den har ikke mindst problemer med luftvejene. Derfor stopper den en smule op tidligt i dens løb, hvis den bliver fyret af fra starten af. Normalt kun en triochance som bedst. Dog får den lov til at tage spidsen i lav fart og bestemme tempoet undervejs, så kan det måske være en farlig outsider. Men den får næppe lov til det med heste som Gubbe Game og Hamish i løbet. De mindste chancer i løbet er programnummerne 3 Hanse Jersey, 1 Grunker og 7 Felix K. De viser slet ikke noget, som gør dem aktuelle for spillerne. I hvert fald for dem, som søger vinderen i dette løb.

Løbets seedning: 8-6-4-5-2-3-1-7

V5-2: Et løb med kun seks heste til start, hvor flere af hopperne er rigtigt godt inde i dette løb. Ikke mindst Ginetta er meldt helt optimalt i dette løb. Jeg kigger dog en anden vej. Det er her i dette løb jeg finder dagens blanke i V5 spillet. Det bliver 3 Houdini Shadow, som dog er en smule hårdt inde i dette løb, men det er en opgave som Gordon Dahls hest kan og bør løse.  Den har startet tre gange i år. Første gang var den ude på en meget dårlig bane i Ålborg. Tog spidsen fra start og endte i ryggen på Dazzle N’Daze. Men da denne galopperede ind på opløbet tog den desværre Houdini Shadow med i faldet. Forrige start i Skive vandt den efter et defensivt løb fra start. Fra tredje par indvendigt kom den perfekt ud i andet spor med 500 meter til mål. Var et stykke efter Hi Was The Night med Bent Svendsen ind på opløbet. Men på en god slutspeed kunne den på målstregen gå forbi til en meget kneben sejr. Sidste start var den ude i DM for travtrænere, hvor Michael Lønborg var kusk på dagen. Kunne efter 500 meter overtage spidsen, og derfra var der aldrig tvivl om sejren. Næsten uanset hvilken rejse den får i dette løb må det være en absolut topchance på sin klasse, da den viser en god vindermentalitet. Værste modbud til Houdini Shadow bliver 1 Ginetta som var anden til Hernando i dens sidste start. Den fik et fint løb i tredje par udvendigt og ind opløbet kom den i god fart, og tog mange meter ind på konkurrenterne. Er som skrevet meldt godt i dette løb. Dog har den næppe fordel af indersporet, og i et lille felt får den måske ikke en god ryg at gå på de sidste 500 meter.  4 Gold Ripasso tjener gode penge, hver eneste gang den starter. Men den er ikke meget for at stikke mulen frem først på målstregen. Men den er bestemt en god triochance igen i dette løb. 2 Shadow Brodde, 5 Ghita Nørby og 6 Empoli har ikke samme klasse som de ovennævnte heste. Så selvom det kun er et lille felt med kun seks heste til start, så skal de være som bedst på dagen før de ender i trioen. 

Løbets seedning: 3-1-4-2-5-6

V5-3: Dagens fjerde løb kan godt kræve lidt garderinger. Vindertippet gives til 3 Hands Up Cash. Den er ny i Team Juuls træning, og spændende om de kan udvikle hesten yderligere. Sidste start på Fyn kunne Birger Jørgensen køre den fejlfrit rundt til en andenplads bag Jefferson. Stilen så ikke sikker ud, og det er ikke et sikkert kort. Men omvendt ved man også, at de er dygtige i teamet til at finde den rigtige balance til deres heste. En hård konkurrent om sejren kan Anders Pedersen være med 1 Hillsborough. Den har ikke startet siden slut januar. Men den viste fine takter sidste efterår og frem til sin sidste start. Den virker ikke så hurtig fra start, men kan afslutte stærkt ude i sporene. Stutteri Disneys 7 Hitchhiker leverede måske ikke helt som man havde håbet på i fjor. Gør her sin sæsondebut, og siden ejeren ikke har sendt den videre, så må man i stalden stadigvæk tro på den. 6 Easily Offended er ret svær at sætte ind i den danske konkurrence. Seeder den lidt lavt, men tager den med på V5 kuponen, da den trods alt har vist gode ting i dens sidste to starter. I sin forrige start sad den hele vejen rundt i fjerde par indvendigt. Holdt bare farten i opløbet på afstand af de to forreste heste i mål. Men i sin sidste start angreb den efter et indvendigt løb godt med 500 meter til mål. Kunne ikke true spidshesten om sejren, men den viste fin fart trods alt. Jeppe Juel i sulkyen kan måske få den til at yde det ekstra, som den har manglet de sidste starter. Men den er sandsynligvis også gået frem med det løb i kroppen. Den hest jeg var mest i tvivl om skulle på V5 bonen er 2 Harley Shadow. Den har ikke imponeret mig endnu på nogen måde. Har startet tre gange i år. Første gang galopperede den direkte fra starten af og var tidligt væk. Derefter har den gået to indvendige løb på Falster, hvor den ikke har vist det store i afslutningen. Men det har været lærerige løb for den, og det virker også som om, at det er blevet bedre med dens temperament, og den virker mere rolig nu end den gjorde i fjor. Det sammen med et perfekt startspor og Rene Kjær i sulkyen gjorde udslaget for at den kom på kuponen på yderste mandat. 5 Midas di Quattro har ikke vundet i 14 starter. Virker også til at have tabt lidt den gode form den havde i november/december måned i fjor. Lille pladschance i mine øjne, og derfor ser jeg bort fra den på min V5 bon.4 How About It virker meget ustabil. Dog galopperede den en topplacering væk i sin forrige start. Den førte løbet, men kunne ikke holde sammen på travet, da den blev presset hårdt rundt sidste sving. I dens sidste start galopperede den direkte fra start. Har fin fart, men skal ses an på dagen. Er dog ret hårdt inde i løbet på sin præmiesum. 8 Holli Elholm bliver måske lidt hårdt seedet sidst. Men jeg synes den mangler fart og hårdhed til at man kan tro på den som spiller fra startspor otte.

 

Løbets seedning: 3-1-7-6-2-5-4-8

V5-4: 5 Hipster er en af de hedeste kandidater til at løbe med de store præmier i sæsonens største 4-års løb. Den har her fået en god opgave i et lille felt med kun seks heste til start. Den gjorde sin sæsondebut for knap en måned siden på Jægersro. Den var ude på 2640 meter, men måtte åbne i 09 fart de første 500 meter før den havde sikret sig spidsen. Det kostede forståeligt kræfter i slutfasen, og på de sidste 50 meter måtte den lade tre heste gå forbi sig. Dog en meget godkendt præstation. Rammer den fronten igen, så er det hesten der skal slås i dette løb. Der er nu god modstand til Hipster. Ikke mindst fra 2 Every Day, som er den notoriske farlige outsider. Sidste start hoppede den ind i første sving. Nok fordi den var lidt stresset over, at den skulle forsvare sit inderspor op i voltestart. Se bort fra den start. Den er stærk nok til, at vinde udvendigt fra, hvis dette skulle blive aktuelt. Der findes nok en del gangeboner i dagens spil, som er blanke på Hipster. Det giver derfor god mening, at man tilføjer nogle heste i denne afdeling, hvis man går efter en lidt større gevinst. En Every Day uden galop bør være med på målfotoet i mine øjne. Det er måske lidt et lognshot, men jeg tager også 3 Cuba med på V5 kuponen. Den er lynhurtig fra start, og kan sagtens presse Hipster ud i en hurtig åbning, hvis Rene Jonassen ønsker dette, da den har spor indvendigt for Hipster. Hipster har før haft problemer ind i første sving og i startafgangen, hvis den bliver presset for hårdt. Derfor giver det mening her, at gardere storfavoritten i dette løb. Den vandt let sin sidste start på Falster, hvor den var ude i meget billig konkurrence. 4 Helga Sinclair gør her sin sæsondebut i dens meget spændende 4-års sæson, hvor Gordon Dahl med garanti går efter de store penge i sæsonens årgangsløb. Det er derfor ikke sæsonens vigtigste løb denne fredag. Så det gælder mest om, at man får en god oplevelse i dette løb, da den også møder stenhård modstand. Søger nok et indvendigt løb, og blive trukket med til en god præmie. Hverken 6 Griezmann eller 1 Esajas er noget for vinderspillerne i dette her løb.

Løbets seedning: 5-2-3-4-6-1

V5-5:  I V5 finalen er der flere heste som kan løbe med sejren. Vindertippet gives til 6 Frodo Cash. Den har godt nok 40 meters tillæg til spidsvolten på normaldistancen. Men det betyder knapt så meget i et lille felt med kun syv heste til start. Sidste start på Fyn blev slet ikke dens fordel, med et meget lavt tempo undervejs. Og efter et defensivt løb i fjerde par indvendigt, og senere tredje par udvendigt kunne den ikke tage nævneværdige meter ind på konkurrenterne i opløbet. 4 Charlie Game vandt det løb på Fyn, hvor den i sin forrige start kunne slå Frodo Cash efter et løb i andet par udvendigt den sidste omgang. På ren styrke kunne den så ret let gå forbi Great Shadow, og holde Twilight D bag sig. I sin sidste start på Fyn blev det helt forkert for den med et løb i tredje par indvendigt. Fik aldrig hullet i opløbet, så mon ikke de sparede kræfter i det løb gavner den her denne fredag. Måske den hest i løbet med den bedste form? En hest som 2 Forever Ice er en klart bedre hest end det resultatrækken siger. For tre starter siden var den tæt på Almas Caviar og Fighter K K på tredjepladsen. I sin forrige start var den i Skive ude i en hidsig spidsduel med Grumbazz Kini, og holdt faktisk farten okay i opløbet. I sin sidste start var den ude i DM for travtrænere i Ålborg, hvor Henrik Lønborg havde køreturen på dagen. Efter et indvendigt løb sad den fast med kræfter sparet rundt sidste sving. Da den kom fri ind på opløbet spurtede den bedst af alle. Herfra ligner det måske et spidsløb, og ender det sådan skal den bestemt i mine øjne regnes med vinderchance. 1 Forest Photo var rigtig god i sin sidste start på Lunden. Endte udvendigt på den førende Cash Heavy, og holdt farten stærkt i opløbet. Her har den spor 1 i volten. Kan den svare spidsen op kan den som Forever Ice godt være en god vinderchance. Sidste kryds på V5 bonen bliver 7 Hector Boko. Nok mest som et sikkerhedskryds. Den vandt sin sidste start på Falster, da det endte med galop for Chap A P og Mulberry. Men det skal ikke tage så meget fra præstationen. Blev et par dage efter slettet en tiltænkt start på Fyn, hvor den blandt andet skulle have nødt Frodo Cash og Charlie Game. Men stod på feber. Er den klar igen, så kan den vinde løbet med de rigtige rygge den sidste omgang. Men man må som spiller håbe Bet 25 hører træneren ad om dens aktuelle form inden starten går. Men tiden 13,9 den løb på Falster i sin sidste start rækker dog langt her. 3 Ecco Elholm går fine løb i Sverige, men har sjældent leveret dens bedste løb på Lunden. Det kan fra mellemvolten også hurtigt blive forkert med positionerne undervejs. Men den er da bestemt en god triochance i løbet. Dog ser jeg bort fra den på min V5 kupon. 5 Akermann søger en af de små præmier i dette løb. Tempoet undervejs fra spidsvolten bliver meget afgørende for indløbsrækkefølgen. Kører de for langsomt, så kommer tillægshestene for let ind i legen. Men holder de et friskt tempo de første 1000 meter, så kan de få det svært.

Løbets seedning: 6-4-2-1-7-3-5

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere