V65 Eskilstuna – 1/4-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Eskilstuna

Spilstop kl.19:40

Spil med på aftenens V65 via link herunder.

V65

Dagens V65 Forslag

Til Eskilstuna - 1/4-2023

Dagens V65 Forslag

V65-1: 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12

V65-2: 1,4,5,8,9,12

V65-3: 4,6,10,11,12

V65-4: 3 Rocket Boy

V65-5: 12 Betting Rebel

V65-6: 4,6,10,13

Det viste forslag koster 1.320 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Rocket Boy (V65-4)vinder sidste forår på Hagmyren over mellemdistancen på en 14.3 tid. 

Værd at vide

Aftenens V65 omgang køres fra Eskilstuna. 

Det er breddeløb fra Sverige, og her kommer vores store kendskab til svensk travsport os virkelig til gode. Og vi har flere én procentere med på vores systemforslag. Og går vores system igennem til de nuværende procenter på bl.a. vores bankerforsalg, så bliver der store præmier på vores V65 andelsspil.

3 Rocket Boy (V65-4) er en klassisk bedre en resultatrækken hest. Hesten er ikke engang favorit, hvilket vi bare tager imod med kyshånd! Til dagens start rykker de skoene for første gang på Oskar J. Anderson’s hest, hvilket burde kunne give hesten lidt mere. Kusken er relativt ukendt for almindelige kendere, men faktisk samme kusk som sidst, hvor de strøg til spids, og holdt indtil 50m. før. Kusken Paula A. Gyldenberg, har kusket siden 2014, og har faktisk fine sejrsprocenter på sine kørsler, bl. 32% i 2021 og 33% i 2023, og hun kender hesten, så synes ikke dette er et minus. Dette er altså en hest der har meget mere at byde på. Vandt f.eks. på en lav 14-tid over mellemdistancen sidste år (med sko), over heste som Kalle Taxam, Like A Monster mfl., der er ingen af denne kaliber med i dagens løb. Tænker recepten burde være spids og slut her. Spil evt. også V/P.

Vores næste bankerforslag er en hest spillet til 3% – Det er klart bedste hest i feltet, og ja startsporet kunne være bedre, men det viste de ved tilmelding, da det er en spårtrappa (amerikanerløb). Det er 12 Betting Rebel (V65-5) – Betting Rebel, har faktisk altid travet kontinurerligt, så det er lidt op til hvordan hesten er blevet trænet op til denne start efter lidt pause, men mon ikke den har fået laddet batterierne godt op og er klar. De tager desuden skoene, og det viser mig bare, at hesten er i okay form. Det er en klassisk barfods hest, der reelt plejer at hæve sit niveau uden sko. Den kan desværre ikke udnytte sin starthurtighed her fra spor 12, men kommer de bare nogenlunde til, da kan de spare spurt kræfterne til opløbet, og nedspurte hele herligheden. Kun 3% er alt for lidt, og vi prøver med endnu et Søm, i et løb der eller kunne kræve en del streger på en formløst felt. Spil evt. også V/P.

Travtips Logo

Spil med på både V75 & GS75

Spil med os i jagten på både V75 & GS75 millionerne i weekenden. 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere