V4 Lunch Aalborg – 6/2-2023

V4 Tips

V4 Travtips til Aalborg.

Spilstop kl.12:20.

V4 Spil

Dagens V4 Forslag

Til Aalborg - 6/2-2023

Værd at vide

Dagens V4 Lunch bliver sparket igang fra Aalborg denne mandag. Aalborg har et langt opløb på hele 250m.
 
De fire løb på dagens V4 køres som Amerikanerløb (sportrappa).
 
Der er ikke den store kvalitet på løbene, men vi prøver at fælde de største favoritter og garderer i samtlige afdelinger.

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 1,2,4,5,8

V4-2: 6,7,8,9

V4-3: 2,3,4,7,9

V4-4: 1,3,4,5,8

Det viste forslag koster kr. 1000,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Tænk på at

8 Shallow (V4-1) vandt ganske enkelt i sit seneste løb, og selvom sporet er det ringeste, står hesten godt inde i løbet, og har den klart bedste vinderchance. Stærk A-hest. Vi supplerer dog vores system med 4 Hurricane P, der har formen på top og som vandt en fin sejr senest fra bagspor på sprint, samt 2 Hollywood, der gik hæderligt i Åby senest og 8 Golden Simon, der kan vinde på en god dag ligesom 1 Galliano Magic.
 
8 Gilberto (V4-2), også står godt inde i løbet. Hesten kom senest ud efter en lang løbspause, og da hesten er stor – da havde den nok rigtig godt af det løb, og burde være gået fremad. Førstehest. Vi garderer dog med 6,7 og 8.
 
4 Gizmo Hyrdehøj (V4-3) er førstehesten i tredje afdeling. Træner Lindhardt Jensen har god staldform for tiden, og Gizmo Hyrdehøj er ingen undtagelse, da den seneste blev flot to’er. I et jævnt felt, da står den først på ranken.
 
8 Encru Cloc (V4-4) står også fint inde her på pengene. Hesten kommer her ud i nyt regi (Lars Vesterlund), og får gode Birger Jørgensen i sulkyen. Hesten er starthurtig og burde kunne finde en fin position i det lille felt. Vores førstehest. Spidsen, den tager 5 Giovanna sig nok af, og skal bestemt også regnes som A-hest.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere