V4 & V5 Aarhus – 30/12-2022

V4 & V5 Tips

Aarhus 30/12 – Sidste løbsdag i Danmark og med på gensyn i 2023.

V4 og V5

V4 & V5 Tips til Aarhus

Tips af Basse Finn Skov Nielsen - Kendt fra bl.a. Wimmer Spil & Jackpot Dysten

Jeg er tilbage på min hjemmebane og der er kommet gode penge hjem i kassen i år, man kan håbe på det for sætter i dag og 2023

52 heste er meldt til start i V5 og V4 er der meldt 46 heste, så er der bare at ramme de rigtigt, husk at Aarhus kører venstre om, første sving giver mange nye heste problemer, så er opløbet langt med en lille bakke på, er der lidt vand kan den godt blive lidt tung eller meget hård hvis de pakker den.

V5-1 – Et meget åben opgør, tag så mange med som muligt, nr.7 HOT SHOT gik godt sidste gang efter fejl, nr.3 FREDE FUP Ø K ar vundet de 2 sidste gang og nr.1 GAVICII T og nr.2 COOKIE LADAY.

V5-2 – Min blank i V5 nr.4 HOLACHICA syntes jeg skal tag den her hjem, da modstanden ikke er den bedste.

V5-3/V4-1 – Puha der er posen godt nok blevet ryste, igen et opgør hvor den med det bedste løb kan komme først, dem fra 40 meter har fordel af det er langt løb, men de ikke mit første valg. De 2 som jeg skal have med er nr.2 FANA og nr.9 FAST SHADOW holder begge god form og syntes også de har lidt klasse i forhold med dem de står med. Nr.11 JOEYBOY kan måske sidde godt til og tage dem tilslut. Men tage dem med du tror på.

V5-4/V4-2 – Nr. 9 KENZO FLEVO har jeg meldt op som blank de 2 sidste gang og den er stor chance her og vinder nok nå jeg ikke har den med som blank. Men jeg spiller ikke uden om nr. FOCUS P som kan gå meget stærkt de sidste 600 meter.

V5-5/V4-3 – Nr.6 EDDIE THE EAGLE kommer efter pause er en kanon hest, jeg tror godt den kan være klar her første gang, men nr.10 BORUPS VIKING syntes jeg ikke går på sammen måde som først på året, men den bliver åres hest i Aarhus i 2022. Jeg skal have nr.7 GATEWAY DAMGÅRD som de har meldt op på nogle gange og nu med Jeppe. Nr.2 DARTH VADER S M er hurtig fra start og kommer til at gå et godt løb og nr.5 ZOLDER AS kan måske komme som en bombe til sidst.

V4-4 – Montè formløb sikke en opgave, jeg tror på nr.1 DIAMOND DUST E M slå til denne gang, det er min vinder, men der mange som har chance. Nr.9 BEAT THE BEAST er meldt som vinder i programmet, men pas på nr.10 CRAZY HORSE som vandt sidste gang og er i kanon form. Skal nr.2 RONDO BYRDS have en sejr i denne sidste start som travhest? 

Travtips Logo

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste travtips og snak.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere