V5 Charlottenlund – 16/12-2022

V5 Tips

V5 Travtips til Lunden – 16/12-2022.

Spil med på ekspertens V5 spil til Lunden herunder. Kun 50 kr. pr. andel. 

V5 Spil

V5 Forslag & Analyse

Til Lunden 16/12-2022 - Tips leveret af Steffen Møllergård

V5 forslag

V5-1: 1-6-4-2
V5-2: 2-7-5-4-3
V5-3: 4 Go Fast Shadow
V5-4: 9-8-1-7-4
V5-5: 1-6-2-8-12

Det vidste forslag koster 500 kroner.

V5 seedning

V5-1: 1-6-4-2-8-7-3-5

V5-2: 2-7-5-4-3-6-1

V5-3: 4-8-6-5-3-1-2-7

V5-4: 9-8-1-7-4-3-5-2-6

V5-5: 1-6-2-8-12-5-7-9-11-3-10

V5 Analysen

V5-1: Et løb med flere spørgsmålstegn inden løbet går i gang. Derfor kan man som tipper godt komme lidt ud og svømme i dette her løb. 1 Gloria K var det helt store staldskrig inden starten på Fyn sidst efter en fantastisk opvarmning. Fra tredje par udvendigt lettede Ken Ecce anker med 500 meter til mål. Forsvandt væk til en overlegen sejr. Gives vindertippet på sin gode form. Jeg er dog i tvivl om, hvor den ender fra sit inderspor. Kommer den ud i andet spor i andet/tredje par, og speeder med samme fart som på Fyn i opløbet, så taber den næppe dette løb. 6 Forever Ice gik flot for Bjørn Goop sidst på Jägersro for en lille måned siden, hvor den med god trækhjælp rundt sidste sving i sporerne kunne speede frem til en klart godkendt andenplads. Har startet lidt sparsomt i år. Men har måske været gemt til en god vinterkampagne? Et lignende løb igen som sidst, og den er med på stregen for Birger Jørgensen. 4 Lady L L har ikke startet siden september måned i Ålborg. Galopperede nede i feltet ind på opløbet. Travede ikke som bedst på dagen. Ved ikke om grunden til den lidt skuffende præstation, så derfor håber jeg der kommer en udtagelse fra træneren om grunden til løbspausen inden starten. Skal med på forslaget, men placeres som outsider indtil jeg ved mere om den aktuelle form. 2 Leroy er ny i Bo Westergaards træning og er løbets helt store spørgsmålstegn, da den ikke har startet siden derbyweekenden. Skal som Lady L L følges tæt op til løbet. 8 Diesel vandt sidst fra spids på Falster. Dårligt startspor denne her gang, og ligner vel mest en pladschance for Victor Ecce. Er den stabile hest i løbet på præstationer, så måske den er seedet for langt nede. Men sporet trækker ned i mine øjne. 7 Cash Wave skuffede i sin sidste start. Både hest og kusk virkede også en smule stresset, da Jens Simoni gik direkte fra banetraktoren og ud og køre løbet.

V5-2: Dagens tredje løb er sprint over 1600 meter. Her gives vindertippet til 2 Golden Stone. Siden den vandt Derby Consolation i august måned har den leveret det ene topresultat efter det andet, hvor den har vist, at den sagtens kan være med årgangens bedste heste. Var dog ikke som bedst i sin sidste start på Jägersro, hvor der ikke var nogen afslutning i den i opløbet efter et perfekt løb i tredje par udvendigt. Her kunne dog hjemmesiden cbsport.dk melde at Golden Stone stod med halsbetændelse efter løbet. Så der var en forklaring på den skuffende præstation på dagen. Nu er den sikkert helt klar til at levere en ny god præstation efter pausen. Møder klart lettere modstand end i dens sidste mange starter. Der er planer om en yderligere start i Skive juleaften. Derefter står den på vinterferie. Så der bliver næppe sparet nogle kræfter i dens to næste starter. Hurtig fra start og er en sandsynlig spidshest i løbet. Trods anden række bag bilen er 7 Dempsey Cloc værste konkurrent om sejren på sin kapacitet. Har dog ikke sejret længe men møder også konstant gode heste i dens klasse. I sin sidste start gav den sig fra spids i opløbet. Kusken på dagen stoppede da også med at køre da den var slået. Kunne måske godt have taget en bedre præmie, hvis den var holdt i gang. På sine bedste dage er den klart bedre end dens sidste start. Kusken Steen Juul er også svær, at undvære på V5 bonen i et åbent løb. 5 Riley S W skuffede for Jeppe Juel i sin sidste start. Fint indvendigt løb fra start. Kom perfekt ud i andet par udvendigt med 800 meter til mål. Men tog ikke meter ind i opløbet på de forreste heste. Nu er Victor Rosleff tilbage i sulkyen, og han kender Riley S W bedre efter mange starter sammen. Den skal være bedre end dens sidste start, og skal med på V5 kuponen 4 Eureka Downs er i kanonform. Gik endnu et stærkt løb udvendigt på Honor i sin sidste start. Er ikke meget for at afgøre til sejr. Men rammer den ryggen på den førende og hullet kommer 75 meter til målstregen, så kan den måske snydes til sejren? Løbets spørgsmålstegn er 3 Era Wan. Den har gjort to starter i regi Flemming Jensen. Først en fin andenplads efter et løb i ryg på vinderen Hunter Dragon. Derefter viste Flemming Jensen med sin kørsel, at han troede på Era Wan ved at gå udvendigt på den førende Thai Chelsea. Var ikke stort slået på en fjerdeplads og holdt farten fint i opløbet. Bred gardering anbefales i dette løb, da Golden Stone kommer til start efter halsproblemer. 6 Charming Kiss og 1 Eik Hindø tror jeg ikke på som vinderheste, men de kan bestemt løbe med i trioen.

V5-3: Selvom man altid siger, at hoppeløb er meget åbne og kræver mange garderinger i diverse V-spil, så finder man her den blanke i dagens V5 spil i 4 Go Fast Shadow. Den har overlegen fart i forhold til dagens modstandere. I sin sidste start på Fyn endte den udvendigt på den førende Go Go Flex i hårde mellemtider med 10 og 12 fart. På trods af dette, så kunne den vinde en sikker sejr på en længde på en rygkørt Petra H. Der er galoprisko for Go Fast Shadow i startmomentet. Men mon ikke her Birger Jørgensen tager en rolig start for derefter gå efter tidligt, at overtage spidsen i løbet. Det glæder finalebilletter til V75 dagen i Ålborg d. 29/12. Derfor kører man mere som outsider på, at kvalificere sig til finalen i Ålborg med høje præmier end at risikere, at blive trykket flad af en udvendig favorit i prøven. Der vil et godt rygløb være at foretrække. Der er to modbud til Go Fast Shadow, hvis man ønsker at gardere favoritten i Mook 6 og 8 Targaryan. Mook kommer med 3 starter i det svenske op til denne her start. For tre starter siden kunne den let tage spidsen fra sit inderspor. Var meget kort slået på de sidste meter af løbet. Derefter har der været stolpe ud for Mook med en startgalop i sin forrige, og i sin sidste start kort efter starten. Nicklas Korfitsen havde en fantastisk weekend sidste uge med to V75 sejre på Åby om lørdagen, og en sejr med Hugo Trøjborg om søndagen i Skive. Så kan man ikke komme til Lunden med bedre form som kusk. Targaryan har tabt lodtrækningen med spor otte. Den vil med Flemming Jensen i sulkyen få mange tilhængere i totoen. Men løber sig ikke helt ud endnu. Så for dens del handler det nok ligesom i dens sidste start på Lunden med en rolig start. Derfra sidde nede i feltet undervejs, og ind på opløbet på en god speed kvalificerer sig til en finaleplads i Ålborg d. 29/12. Selvom de største favoritter kan tabe, så vil jeg blive meget overrasket, hvis vinderen ikke er nævnt af de tre heste Go Fast Shadow, Mook og Targaryan. Kan godt lide de to heste 5 Gaby og Ghina D Sleipner. Men de søger nok mest her en finaleplads i Ålborg.

V5-4: Dagens femte løb er et 3 års løb højst 50.000 kr. indtjent. Der er vel 2-3 klasser, som mødes i dette løb. Hvilket giver en fordel til hestene med de højeste startspor. De har dog nogenlunde den samme løbsrutine de ni deltagere. Vindertippet går til nummer 9 Shallow, som gik et topløb for Jeppe Juel i sin sidste start i Skive. Det var første start i Flemming Jensens træning. Tog med det samme spidsen, og trods toptempo og hårdt tryk holdt den til en flot sejr. Var markant forbedret i nyt regi, og med det løb i kroppen er den sandsynligvis bedre til denne her start. Fra dette startspor bliver det et andet taktisk oplæg. Men mon ikke Jeppe Juel finder en god position i andet spor, og runder frem til sejr? Flemming Jensen har selv valgt, at køre 8 High Five som har vundet tre sejre i fire starter. Den har både vundet fra spids, dødsens og ryg, så det virker som en meget komplet hest, som kan lidt af det hele. Det negative resultat på Lunden i derbyweekenden skyldes en galop i første sving under hårdt tryk om spidsen. Fra spor otte bliver den nok kørt mere roligt fra start. Skal afgjort med på V5 bonen. 1 Guitar Man E P er lidt som en ”vind eller forsvind hest”. Dens ene fejlfrie løb gav en flot sejr. Har også mistet 2-3 topplaceringer hjemme i Ålborg med trælse galopper i afslutningen af løbet. Har høj fart, og bliver meget farlig hvis den holder sig i trav hele løbet. Derfor kommer den på V5 bonen trods den har tjent mindst i løbet. Resten af feltet kan man godt argumentere for på deres bedste dage har fortjent en plads på V5 bonen. Dog får jeg kun plads til to heste mere i form af 7 Handsome Henry W A, som er lynhurtig fra start, og den viste god form i sin sidste start på Falster bag Heti. Og til sidst 4 Moses Di Quattro som vandt en flot spidssejr i sin sidste start. Farlig outsider her, hvor det ligner i et løb i ryg på Handsome Henry W A.

V5-5: Et vildt sjette løb afslutter V5 spillet. Her bliver positionerne undervejs meget afgørende for, hvem der løber med sejren. Flere af de bedste heste i løbet løber fra enten dårlige startspor eller har lidt jævne resultater de sidste starter. 1 Patch Wibb køres til denne start af Jürgen Sjunnesson, da Rene Kjær er væk med en håndskade. Det er måske eneste minus for Patch Wibb. Jürgen Sjunnesson er en absolut topkusk, men Patch Wibb har tidligere været lidt vanskelig at køre indtil det faldt i hak for Rene Kjær. Men den seneste lange periode har den leveret det ene topresultat efter det andet. Startsporet kan være en fælde i et stort felt. 6 Billi Time kender alle jo klassen på, og viste i sin sidste start alt vel med formen med en andenplads bag Eros Zola. Kan både køres fra både spids og ryg. 2 Benedetto O P kommer efter lidt løbspause. Men har tidligere gået et stærkt løb på Lunden d. 15/5 med en andenplads på Copenhagen Cup dagen efter et indvendigt løb og slalomkørsel i opløbet. Virkede der ikke så starthurtig. Men har et godt startspor modsat flere af de andre bedste heste i løbet. 8 Staro McMillan har tabt lodtrækningen med startspor helt ude på vingen. Svinger en del i sine præstationer. Men er meget svær, at udelukke fra V5 bonen. 12 Elegant C N bliver sidste kryds på V5 bonen. Meget dårligt startspor som gør, at den er afhængig af toptempo undervejs, så den kan speede forbi de andre i opløbet. Kommer mest med på kuponen, da det ikke er en hest man vil ryge på. 4 Cash Walley kommer efter et års pause, og mangler nok udblæsningen inden den er aktuel for spillerne.

Travspillet

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev imellem perioden 15. november t.o.m. 20. december 2022 – så deltager du i lodtrækningen om ét styk Travspil på Danspil*

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere