GS75 Gävle – 12/3-2023

GS75 Tips

GS75 Travtips til Gävle.

Spilstop kl.15:00

Spil med via Derby25 linket herunder til søndagens GS75 – Kun 75 kr. pr. andel.

GS75

Dagens GS75 Forslag

Til Gävle - 12/3-2023

Dagens Lille GS75 Forslag

V75-1: 2,4,9,10
V75-2: 1,6,7,10,11
V75-3: 4 Tekno Tana
V75-4: 1,2,3,5,9,11
V75-5: 7 Ahaa Gel
V75-6: 1,2,3,7,8,9,12
V75-7: 3 Carry Cash

840 Rækker x 1 kr = 840 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

 

Værd at vide

Denne søndag GS75 i Gävle, ser ud til at blive en reel lækker omgang for os spillere med høj uddeling. Da der er store felter og meget åbne løb igennem flere af løbene. Derudover skulle der være kommet en del sne, men vejret ser dog i dag ud til at blive fint vejr med letskyet/sol, og let frost ca. -1 til -3. Men mon ikke de får banen fint i stand. Man skal nok ligge mærke til om der er noget, der har meldt uden sko – der måske sætter sko på alligevel pga. frosten.
 
GS75 er undervurderet af mange spillere

GS75 er helt vildt undervurderet af spillerne, da jeg finder denne endog ofte mere spilbar end den ordinære V75.

Det er ofte mere værd at spille sammen på GS75, da rækkeprisen er 1 kr. her vil systemerne ofte ikke være så store, og når der kommer én overraskelse, så ryger præmierne hurtigere opad, end på f.eks. den almindelige V75.

Er du enlig vinder, ja da er du endda sikret en gevinst på 10 mio. kr.! En garanti, der er blevet udløst 3-4 gange indenfor de sidste halve år.

Kort analyse af GS75 Gävle - 12/3-2023

GS75-1 – Auto 1640m – 2 Global Agency tager spidsen her, og vil derfra være hesten at slå. Flere andre er okay starthurtige, men vil ikke kunne tage en længde på 2 Global Agency fra start. Jeg tror 4 Will I Am, vil ligge godt til i et slagspor, og vil kunne spurte godt over opløbet. Går eventuelt op i dødens. Fra bagspor er det 9 Shehuntyoudown og 10 Jack is Back, men det kan være svært at nå frem på den korte distance. De skal have hjælp med tempoet i så fald. Disse fire stikker lidt mere ud end resten.

GS75-2 – Auto 2640m 1 Caabo Levallo er nuværende favorit til 47% – hvilket er for meget, da løbet er mere åbent end som så. Spidsfavorit er 7 Cameron, som nok gerne kører der. Luringen er 6 Maxton, der er spillet til alt for lidt i forhold til modtstanden og mulighederne. Har tidligere slået både Cameron, Hula Ula Sisu mfl. Fra bagspor er det 10 Joyful Argos og 11 Dark Honey der begge skal med – disse virker som nogle af dem med højest kapacitet. Specielt 10 Joyful Argos virker til at være en hest med god kapacitet, gik bl.a. i tredjespor og vandt nemt på 16.5 over 2140m på Gävle, og senest havnede de sidst og selvom den gik 1.10 de sidste 500m. kunne de ikke fange de forreste – Kan også være en chance banker. Spændende at de snupper alle sko på 4 Hula Ula Simoni – men er kun outsider i min bog, da den skal oppe sig gevaldigt på den balance.

GS75-3 – Auto 2140m 4 Tekno Tana, burde være favorit i min bog. Hesten kommer nu ud efter pause, men har trænet godt ifølge stalden. Tror denne vinder fejlfri. Har tidligere mødt flere af tillægshestene sidste år og slået dem på lige start. Nu står den 20m. bedre. kan derfor være en banker Kun 8%. – 1 Pårs Carla er lige nu stregfavorit til 32% – hvilket er for meget. Hesten er usikker og skal sænke sin rekord med 1-2 sekunder for at være med her. Spidskampen står mellem 1 og 4. Fra tillæg, da er det 9 Sol Greia, 12 Hulte Janina og 13 Lill Berit man skal have med, hvis man garderer. 

GS75-4 – Volt 1640m.1 Lamborghini C.Boko kommer ud efter pause, hvis formen er god allerede nu, da kan den føre dette længe. Havde lignende betingelser fra samme spor den 28. september på Solvalla og holdt flot til en andenplads på 14.3 over 1640m. bl.a. foran favoritten 5 Vivacious. 3 Figurine de Fer er også starthurtig, og rammer de starten rigtigt, kan dette være hesten i tet. Men løbet kræver bred gardering i min bog, og her kan der nemt komme en mindre skræld! Alle fra forreste startvolt her en chance i min bog, og fra tillæg, da er det fremst favoritten 5 Vivacious og 9 Poppy Fighter, der skal med.

GS75-5 – Volt 2140m. – Et åbent løb, der enten kræver en del streger eller så går man kort. Vi vælger det sidste og bankerspiller 7 Ahaa Gel. Jeg tror Lina M. Björk (lillesøster til Jenny A Björk) har bedste hest, og den hest med bedst form. Tror de hurtig vil nå frem til de forreste heste, og eventuelt overtage spids. For tre starter siden sad de fast med kræfter i behold, som blev vundet af benita Winner, og gav senest en god formbesked, da de gik godt det sidste stykke – men der var for langt frem. Nu ser opgaven noget nemmere ud, og vil man gardere – da er det den brede pensel man skal grave frem.

GS75-6 – Volt 2140m. 3 One Cristal kommer ud efter pause her. På ren kapacitet og talent, da er dette vel bedste hest. men hvordan er formen nu efter pause? One Cristal var både finalist i Breeders Crown og to’er i E3 Revanchen. Dette kan også være en banker, i et løb der ellers kræver en hel del streger. På forreste volt, kan man sagtens streg begge, og fra tillæg, da skal man vel have 7 Herman Hazelaar og 8 Russel Square, der begge står på springspor. Glem heller ikke 9 Denarius og 12 Isabella Sisu, sidstnævnte har bedre forme end resultatrækken afspejler.

GS75-7 – Auto 2140m. – Her i slutningen af GS75, finder vi pt. rundens største favorit i 3 Carry Cash, dette er også favoritten til at gå i spids, og derfra er det såklart hesten at slå. Men de nuværende 69% i stregprocent, afspejler nok mere, at folk  har været nødt til at bankespille hesten, når de er nået til den syvne afdeling. Carry Cash er nemlig ikke altid fejlfri, og der er en del galopper, derfor er det såklart en hest vil vil gardere – hvis der er råd. Har mødt 5 Ies Elisabeth to gange før og har 0-2 til les Elisabeth’s favør! 5 les Elisabeth kommer fra en tur i Frankrig, som bød på en enkelt sejr i Monté. Hesten er ikke med i spidskampen, men burde kunne finde ned i et godt slagspor, derfra har den altid en stærk spurt at tilgå. Udvendigt, da tror jeg 8 Green Mamba vil komme og eventuelt køres i dødens. De sikter dog efter et andet løb på Solvalla, så derfor veksler man også ned til almindelig vogn mm. – så vi tror bestemt ikke de vil “tømme” hesten i dette løb, og sætter den kun som fjerdehesthest – Foran denne sætter vi skrællen 7 Joy Alissa, der veksler op på udstyr og uden sko. Har altid en stærk spurt at tilgå. Kun 3%

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere