V65 Lunch Solvalla – 16/12-2022

V65 Tips

V65 Travtips til Solvalla – Lunch V65 – 16/12-2022.

Spilstop Kl.12:45.

Spil med i eksperternes V65 spil herunder. Kun 75 kr. pr. andel.

V65

Dagens V65 Forslag

Til Solvalla - 16/12-2022. Tips af Odds-betting.dk

Dagens V65 Forslag

V65-1: 1,2,4,7,8,12

V65-2: 1,2,4,5,6,7,8,9,10

V65-3: 2,3,4,7,9

V65-4: 4,5

V65-5: 9 Global Classified

V65-6: 12 Triton

Det viste forslag koster 540 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Forslaget er lavet kl.9:00 – så tjek selv seneste nyt og udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne eller du kan også spille med i vors V65 andelspil her – Omgangen har fint potentiale, og specielt i de første afdelinger kan det skrælde lidt (det håber vi). Vi sætter de sidste streger ca. 15 minutter før spilstop, når vi kender budgettet.

Kort analyse af V65 omgangen

I indledningen bliver 4 Volcano (V65-1), vel stor favorit. Ja, det er ganske spidshesten, men til 41% er det bestemt en hest jeg vil gardere, da der er flere heste med i feltet som målt på kapacitet er et hoved højere.

I anden afdeling er det et treåringsløb, og igen er der en favorit i fare. Jeg synes ikke at 1 Carlos Trixie (V65-2) burde være så stor favorit (42% på nuværende), da der er mange modbud. Jeg garderer bredt og håber på en skræld!

I V65-3 er det Monté, og her skiller der sig fire heste ud, som er 3,4,7 og 9. Men jeg vil dog komme med en luring i 4 Campari Jet (5%) – Denne har gjort én start før på Solvalla i Monté, og vandt da flot sejr med mange længder på 14.1 over mellemdistancen efter at have gået i dødens halvdelen af løbet foran så gode Monté heste som Uret og Bara Du Chene.

I V65-4, synes jeg to heste skiller sog ud i mængden. 4 E.V.Angie og 5 Bugatti Hall. Førstnævnte er smal favorit til spids, og derfra er chancen fin, Bugatti Hall er ikke en raket fra start, og vil nok skulle udføre lidt arbejde. Men synes disse to står sig bedst i feltet. Skulle de kører for meget mod hinanden (og køre sig begge ud), så åbner løbet op, og da er det i min bog 3,9,11,12 som står på spring.

9 Global Classified (V65-5) er starthurtig, og nu bliver det såklart ingen spids, men hesten har altså taget to sejre bagfra også, og herfra burde den sidde fint med fra start. Jeg tror den spurter dette felt ne dover opløbet og viser hvem der er bedst. At Magnus A. Djuse sætter sig op igen for anden gang i træk – dette er et plus. Garderer man, da er spidsfavoritten 5 Lexington Yoda førstevalget.

I sidste afdeling (V65-6) står jeg lidt imellem 4 So Far Away Ås, der er spidshesten, og 12 Triton, der har et elendigt spor, men kan tåle at lave noget arbejde og altid har en god spurt at tilgå. Er farten lav, da tror jeg den vil gå fremad. Det er en hest de fra stalden har store forhåbninger til og som stadig har udviklingspotentiale, trods sine 7 år. Får den bare et fint løb, da tror jeg den nedspurter alle. Men får 4 So Far Away Ås lov til at “sænke farten og styre foran”, da kan det være for svært at tage noget til slut for Triton – og da kan det hedde spids og slut for So Far Away.

Travtips Logo

Spil med på V75

Spil med i Travtips.dk’s V75 andelsspil via Derby25.

KUN 75 kr. pr. andel. Køb din andel nu.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere