Internationale travløb: De bedste begivenheder til væddemål online

Internationale travløb

Trav

Internationale travløb: De bedste begivenheder til væddemål online

Selv om travsporten normalt overskygges af traditionelle fuldblodshestevæddeløb på den internationale scene, i hvert fald hvad angår medieopmærksomhed, er der mange prestigefyldte begivenheder, der finder sted i løbet af kalenderen. Desuden er den dækning, vi nyder godt af i dag, meget bedre takket være dedikerede travhjemmesider, sportsstreaming og sociale medier. Så selv om der ikke er meget travsport i Danmark alle dage, kan du som regel se en elitebegivenhed i udlandet.

Spilmulighederne er også ret udbredte inden for travsporten. Hvis du besøger de bedste sportsbetting- og casino online platforme, vil du uundgåeligt finde markeder for travspil. Men hvilke begivenheder er de bedste at spille på og har den største dækning? Lad os se på nogle af de bedste begivenheder fra udlandet:

Amerikanske begivenheder

USA er et af verdens førende lande inden for travsport, selv om man kan argumentere for, at branchen er vigtigere i Sverige og Frankrig. Sporten opstod der, og der afholdes stadig vigtige begivenheder i dag. Det største løb på amerikansk jord er helt klart Hambletonian, som finder sted i begyndelsen af august hvert år i New Jersey.

Canadiske begivenheder

Canada er nok mere kendt for sine tempoløb med bemærkelsesværdige arrangementer som North America Cup. For travsportens vedkommende ligger hovedfokus i og omkring provinsen Ontario. Woodbine Mohawk Park-væddeløbsbanen i Ontario er det centrale sted for travløb i landet og er vært for Maple Leaf Trot – det største travløb i Canada hvert år i september.

Svenske Begivenheder

Det er velkendt blandt travfans, at Sverige er et centrum for travsport med snesevis af baner over hele landet, der er dedikeret til sporten hele året rundt, også midt om vinteren. Der er mange gode svenske løb at spille på, men Elitloppet er den mest markante begivenhed. Det finder sted i Stockholm i slutningen af maj og har normalt en præmiesum på omkring 1 million euro og tiltrækker et internationalt publikum.

Begivenheder i Finland

Ligesom Sverige har Finland et stort antal travløb i løbet af året. Og ligesom i Sverige har sporten dybe kulturelle rødder i landet. Finland har omkring 40 travbaner, og hovedbegivenheden – og det bedste væddemål – er helt klart Kuninkuusravit (Kongeløbet), som byder på en weekend med travsport i topklasse og festligheder.

Begivenheder i Frankrig

Frankrig er hjemsted for det vigtigste løb i den internationale travkalender – Prix d’Amérique. Løbet tiltrækker internationale deltagere og opmærksomhed, og det er en del af det franske travsports “Triple Crown” sammen med Prix de France og Prix de France. Det er store væddemål. Frankrig er også kendt for sit omfattende avlsprogram for travheste.

Begivenheder i Australien

Mens de fleste store travløb på den nordlige halvkugle finder sted i sommermånederne, kan du opleve nogle spændende løb i den (europæiske) vinter i Australien. Mest bemærkelsesværdigt er Inter Dominion, som finder sted i december og skifter mellem New Zealand og Australien hvert år. Sørg også for at se Great Southern Star, Trotters Oaks og Trotters Derby.

Begivenheder i Italien

Det vigtigste løb i Italien er uden tvivl Gran Premio della Lotteria, som afholdes på Agnano Hippodrome i Napoli hvert år i maj. Det har et unikt turneringsformat med heats, der afholdes i løbet af dagen op til det sidste løb. Gran Premio delle Nazioni og Gran Premio Orsi Mangelli (som afholdes i Milano) er også begge værd at tjekke ud, hvis man vil spille på trav.

 

Til info. Dette indlæg er skrevet af en af Travtips.dk’s samarbejdspartnere.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere