V65 Aalborg – 14/9-2024

V65 Tips

V65 Travtips til Aalborg

Spilstop kl.19:40

Lørdag har Spar Nord Arena Aalborg fornøjelsen af at skyde en flot V65 omgang af, samt mange andre flotte løb.

Du kan købe en andel i Travklubbens andelsspil til lørdagens V65 spil via linket herunder:

V65

Lørdagens V65 Forslag

Til Aalborg - 14/9-2024

Dagens Lille V65 Forslag

V65-1: 2,3,4,6,9
V65-2: 1 D J O’Kay
V65-3: 2 Jomo Cash
V65-4: 6,7
V65-5: 4 Emoji
V65-6: 3,4,5,9,11

50 Rækker x 1 kr = 50 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V65 omgang køres fra Aalborg. Du kan fra kl.18:25 følge løbene på Bet25 Live og på Pluto.tv.

Forudsig Aalborg Store Pris | Kan Icebreaker sejre fra spor 11? Derbyhestene mødes igen lørdag aften i Aalborg – gætter du rigtigt på vinderen af hovedløbet, deltager du i lodtrækningen om 1000 kroner! 

>> Du deltager her

V65 Gennemgang

V65-1 – 1640m Auto

Et godt og åbent løb starter denne lørdags V65, og her har vi set flere af hesten på Lunden for nyligt, bl.a. 6 In My Way Damgård og 9 Ikon Vang, der begge var med i det danske travderby, ligesom vi har heste der var med i Derby Consolation og her snakker vi om 2 Jackson Le Marc og 4 Itsgootbeperfect. Det vi skal huske her, er at de var sat op til at toppe i disse løb, og måske er formen ikke ligeså god nu, mens andre kan have formen opad kontra august. Nu er det også sprint, og altså en helt anden distance hestene skal ud på. Min førstehest går knebent til 2 Jackson La Martc, da sporet er perfect. Tror dog ikke det bliver til en føring her, men de sidder fint i andetsporet direkte. 6 In My way Damgård skal selfølgelig tælles tidligt, sammen med 9 Ikon Vang, sidstnævnte er handicappet af bagsporet, da den er starthurtig, og havde nok ønsket sig et fremspor – men løser det sig er den tidlig. Den store outsider kan være 3 J J, som er meget bedre end resultatrækken, har tidligere været en af de bedre i kuldet. 4 Itsgottobeperfect tror jeg tager spidsen, såfrem den holder sig i trav, og hvis jeg var Lønborg, så ville jeg køre der så længe lampen lyser. Men de slipper måske til 2 eller en offesiv 6.

V65-2 – 1640m Monté

Her taler meget for at det skal blive til endnu en sejr for 1 D J O’Kay, som kommer med formen på top. Den har vel aldrig været bedre, og det er dejligt at se en niåring på denne måde. Hesten er normalt meget starthurtig, og normalt set bør Michelle Mønster tage spidsen her. Michelle er en mester i disciplinen og er god til at dosere og køre et stigningsløb fra spids, så kræfterne holder hele vejen ind. At der er tale om Monté debut er jeg ikke bange for. Tror de har testet dette grundig inden løbet. Procenten er dog ved at ryge lidt for meget i vejret, og det kan sagtens skrælle i et sådan her løb, og gardering kan sagtens anbefales. Her bør man passe 7 Giantissimo, der normalt er en fin Monté hest, og bliver der lidt tempo, så er denne stærk. 3 Jesse schermer er også starthurtig og favorit til hullet, derfra kan den overraske. Outsidere kan her nævnes 6 Flash de Bucy, som gjorde et stærkt løb senest fra dobbelt tillæg, og det samme kan siges om 10 Escape AP. Og går man dybere, så er 4, 9 og 11 heller ikke helt væk på en super dag.

V65-3 – (3140m) Volt

Nu til et rigtig fint besat stayerløb med 13 heste over 4 volter. Her skal man nok forvente et par omstarter, men lad os håbe de kommer afsted på første start. Her kommer Derbydeltageren 2 Jomo Cash ud, og den står rigtig fint inde i dette løb. Vandt bl.a. sit udtagningsløb til Derby’et ved at nedtage favoritten i det løb Jacques fra dødens. Så styrken er et af hestens fremmeste våben, og kommer de bare fint fra start, så kan det sagtens række hele vejen her. En klar førstehest, og den kan godt være en alternativ chanceblank. Værst imod er vel 60 meter hestene i 11 Even Steven og 13 Gangnam Style, begge er klassiske Stayer heste, men det kan blive svært at tage hele 60 meter ind på min favorit i løbet. Der bagom er det mere åbent. 3 Triple Thybo spurtede flot over opløbet senest, og kan denne få et snigerløb, er den derfor ikke ueffen. 7 Defender Grif er også en stærk hest, og kommer med fin form. 5 Targaryan får Urhberg op, hesten er stærk, men hvordan er formen? 6 Muscle Crown gik endeligt fejlfrit senest, men gør den det igen? 8 Daniel Autriche kender vi, og 10 Elephant er en hest jeg forventede mig mere af, og det er spændende at se den her, nu når den har fået et løb i kroppen i nyt regi. 9 Hefner Am vil jeg afskrive helt, da den virkelig har et problem i kurverne og kan gallopere når som helst.

V65-4 – 2140m Auto

Her vil Morten Friis gerne have et rygløb med 2 Golden Stone, nu da det er 2140m. (da hesten er mere en sprintertype). Hesten er rigtig starthurtig og planen bør være at holde værste spidskonkurrenten 3 Freiherr Faust ude for sig, for så initielt at tage spidsen og så slippe til en mere betroet hest i form af enten 6 High Five eller 7 Eva’s Yankee. Den sidstnævnte kommer med formen på top, og har mere fordel af distancen, hesten er stærk og reel. Både 6 og 7 er lidt over middel fra start, så fordel den der kommer først. Bagom 6 og 7 er det mere åbent. 1 Great Shadow vil blive over fra start, og er derfor i min bog overstreget her, da den kan ende nede som 3-4 indvendigt og fatslåst. Vil man have en med fra dybet, så tag 4 Caravaggio Jet med. Det er en god allround hest, der bør kunne få en fin rejse her i andetsporet, hesten er stærk og reel og Kasper Foget er en talentfuld og god kusk, der nok skal give hesten en fin tur. Bliver der tempo kan den overraske. Men holder dog kalrt 6 og 7 som de bedste heste i feltet.

V65-5 – 2140m Auto

Førstehesten i dette løb bør uden tvivl være 4 Emoji, da den har fået sin værste konkurrent på ydersiden. Her bør planen være at trykke sig til spids, lidt efter samme devise som senest på Lunden, hvor den vandt foran bl.a så gode heste som B.A.Superhero og Four Gyus Dream. I samme løb blev 3 Howlingatthemoon flot toer bag en suveræn Emoji. Her tog netop Howlingatthemoon spidsen og slap derefter selvsamme til Emoji, og planen må være “copy-paste” til denne start for Jan Dahlgaard, og er derfor en stærk trio chance. Vil man gardere, så er det klart at 5 Etype Cash skal med, sad senest fast med alle kræfter, og de kan komme den tilgode her. 7 Frodo Cash vandt faktisk over Emoji og E Type Cash i den næstseneste start i Aarhus, hvor den spurtede forbi alle på opløbet, og ved gardering er denne derfor selvskreven på kuponen.

V65-6 – 2140m Auto (Aalborg Store Pris)

Årets derbyvinder 11 Icebreaker får nu et helt andet løbsoplæg her, da den har bagspor, og kan ikke ligesom på derbydagen bare gå til spids, og styre det derfra. Jeppe Juel havde nok håbet på et bedre spor her, nu da han igen sidder bag roret – efter at have været blevet afløst på derbydagen. Spidskampen står nok fremst mellem 4 Joy Me og 5 Just Hans med lille fordel indvendige, men Joy Me har før sluppet, men har ligeledes vundet fra spids med Just hHans i dødens, og et ligende scenario kan udspille sig her. Ifølge Bent Svendsen, da var netop Just Hans blevet trænet for hårdt op til derbyet, og måske har pausen nu gjort den godt. Derby to’eren 9 Isseymiake Secret og en fejlfri 3 Pure Steel skal og tælles med tidligt bagom de tidligere nævnte heste.

Rent Trav Podcast

Lyt til Rent Trav Podcast! 🎙️Hvor du får eksperttips til både Aalborgs løb fredag, V65 lørdag aften og V75 på Eskilstuna! 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere