V4 Bergsåker – 17/4-2023

V4 Tips

V4 Travtips til Bergsåker.

Spilstop kl.12:20

V4 Spil

Dagens V4 Forslag

Til Bergsåker - 17/4-2023

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 1,3,4,5,6,7,8,9,12

V4-2: 2,3,6,7,8

V4-3: 11 Kruson

V4-4: 1,2,4,6,9,10

Det viste forslag koster kr. 540,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Efter en weekend, hvor vi ikke ramte hverken på V75 eller GS75 må vi rejse os ved det træ vi er faldet. Og det starter denne mandag med en rigtig flot Lunch fra Bergsåker med god spilværdi og senere en fin V64 fra Eskilstuna. Vi håber der falder et par præmier ned i skødet på vore læsere denne mandag og uge generelt. 😉
 

Husk på at vi også senere i dag kommer med V4 forslag og analyse til Lunden i morgen den 18/4-2023.

Dagens banker kommer ud i tredje afdeling, her snakker vi om 11 Kruson, der bl.a. slog 1 Tekno Filur senest, og endda med en galop tidligt i løbet. Her står de med springspor på tillæg, og står dermed bedre til denne gang. Öystein Tjomsland udtaler dette om dagens start: “Kruson avsluttet strålende til seier etter galopp sist. Distansen passer ham godt, og oppgaven ser passende ut. Har respekt for en hest som Laggablixten, men Kruson skal kjempe i fremste rekke i feilfri utgave. Ingen planlagte endringer.”

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere