V75 Halmstad – 4/7-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Halmstad (torsdag)

Spilstop kl.19:20

Spil med i Travklubbens V75 spil til torsdagens V75 via linket herunder. Kun 75 kr. pr. andel. Maks. 50 til salg:

V75

Torsdagens V75 Forslag

Til Halmstad - 4/7-2024

Det Lille V75 Forslag

V75-1: 2 Holcombre Zet
V75-2: 1,2,4,6,8
V75-3: 1,6
V75-4: 10 Riverdale Z.
V75-5: 6,9
V75-6: 2,3
V75-7: 12 Admiral As

40 Rækker x 0,5 kr = 20 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Denne torsdag er der lidt utraditionelt V75 på dagsordenen, og det byder vi velkommen til, og kører derfor et andelsspil via Travklubben til dagen.

Det er dagens hvor SprinterMästaren skal afgøres, og der er udtagelsesløb i V75-1, V75-2 og i V75-3, hvor de tre bedste i hvert forsøg og de bedst seedede fire kvalificerer sig til finalen (løb 13). 

Desuden er der også StoSprinten finale i V75-6, hvor der skal uddeles hele 900.000 Svkr. til vinderen.

Vi vil på andelsspillet som udgangspunkt gå ud fra vores synspunkter her på siden, dog holder vi os ret til at ændre pga. strygninger og andet vigtig staldinfo inden start. Vi det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget >> Køb en andel her

Kort V75 gennemgang

V75-1 – Indledende udtagelsesløb til sprintermesteren (V75-1, V75-2 og V75-3), hvor spidsfavoritten er 2 Holcombre Zet, og derfra vil det så klart være hesten at slå i det indledende heat. Får Örjan lov til at styre tempoet i løbet, uden for meget pres udvendigt, så kan det være spids og slut her. Der findes dog rigtig mange gode modbud, og specielt, hvis de andre kuske vil køre om det – så kan det sagtens skrælle indledningsvis her. 4 Kingen Mearas er også meget tidlig her, og der er faktisk ingen heste der er helt afskrevet på en god dag. Daniel Redén har også et spændende ny US-import i 1 D’Apper, men jeg tror ikke den kan holde spids, og er nok mere favorit til hullet. 5 Boscha Diablo har ikke rigtigt fået det til at fungere i år, men vi ved den har kapaciteten til at vinde fejlfri. 6 Antognoni er stærk og reel, og det kan godt tænkes denne vil op og sætte lidt fart på udvendigt. 8 Remember Me D.E. trak nitten i sporlodtrækningen, og her må det fra Lövgren’s side mest handle om at blive imellem de tre, og ikke så meget en sejrskandidat.

V75-2 – Her bør Örjan og 4 Crown køre sig fremad med det samme, og håbe på de kan overtage spidsen fra en af de hurtige indvendige ekvipager, der sikkert gerne vil overlade til favoritten. Det kan dog godt hekse til , da 8 King of Twilight og Goop er meget starthurtig, og måske kan køre sig til spidsen før favoritten. 6 Immortal Doc har en rigtig god spurt, og kan sagtens få det skræddersyet her i dag, da andre måske får brugt krudtet for meget i starten. jeg har dog en lille fidus til 1 Pantocrator, der både er starthurtig og har en misvisende resultatrække, kan den holde spidsen her, eller få ryggen i vinderhullet er den bestemt ikke væk her.

V75-3 – Sidste indledende kval-heat til Sprinter Mesteren, hvor de på papiret ligger til 1 Kuiper, da denne med største sandsynlighed bør holde spidsen. Lidt samme scenarie som i første heat – får Wärjesten her lov til at styre fra spidsen kan det sagtens holde hele vejen hjem til blomster. På kapacitet, er ingen meget bedre end 6 Herakles Zet, og får Örjan bare sin hest ned i andetsporet her, og så giver den en god rejse, så kan den godt nedspurte alle over opløbet. Synes disse to heste stikker lidt ud – og en lås kunne sagtens være løsningen.

V75-4 – Her holder jeg Conny’s 10 Riverdale Z. som min førstehest. Synes hesten har gjort det fint i sine løb, selvom det ikke er blevet til sejre i de sidste par starter. Hesten er klart den hest med størst kapacitet i feltet, og den spurtede bl.a. godkendt senest til en tredjeplads, og at de nu rykker skoene her bør give hesten det sidste rygstød, så sejren meget vel kommer her. Den går reelt ned i klasse. Kan sagtens være et fint blankbud til små procenter (kun 12% på nuværende – og at den ikke er spillet til mere er uforståeligt). Ved gardering er det vidtåbent, og det er jo et Diamantstoet-løb. Men se op efter Niklas Korfitsen’s 13 Eva’s Yankee, der kommer med formen helt på top, og er det umiddelbare værste modbud. 1 Noahs Transs K. kan være en yderligere gardering fra første volt, kan nok ikke holde spidsen op, men er nok favorit til hullet, og kan få det perfekt syet op her med åbning i tide. Men som sagt er det åbent bagved min favorit.

V75-56 Nasha ser ud til at have udviklet sig flot henover vinteren’s træning, og i sine to starter i år er det blevet til en tredjeplads (på sprint fra spor 11 – på en 12-tid), og en let sejr fra spidsen senest. Spidsen kan og bør det vel næsten også blive her, da den er starthurtig, og jeg ser den som et hoved højere end flere af konkurrenterne. 1, 2 og 3 er også starthurtige, men bør være tilfredse med et rygløb. 9 Pearl Silvio sveg som storfavorit senest, og virkede ikke på top. Bør få en perfekt rejse i andetsporet direkte, da den har starthurtige rygge. 12 Nikita R. trak nitten i sporlodtrækningen, og selvom den er en af de heste med bedst kapacitet i feltet, skal det klappe fra bagsporet her, hvis det skal række hele vejen til krans og blomster, skal dog bestemt med ved gardering.

V75-6 – Her skal StoSprinten finalen afgøres, og på papiret er det vel 2 Ester Degli Dei, som skal være favoritten (hvilken den også er spillet til på nuværende). Dog synes jeg ikke den imponerede i forsøgssejren (ja selvom det blev sejr), da 5 Xia Loyd gik frem udvendigt om denne, og kun var få centimeter fra at tage sejren på opløbet. Her er modstanden endnu bedre, og jeg blev ret imponeret af 3 Karaboudjan i sit kval-forsøg, også selvom jeg godt vidste denne var god, da den jo vandt Drottning Silvias Pokal tilbage i maj;) Disse to er på kapacitet de bedste i feltet, og jeg tror også mest på at det er mellem disse to vinderen skal findes. Det er dog værd at bemærke, at ingen af dem er nogle raketter fra start, og vil ikke være med i en direkte spidstrid i starten, som jeg ser det.

V75-7 – Vi afslutter torsdagens V75 omgang med et Stayer-løb, og her er 12 Admiral As normalt et hoved højere end sine konkurrenter. Hesten var dog ikke på sit normale niveau senest, men mon ikke Redén har fået styr på hesten til denne start, da det på normalt sæt bør blive til en sejr her. Kan være et blnkbud – men jeg vil lige høre hvda Redén fortæller om hesten inden start. Skulle den helle ikke fungere til denne start, så åbner løbet sig op. Fra første volte er det fremst 5 Mister Jupiter, som man skal se op for. 11 Jalapeno K. som kan meget på sine bedste dage, og med Adielsson i sulkyen i voltstart – så bør denne få et fint løb, og spurte til sidst.

På fredag (nok fredag aften) vil vi komme med forslag til lørdagens V75 omgang her på Travtips.dk, og du kan desuden høre Rent Travs podcast (udkommer fredag), hvortil vi kommer med lidt forslag til weekendens V75-spil mm.

Herunder kan du se vinderen af sprintermästeren i de seneste år.

Held og lykke med spillet derude.

Vinderen af sprintermesteren
Asaa Hestevæddeløb

Asaa Hestevæddeløb

Søndag d. 7. juli inviterer Asaa Borgerforening igen til en spændende eftermiddag med fest, farver og fart over feltet ved det traditionsrige Asaa Hestevæddeløb.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere