V65 Charlottenlund – 21/1-2023

V65 Tips

V65 Travtips til Lunden, lørdag 21/1-2023.

Spil med i ekspertens andelsspil.

V65

Forslag & Analyse

Til Lunden 21/1-2023 - Tips leveret af Steffen Møllergård

V6 forslag

V65-1: 1-3-5-10

V65-2: 3 Festival Of Speed.

V65-3: 2-1-4

V65-4: 8-10-1-6

V65-5: 2-6

V65-6: 3-9-6-2-5

Pris: 480 kroner.

Værd at vide

V65 spillet denne lørdag indeholder mange store favoritter. Derfor spilles det som V6, hvor man  får gevinsten 2 gange, hvis alle seks afdelinger er ramt. Jeg satser dog på, at enkelte favoritter falder denne dag. Faktisk kan det vise sig, at V4 spillet denne lørdag kan give en højere gevinst end ved V65.

V65 Analysen

V65-1 – 1 Harald Derm står med to sejrer i træk, som er taget efter samme recept. Tidlig spids og har undervejs fået fred. Derfor har den let kunne holde hjem til ret sikre sejrer. Den tjente 23.000 kroner i de to løb. Den er  også nu kommet op i en lidt højere klasse. Skal dog have vindertippet, men er nok her afhængig af spidsen fra sit inderspor for at den er en stor vinderchance. Har ikke tidligere gået det helt store fra ryg. 3 Flik Flak Gry har absolut topform, og har de sidste to starter leveret to gode løb i dødens spor. Begge gange har den holdt farten stærkt i slutfasen. Får den et godt rygløb i andet spor er den bestemt med på målstregen i dette løb. Det er klart Søren Johanssons bedste vinderchance på dagen. 5 Frederico B P var sidste start meget tæt på sejren efter et løb i spids. Den blev desværre for den, hakket på målstregen af Mustang Hackstable. Den var der kraftigt forbedret i forhold til tidligere starter. Med løbet i kroppen må man forvente den er yderligere forbedret til denne her start. Rammer den spidsen igen, så er den bestemt et meget tidligt kryds på V65 bonen. 10 Grønært starter igen efter en pause siden slut november måned. På sine bedste dage er den meget kapabel. Men her kan den godt mangle løbet i kroppen. Men skal bestemt med på bonen med den dygtige amatørkusk Christian Nissen i sulkyen. Han er også i topform med en sejr på Åby torsdag aften. 4 Frasier var meget tidligt slået i sin sidste start, og skal være meget forbedret for at den er meget i trioen her. 2 Kensington er tit meget skidt travende, men klassen er høj på den. Finder man løsningen på den, så kan den sagtens i fremtiden have en helt anden resultatrække. Som spiller føler jeg mig meget tryg ved de fire førstnævnte heste. Men jeg er spændt på om Harald Derm kan vokse yderligere i dette her løb med forbedret modstand.

V65-2: Otto Hallings Mindeløb er desværre blevet lidt af en fuser med kun 5 heste som skal ud og sprinte de 1600 meter. Et klart vindertip går til derbyvinderen 3 Festival Of Speed. Den nåede kun to sejrer i den svære 5-års sæson i fjor. Men den startede også for det meste i Sverige, hvor konkurrencen er noget hårdere end i dette løb. Den sidder sandsynligvis ret hurtigt i spidsen trods det, at alle de fire sidste heste alle kan flække vind fra start. I sin sidste start kort før jul på Halmstad kørte Steen Juul et defensivt løb, og endte i tredje par indvendigt. Sad en smule fast i opløbet, men da hullet kom 75 meter fra mål speedede den stærkt frem til en fjerdeplads. Havde klart været i trioen med et tidligere hul. Festival Of Speed bliver min blanke i dagens V65 spil. 2 Thunder Peak var rigtig god ved sejren i Skive i sin forrige start. I starten i Ålborg den 29/12 kom den aldrig rigtigt ind i løbet efter en rolig start. Vil sandsynligvis sidde som sidste hest undervejs. Kan afslutte stærkt den sidste omgang, men er nok afhængig af hårdt tempo fra starten af, hvis den skal kunne tage nævneværdige meter i slutfasen. 4 Chap A P havde nok været en større vinderchance, hvis den havde startet i syvende løb. Men så kunne den ikke have blevet kørt af Rene Kjær., som der kører Patch Wibb. Men her er den jo næsten på forhånd sikret en god præmie i et lille felt. Mon ikke her Rene Kjær satser alt på, at ramme ryggen på Festival Of Speed? Derfra skal den være anden/tredje i felt. Se bort fra starten i Århus, hvor banen ikke var til dens fordel. 1 Cassiopeia og 5 Coventry Hall kan jeg ikke se på nogen måde være vinderaktuelle. Men selvfølgelig i sådan et lille felt er de bestemt rimelige triochancer.

V65-3: Her i dette løb stikker tre heste ud for alvor ud som de hedeste vinderchancer. Max Nielsen er desværre udelukket denne her løbsdag, da han fik en drivningsstraf på Golden Barca Day den 6. januar. I min verden en meget uforståelig og hård dom. Men det har givet en køretur Birger Jørgensen bag 2 Every Day. Den er meget vanskelig at køre(fejlfri), men ingen er vel bedre til dette end lige Birger Jørgensen. Han har tidligere med fx Den Of Warlock og Gianttissimo vist, at selv de mest vanskelige heste har godt af hans rolige kørehænder. Er Every Day fejlfri, så taber den ikke dette løb i mine øjne. Men fordi den ikke er 100% til at stole på, så tilføjer jeg 1 Diesel og 4 Jesse Schermer. Ikke mindst Diesel har gjort det flot de sidste mange starter. Og har også lidt overraskende for mig været ret så starthurtig de sidste par starter. Det gav en flot spidssejr i sin sidste start, hvor den fik afvist Inca Mearas i spidskampen. Derfra kunne den vinde den en stensikker sejr. Indersporet er nok ikke en fordel, men kommer Ecce ud i andet spor, så skal den bestemt regnes med en rigtig god vinderchance. Flemming Jensen har haft Jesse Schermer i træning i kort tid, men den har ikke startet siden oktober måned. Så det er svært at vide helt præcist at den aktuelle form. Men Flemming Jensen har dem som regel klar første start efter pause i nyt regi. Jesse Schermer var også god i Morten Juuls træning, så vi er ikke ude i en typisk Flemming Jensen, som forvandler en hest der har løbet baglæns til en vinderhest. Flemming Jensen er taget den lange vej fra Ålborg til Lunden med Coventry Hall og Jesse Schermer. Skal han have et topresultat med hjem, så er det Jesse Schermer han skal sætte sin lid til. 9 Falco Simoni virker som hårdeste modbud til de tre favoritter, men der var i dens sidste start ikke det store piv i den trods et godt løb i andet par udvendigt. Den skulle have holdt Fazenda bag i sig opløbet før præstationen var helt godkendt. Derfor ryger Falco Simoni af bonen i dette her løb. Men bestemt en god triochance. 7 Alvin C G og 5 Frisk virker mest som triochancer. Alvin C G er noget uens i præstationerne. Frisk har svært ved at afgøre til sejr, men kan sagtens være i trioen i dette her løb.

V65-4: Her skal man som spiller gøre op med sig selv, hvor meget man tror på 8 Graud Larose. Fejlfrit taber den næppe dette løb. Men den har alt for let til galop til, at jeg tør at blanke den i V65 spillet. Vandt en imponerende sejr i sin forrige start i Århus, hvor den let slog Gubbe Game. I sin sidste start galopperede den under pres i spidskampen. Leverede dog en rigtigt flot ophentning til en tredjeplads. Bag Graud Larose er løbet ret åbent, og i realiteten kan langt de fleste løbe med helt frem om de bedste placeringer. 10 Shadow Brodde indledte karrieren så flot med en del sejrer. Men derefter har den været noget uens i sine præstationer. På sine bedste dage er den klart hårdeste modbud til Graud Larose. 1 Gangster Simoni skuffede reelt i sin sidste start trods det, at den fik et helt perfekt løb på dagen. Det var som om, at den ikke kunne køres for fuldt i opløbet. Måske lidt udstyrsændringer kan hjælpe den bedre på dagen? Jeg tager den med på bonen med mistanken om en bedre præstation denne løbsdag. 6 Alexsandra R synes jeg længe har løbet med lidt skjult form. Dog var den ikke som bedst i sin sidste start i Ålborg. Den var også lidt hårdt inde i et snorestartsløb med tillæg til vinderen Giovanni E M.  Men ved de fire december starter synes jeg den viste okay form efter defensive styringer. Kusken er normalt meget offensiv, og rammer hun spidsen kan meget være vundet i dette her løb. Med fem ret tætte starter siden slut november må man forvente form er ved at toppe. Min store luring på dagen. 5 Golden Barca Day viste endelig sidste start, at de gode træningsrapporter fra Max Nielsen ikke var helt løgn. Tidlig spids var denne dag recepten på sejr. Hvor Max Nielsen som kusk arbejdede godt med sin hest til en sikker foran favoritten Hobbitten Shadow. Max Nielsen er desværre udelukket denne dag, så den køres denne dag af Julie Nielsen, som må være en meget rusten kusk. Hun kørte Teodor for knap en måned siden. Hendes forrige start der skal vi helt tilbage til 2018, hvor hun også kørte Teodor. Derfor bliver den trods høj klasse på Golden Barca Day fravalgt V65 bonen. Det samme gør 3 Itsflippinggood, som svinger alt for meget op og ned i sine præstationer. Ved sejren i sin forrige start på Falster fik den lov til at bestemme tempoet til det rene ingenting de første 1000 meter. Derfor havde den ingen problemer med at styre hjem til en sikker sejr. I sin sidste start på Fyn blev den fyret af fra start med 11 fart, og var vel allerede klart slået med 700 meter til mål. Den har ikke startet i to måneder, og bliver vel kørt mere roligt i dette løb? Det er en hest, som har været plaget af sygdom og i flere omgange sat tilbage i sin udvikling.

V65-5: Et løb for klassen højst 650.000 kroner indtjent. 2 Patch Wibb står med fire sejrer i træk. Og ene toppræstationer efter den anden i hele 2021/2022 gør, at det ville være useriøst ikke at vindertippe Patch Wibb i dette løb.  Her ligner det en rolig start i andet spor. Så letter Rene Kjær anker med omkring 600 meter til mål, og holder den stadigvæk formen, så tænker jeg ingen hest i feltet kan holde den bag sig. Faktisk tænker jeg mere det er en rusten Rene Kjær i sulkyen, som er det største faremoment for at Rene Kjær ikke vinder dette løb med fruens hest. Jeg forstår bestemt de spillere, som vælger at stå blank på Patch Wibb. Jeg vælger dog, at gå efter pengene og garderer derfor Patch Wibb. Værste modbud til Patch Wibb i kampen om sejren er så klart i mine øjne 6 Staro McMillan. Den fik et noget uheldigt løb i sin sidste start på Lunden. Det blev en lang sejlads i tredje spor, og det var først på den bagerste langside den kom frem til dødens position. Derfor var der forståeligt nok udsolgt med 500 meter til målstregen. Jeg er helt sikker på, at Steen Juul er meget motiveret her for at revancher den sidste start, og få en topplacering i dette løb. Derfor doubler jeg forslaget med Staro McMillan. 4 Cody S var med i samme løb som de to nævnte heste. Tog lidt overraskende spidsen på den første langside. Forsvarede sig flot til en andenplads i løbet, og viste der en klar formfremgang i forhold til de forrige seks starter. Tvivler dog på, at den kan slå de to ovennævnte heste, og kommer derfor ikke på min V65 bonen. Men den må bestemt ikke glemmes i triospillet. 5 Cash Valley har nu tre løb i kroppen efter sin skadespause. Man må forvente, at formen bliver bedre og bedre. Det er derfor en hest, som jeg holder et skarpt øje med. For lige pludseligt sidder den der til en overraskende sejr. Men jeg tænker nu her, at det mest er en triochance. Er spidsaktuel i dette her løb, med mindre han vælger at slippe denne til enten Staro McMillan eller Cody S igen som sidste start. Løbets store spørgsmålstegn er 3 Tour Eiffel. På sine bedste dage er den rigtig god, men svinger en del op og ned. Kan ligge rigtigt godt til en offensiv kusk i Ken Ecce. Den førte længe i sin forrige start på Halmstad. Men fanget op kort før målstregen af Peakadilly. Starten efter samme sted var den direkte svag, og fik et startforbud frem til den 12 januar i år. Den gav helt op efter mindre end en omgang til mål, og man må forvente at den er tjekket op af dyrlægen til denne her start. Morten Melin er dog en dygtig amatørtræner, og han starter ikke noget, som han ikke føler er klar til at levere en god præstation.

V65-6: 3 First Money Day viste endelig tidligere tiders klasse med sejren på Lunden i sidste start. Jürgen Sjunnesson gav den et perfekt løb i andet par udvendigt. Angreb med 500 meter til målstregen, og gik sikkert forbi Flik Flak Gry de sidste meter af løbet. Et lignede løb her, så skal der en god hest til at holde den bag sig ind på opløbet. Kan have lidt problemer med teknikken i svingene, men løber i overfart på langsiderne. Klart vindertip. 9 Cash Heavy var som forvandlet sin sidste start, hvor den de sidste 400 meter let løb forbi Diesel til en overlegen sejr. I sin forrige start var den helt væk som storfavorit i et meget svagt felt. En præstation som i sidste start, så er den helt sikkert med på målfotoet i dette løb. Spændende er det dog, hvor den havner fra anden række bag bilen. Vil helt sikkert have fordel af overpace fra start i løbet, så den igen kan tage meter ind de sidste 500 meter. 6 Golden Money har galopperet de sidste to starter i træk. Forrige start på Fyn var banen pga. vejet meget ringe, og dette kan være grunden til denne. Sidste start i Århus galopperede den uforskyldt i første sving ved en meget trang situation. Kan normalt meget bedre, og det er ikke en hest jeg tør undvære på min V65 bon. 2 Hesse Quick har altid indeholdt høj fart, men galopperede for meget i starten af 2022. Nu er den frem for alt blevet stabil, og har de sidste fire starter leveret gode triopræstationer i god konkurrence i det svenske. Den svenske topkusk Jürgen Sjunnesson har her fået en god køretur. 5 Egon T B var ikke startet siden november måned. Men træneren har tidligere udtalt, at Egon T B skulle gøres klar til en god vinterkampagne. Derfor bliver den mit sidste kryds på V65 bonen. 7 Euro G K kan dog på sine bedste dage være en meget farlig outsider i dette løb. Fik hullet sent i sin sidste start på Fyn. Kom som skudt ud af en kanon de sidste 75 meter. Men er normalt ikke længere meget for at afgøre til sejr. Kom ikke med på forslaget, men den kan tilføjes mit anpartsspil, hvis jeg hører noget positivt inden bonerne afleveres.

Travtips Logo

V75 & GS75

Spil med på weekendens V75 & GS75 – Så går vi efter de store gevinster sammen. Spil med via Link herunder (Derby25 spilklub) – 100 kr. pr. andel.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere