V4 & V5 Aalborg – 25/11-2022

V4 & V5 Tips

Så er der fredags løb i Ålborg, jeg spiller efter både V5 og V4 denne dag.

Link til andelsspil herunder:

V4 og V5

V4 & V5 Tips til Aalborg

Leveret til dig af Basse Finn Skov Nielsen - Kendt fra bl.a. Wimmer Spil & Jackpot Dysten

Så er der fredags løb i Ålborg, jeg spiller efter både V5 og V4 denne dag. Ålborg starter 1. løb kl.15.45 og med flere åben opgør.

V5-1 – Mit første valg er Faust Hovmand som nu kommer med 2 løb i kroppen og nu fra bedre spor end sidste gang, men jeg tror der skal flere med i denne afd. den frække kommer fra spor 7 Alfas Ippon som har mødt bedre heste på lang løb, men den skal være fejl fri.

V5-2 – Monté er der mange som ikke kan li at have med i V5, men jeg syntes godt om det nogle gange. Hvem vinder så? Leon Zon vandt sidste er heller ikke uden chance her og så tror jeg meget på Feba men jeg ved ikke om den kan gå monte, men heste er god. Diamond Fame skal også med. Så se op for Enjoy Lomomba er i top form.

V5-3/V4-1 – Mit første valg er Cori Gauff men fra svær spor og Heroes skal med efter 2 sejre og Hitchhiker ser ud til at blive en rigtigt fin hest med tiden, er der råd til flere så tag dem med, der kan ske noget i denne afd.

V5-4/V4-2 – Jeg kommer nok til at stå blank på en af de 2 spille på Arm Bri som er en kanon hest og kan lave lidt selv, kan kun se et modbud Coco Line hvis hun kan køres uden sko.

V5-5/V4-3 – First Choice har gået flere gode løb fra svær spor, tror den hurtigt er ude i 2 spor så vinder den. Hans Reerstrup kommer nu med Flemming så den skal ses efter, og Gambler kan være farlig fejl fri

V4-4 – Det vinder en fejl fri J K Patrik, derefter er skal der kigges efter Cjela Nordal, Ivo Baldwin og måske en fejlfri Figeac.

Travspillet

Vind det klassiske Travspil

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev imellem perioden 15. november t.o.m. 20. december 2022 – så deltager du i lodtrækningen om ét styk Travspil på Danspil*

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere